Mamici de iulie - august (83)
Raspunsuri - Pagina 8
ankak spune:
Fetele 

pentru raspunsuri. Incerc sa nu ma panichez, stiu ca inca-i devreme pentru venirea lui pe lume da' parca poti sa stii, copii din ziua de azi...is tare grabiti!
Unii!!
Prin cite am trecut sarcina asta, nu m-ar mira sa il nasc in sapt 37. Oricum are aproape 3 kg, asa ca riscuri nu ar fi f. multe. Desigur ca orice zi ( sapt ) in burtica este un cistig pentru el. Sint stresata la gindul ca-mi pleaca dr.in concediu. Noroc ca nu pleaca din tara , cica va sta 10 zile in Vrancea, sper sa aiba semnal ca la cit sint eu de nebuna am sa-l chem daca va fi de nascut, caci pina la urma vine pentru ciubuc, nu? Si pina la Iasi nu sint decit vreo 400 km. O nimica toata! Asta cred ca am sa-l intreb joi cind mi-a zis sa-l sun.
Cit despre dop, nici nu sint sigura ca despre el e vorba, e o secretie, altfel decit aveam pina acum , ca o secretie nazala (muci), dar putin de tot. Cum nu am mai avut din asta pina acum m-am gindit ca numai dop poate sa fie. Pina la urma...asta e ! cind va vrea sa vina...sa pofteasca!
Ma duc sa maninc ceva ca mi-i cam foame. Voi ce mai faceti de mincare ca eu nu mai stiu, m-am saturat de cartofi prajiti, da' de altceva nu am rabdare si putere sa stau la pregatit!
Anca si
Matei 37s + 1 zi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos
andatudor spune:
Ema,Mamini-da e deosebita ziua pe care a ales-o ,dar acum cum vrea si Bubu mic,poate va vrea mai devreme!!
Irina-ff frumoase pozele,de fapt voi doi le faceti sa fie frumoase!! Nu mai plange Irinuca,mai e putin pana maine si oricum mai sunt cateva zile pana cand o vezi "pe viu" !!
Anka-incet incet organismul se pregateste de nastere.Unele pierd din dop inainte ,altele nu,nu este o regula.Stai linistita!!
Mamini-maine o sa fie o zi plina de emotii pt. tine si luuuuunga ,dar lasa ca vom fi langa tine si te vom sustine!!
In legatura cu numele,sunt sigura ca -l vei alege pe cel care i se va potrivi ca o manusa!!!
Ce-o fi facut Andre-ea o fi nascut pana acum?? Oricum ii tin pumnii!!
Succes si Zinei pt. poimaine.Sa aiba nastere usoara si mai ales refacere grabnica!!
Anda si
buburuzu' din burtica 39+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/my_photos
Simonaci79 spune:
Multumesc mult de tot fetelor pt raspunsuri si incurajari. Pt mameloane, unii mi-au zis sa nu fac nimic, ieri dr pediatru mi-a zis sa-i pun rivanol. O fi bine?
Iar despre colici, este posibil sa ai dreptate Oana, nu stiu sigur daca sunt colici sau gaze, cert e ca el nu prea stie sa faca garrr si adoarme imediat oricat l-as plimba, si dupa jum de ora se trezeste si incepe sa urle si sa frece din picioruse. Ii dau Sab Simplex dar cam degeaba. Vad ca de ieri doarme mai binisor, dar tot de ieri am inceput sa bagam si 30 ml Humana 1 la masa pt ca laptele meu nu e consistent!
(nu a luat bebe suficient in greutate!) Sper sa scapam repede si de asta si sa papam numai tatica in curand!
Anis- ma bucur ca esti mai bine!
Irina- f frumoase pozele! Si burtica!
Simona si Mario 22.07.2005
mamini spune:
Albinuzza, am vazut si pozele, a crescut si e tare scump, dar tare e necajit...
sanatate multa.
Anda, multumesc, miine ca miine, dar joi
bate la usa si atunci sa ma vezi, in toata vitejia si gloria...
M
Albinutzza spune:
Mamini, sufera din cauza colicilor...e groaznic...nici macar in brate nu vrea sa stea cand il doare
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005
POZE LUCA
http://community.webshots.com/user/bondarelu
POZE NOI
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1
ankak spune:
Mamini, tare frumos nume ati ales pentru bebelusha voastra!
Irina, daca a mea era fata avea sa se numeasca Mara. Super nume!
Albinutza, ai un flacau asa de frumos si grasunel. Ma uit la el si visez si eu la bb meu sa fie asa de ...bine crescut ![]()
Anca si
Matei 37s + 1 zi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos
lulu75 spune:
Buna fetelor!
Bebe al meu nu mai da semne ca vrea sa iasa. Sa mai stea macar o saptamana ca mai avem de aranjat camera lui. A venit soacra mea si acum ii facem lui bebe perdelute, scutecele, lenjerii si cred ca o sa intru mai rar zilele astea.
mamini daca nu mai am timp sa intru, iti doresc din tot sufletul nastere usoara si multa sanatate tie si bebelusei.
Felicitari noilor mamici si bafta celor care urmeaza sa nasca!
Luminita
39+ cu
Andrei
www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3791" target="_blank">poza buburuza1
www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3794" target="_blank">poza buburuza 2
Tati si mami lui Andrei
mamini spune:
Lulu, merci si la fel si tie daca o comiti intre timp, ca e posibil...
Albinuzza, e nasol daca nu functioneaza nici o metoda de alinare a colicilor, sper macar sa ii treaca repede, saracii bebei, mici asa si chinuiti...ai incercat si cu aer cald la burtica? si cu masaj?
Ankak,esti dragutza, frumoase nume, vrei sa spui...ca inca nu am reusit sa ne oprim la unul

suntem cu sau...sau...sau...si ne plac toate.
M
andatudor spune:
Albinutzza-este din ce in ce mai dulcic bondarelul,chair atunci cand plange!! Un
sa mai treaca din colici!!
Am mai pus si eu poze in album din sapt. 38+ si de la cununia nashilor de sambata!!
Anda si
buburuzu' din burtica 39+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/my_photos
Katink spune:
Buna fetele mele!!!
Va multumim tare mult pentru urari si felicitari, va pupam mult, mult pe toate 
Irina si Anis va multumesc in special pentru sms-uri, m-au uns la inima

Dupa cum stiti am nascut la 2 zile dupa termen, cand declarasem ca am intrat in prelungiri si asteptam golul de aur... Ei bine l-am primit cand nici nu ne asteptam
.
Contractiile au inceput undeva pe la 4.20 dimineata, la 10 minute timp de o ora, destul de suportabile, apoi la 7 minute si s-au indesit la 5 -3 minute si am zis ca gata, asta e, vine mandra. Mie imi tot era teama sa nu fie alarma falsa...
La spital am ajuns la ora 6.40, cu dilatatie 5cm [/b]
si a inceput spectacolul....
Contractii dese, mai mult sau mai putin dureroase, si la ora 13.40 a iesit dulcineea mea, putin speriata, cu ochii maaaari si intrebatori
. Mare, ca tot ma stresam eu ca stau prost cu fierul si sa mai stea dulcineea mea s afie mai maricica... a avut 3510g si 52cm, scor Apgar 10!
A fost o nastere normala, fara nici o anestezie.
Personal mi s-a parut o nastere usoara, avand in vedere ca nu am avut nici un fel de probleme - la sfrasit cand a trebuit sa elimin placenta mi-au pus sonda ca nu iese placenta din caza vezicii mele pline... dar atata - am facut exact ce mi-au spus moasele (3 la numar) si zic eu ca m-am descurcat foarte bine, mai ales la cat m-au laudat si ele si sotul pe toata perioada travaliului si apoi dupa nastere ![]()
Parerea mea de acuma, de dupa nastere e ca cel mai bine nu intrebati pe fetele care au nascut daca a fost greu sau usor, pt. ca fiecare ar eun alt grad de toleranta la durere, cel mai bine intrebati ce le-a ajutat sa suporte mai bine contractiile...
Pe mine respiratia, rugati moasa sa va spuna cum sa respirati pe perioada contractiilor, nu tipati prea mult ca nu va ajuta la nimica, cand simtit ca vine o contractie incepeti sa respirati in ritmul spus de moasa si lasati contractia sa isi faca treaba...
Daca va tineti respiratia, daca tipati sau va agitati, nu faceti decat sa va epuizati repede si mai mult puiul mic din voi va simtiti si el asta...
Asaaa, asta ca o paranteza la nastere... acuma sa va spun ca de ieri suntem deja acasa, totul e bine, deocamdata mananca, doarme si umple pampersi...
Cand am timp sa pun si niste fotografii cu micuta noastra.
Gabi, felicitari si voua pentru bebelanul mare!! Sa fie sanatos si refacere rapida!!!
Nasterei usoare gravidutelor ramase, maine stiu ca era o serie de cazariene programata, pe 10 si 11 aug, refacere rapida si pui sanatosi! Mamicilor si bebicilor multa sanatate si sa ne auzim cu bine!
Acuma va las ca ma cheama datoria.
Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 aug. 2005