Ajutor, ma omoara excelul!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

sunt 3 carti care io le-am citit, mai sunt si altele, dar daca ajungi intr-un magazin gen Diverta le poti frunzari si decizi singurica care ti se potriveste mai bine:

- Totul despre Microsoft Excel 2000 de Patrick Blattner, Laurie Ulrich, Ken Cook, Timothi Dyck editura Teora

- EXCEL 2003 de Steve Johnson tot ed Teora

- Lectii de Excel de Dominic Bucerzan, Ana Vulpe tot la Teora

vezi ca sunt si carti cu imagini din Excel.

succes

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Sfatul meu este sa nu dai banii aiurea pe cursuri.
De ce nu-i intrebi pe ei macar pana prinzi cum merge treaba si dupa aceea te uiti singura prin restul cu ajutorul helpului? Faptul ca recunosti ca nu stii ceva nu inseamna ca nu o sa te mai respecta ca sefa.

Nu iti pierde increderea in tine, principiul meu este ca in materie de Office stiu atat cat am avut nevoie sa lucrez. Restul e ca si cum as invata poezii de Eminescu sa-mi treaca timpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Daca vrei raspunsuri rapide, pune intrebari concrete si sint sigura ca vei primi aici o multime de raspunsuri nu unul singur

Daca sint doar formule este foarte simplu, daca intelegi o formula atunci le intelegi pe toate... Mult succes!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi! :)

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

"Utilizare Microsoft Excel" de Julia Kelly, de la Editura Teora.

Oana si Paul (3 iulie 2002)
Poze
oana5874@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

din cite stiu eu pe bd.Maresal Averescu, zona 1Mai este ICI;acolo se organizeaza cursuri, n-am nici un nr.de telefon dar dk te intereseaza caut,

M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pis spune:

Clyo, nu-ti pierde cumpatul !
Si eu sunt in situatia ta,multinationala..,job in conducere (singura femeie din consiliul de directori).., diferenta este ca eu nici nu am lipsit de la birou, si colegii mei, mai ales cei mai mici de varsta, imi trimit rapoarte numai cu formule , link-uri etc... IF-uri, SUMIF-uri etc...,ultima data mi-au trimis rapoarte cu HLOOKUP, de-am crezut ca intru .
Dar... eu am facut asa...am cumparat o carte cu lectii pentru EXCEL, dupa care am analizat foarte bine ce formula a folosit, ce citeste etc... si pe un raport foarte mic am simulat formula/formulele etc...
Iar atunci cand chiar nu mai dadeam de cap la raport sunam un prieten, dar din afara companiei, care stiam ca este in EXCEL.

Ai sa vezi ca pana la urma prinzi curaj si le folosesti si tu...

Freia si Oana ti-au dat exemple de carti si ca sa nu intri in criza pune aici exemple concrete si te ajutam.

Mult succes si nu-ti pierde increderea in tine!

Pis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

va multumesc tuturor pentru ajutor si sustinere.
o sa caut cartile recomandate.
Pis, multa bafta! cand citesc despre tine, parca ma vad pe mine, ca sa zic asa . si eu sunt singura femeie manager si ma lupt in fiecare zi cu 4 barbati.
chestia urata este ca directorul general este cel mai mare iubitor de excel, cu cat sunt fisierele mai linkuite / mai multe formule cu atat este el mai fericit.
tocmai am vorbit cu un coleg din grup, vine la sfarsitul lunii sa ne implementeze un sistem si s-a oferit sa stea 2 zile cu mine sa ma ajute.
oricum, pana atunci sper ca situatia sa se imbunatateasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pis spune:

Clyo cum te mai descurci cu Excel-ul ??

Bafta si .

Pis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

Pis, nu am facut nici un progres din lipsa de timp.
singura veste buna e ca, pentru moment, datorita unor dezvoltari / modificari ale productiei, raportarile sunt putin lasate deoparte.
toata lumea este implicata in extindere, eu sunt cu partea de logistica si mai mult vorbesc la telefon zilele astea.
dar acus vine sfarsitul de luna si ma apuca iar nebuneala cu mii de fisiere; sper ca o sa ma descurc mai bine cu ajutorul colegului meu.
intre timp am dat sfoara in tara pentru carti.

multumesc de intrebare si multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRUSHKA spune:

Am inceput si eu sa-mi aprofundez cunostintele de EXCELL, dar pentru ca nu am unde sa aplic ce invat, asimilez ca papagalul niste cunostinte si sunt convinsa ca, la o adica, daca imi trebuie... ma uit ca la poarta noua. carti am o gramada, dar numai teorie, aproape nici una nu are aplicatii. Am gasit una la biblioteca, pentru incepatori, cred ca pentru clasele 1-4, cu poze, frumos, cu un vrajitor Merlin care face tot felul de calcule cat da el pe potiuni si alte vraji, dar aia macar ma pune sa fac ceva, ce imi explica in teorie pot in urmatoarea secunda sa pun in practica. Oare am vreo sansa sa gasesc ceva profesional, proiecte in sine , kestii practice unde sa aplic teoria invatata?
Poate imi dati voi niste exemple de proiecte din experienta voastra...Senks.

Mergi la inceput