Mamici de iulie - august (83)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Sper sa se rezolve problema asta cu site-ul hacuit ca noi avem atat de vorbit.Tocmai acum sa se intample,ce ma enerveaza.Ce fel de om poti fi sa ai satisfactie din asa ceva-un gunoi

mamica scumpei Bibi-02/07/05
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Andre_ea, felicitari, sa traiasca bebe Tudor cel mult asteptat si sa fiti sanatosi!

Ella felicitari si sa va traiasca puiutza!

Katink, multumesc,pe 5 august e ziua mamei mele si a fratelui ei, adica unchiul meu, sunt niste tipi grozavi si veseli, sper ca si dulcineea ta sa creasca sa fie la fel. mama e frumoasa si acum, tinara a fost traznet, ochi verde-jad, creola cu par negru, optimista si desteapta foc( dr in stiinte)- sper ca fata mea sa semene cu ea. daca ziua de nastere a avut vre-un rol in ce fel de om e, o sa ai multe motive de mindrie!misto de tine cu kg...

Irina, tinem pumnii, miine sau saptamina viitoare, cind o fi, sa fie bine!

Oana, multi ani inainte!

Emaaimee, felicitari, fotomodelul Bibi creste super!

MonaI, s-a facut frumoasa tare Sara, iar mami a ei arata beton!mi-a placut f tare ca esti gatita si sexy.

Oriadam, nu stiu unde te vezi tu balena, dar ai grija, ca suntem citeva pe-aici care o vom lua ca pe o ofensa personala- arati bine, te rasfeti.

Valcampan, bafta miine, sa mearga bine!

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

mamini-de tine tot am intrebat.Ce ai facut la spital?Gata ati facut formele de internare?Mult succes maine si a venit momentul mult asteptat de tine.Sper din tot sufletul sa fie bine si bebelusa si tu !
Mersi,dar ca o mama ma ingrijorez acum-nu o fi crescutprea mult?O sa ma uit pe site-uri sa vad ce scrie despre inaltime.Ca ma tot gandesc la gigantism.Uite ca asa incep grijile,probabil ca nu e nimic.Am si masurat-o si eu acasa cu cm si tot 56,5cm are,nu a gresit dr.
Ella-felicitari pt fetita si te mai asteptam
Mada-tu te plangeai ca esti grasa,hai ca te punem la coltul de rusine noi astea de liga grea si te lasam acolo pana slabim si noi

mamica scumpei Bibi-02/07/05
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos

Mergi la inceput

Asa...sa va spun: am stat la spital 4 ore si ceva, miine tot nu stiu cind intram, mergem pe la 7 si ceva la spital.camera e de 2 paturi, aer conditionat, baia comuna pt 4 persoane, totul pt mine si bebe de la ei, tv...sper sa fie bine.
au monitorizat fata, care se pare ca e ok- Doamne ajuta!. dar a dormit si nu a vrut sa se trezeasca nici impinsa nici gidilata- cred ca din cauza ploii de afara.
de fapt mi-au zis ca am avut voie sa maninc si azi pina la 6 asa ca am fost cu sotul la un restaurant grecesc sa papam de prinz- la 5! eram lesinata de foame, de la micul dejun...(acasa nu era nimic, anyway)- ca disperatii, de parca nu mai apucam in veci- oricum, a fost frumos, ca sunt mai linistita, acum, ca stiu ca motzata e bine, chit ca mi-e frica pt operatie.
va pup pe toate, sanatate pt voi si bebei si curaj si nasteri usoare celor care vin la rind.
nu e voie cu mobilul in salon, deci abia vineri cind voi putea iesi pe hol va voi transmite ce "am ouat".

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Andre_ea, felicitari, pentru bebe Tudor! Sa creasca mare, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!

Ella felicitari, sa va traiasca puiutza si sa fiti sanatoase!

Irina, tinem pumnii, stai linistita ca sarcina are multe saptamani, deci bebe e maturizata, poate ca-i fotomodel si nu vrea sa fie foarte grasunica. Vezi tu daca e miine sau saptamina viitoare, va creste mai repede dupa ce vine daca e mai subtirica!

Emaaimee, multzam de raspuns, asa o tin si eu, o tot verific la ceafa si extremitati de temperatura corpului, dar vroiam sa vad voi cum procedati, ca n-am prea multa experienta, si daca ma iau dupa mama ar trebui sa-i pun 3 costumase si 2 caciuli, asa ca mai bine va intreb pe voi.

Mamini, iti tinem pumnii maine! Asteptam vesti despre voi!

Pupici,
Cati si Alexia (24.07.2005)

Mergi la inceput

Emaimee, gigantismul si nanismul apar mai tirziu, nu e cazul. poate o masurasera prost la inceput, o fi avut mai mult- dar nu-i rau pt virsta ei 56,5cm. sa iti traiasca si lasa sa fie lungana ca e frumos!

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Mirela se chinuie de azi dimineata sa deschida alt capitol...o fac eu pe fuga...numai ca de completat lista am sa o fac cand imi permite INGRID

CONTINUAREA ....

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55139" target="_blank">Mamici de iulie-august 2005 (84)

*** AniS si ingerasha Ingrid - 2 august 2005 ***
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput