Mamici de iulie - august (83)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Noua ne-a cazut buricul ieri ,la 6 zile..

Sper sa nu fie prea devreme..acum ii dau cu alcool si pudra baneocin.E ok?
Azi am trezit-o din somn ca sa pape, vreau sa o obisnuiesc sa stea mai mult treaza pe timpul zilei si nu noaptea..ca de cateva zile asa face.Am zis sa o trezesc cam din 3 in 3 ore si sa-i dau sa pape, vad ca asa nu mai e asa agitata cand vreau sa-i dau sa pape.Ea inainte doarmea si cate 5 ore si cand se trezea era f agitata ,de ma chinuiam o gramada sa ii pun tzatica in gura.
Problema e alta, e o mare fomista si nu ii ajunge laptele pe care il produc..asta nu in fiecare zi, din cand in cand.

Altceva, cred ca are putina diaree, adica nu stiu cum trebuie sa arata kaka...dupa meconiul ala.Acum e galben ,nu e ca o pasta, e asa imprastiat nu stiu cum sa descriu.N-ar trebuii sa fie ca o pasta?

*** AniS si ingerasha Ingrid - 2 august 2005 ***
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Katink, bine ati venit acasa!!!! Dupa spusele tale se pare ca ti-a fost destul de usor la nastere, cat despre cat de tolerant este fiecare la durere aici ai mare dreptate!! Conteaza muuuult autocontrolul si puterea de concentratie asupra respiratiei. Durerea este aceea chiar daca urli sau nu, iar la urlete mai mult te epuizezi... Acum de-abea asteptam pozne cu Ema!!!!

Oriadam, daca sunt facute publice pozele, atunci macar spune adresa ta de e-mail ca sa putem intra!!!! Ce "dragutz" a fost domnul vanzator... Referitor la nume si noi am stabilit la inceput Ioana Alexandra, dar sunt o multime de Alexandri si Alexandre, numai pe plaja acum cateva zile erau 3 Alexandre in jurul nostru... Asa ca ne-am gandit ca Mara Ioana suna bine... O sa vedem noi atunci...

, bondarelul tau este taaare scumpel!!!! Va doresc sa va treaca colicii cat mai repede!!!!

Anda, ce burtica frumoasa ai, esti o gravidutza tare frumushica!!!!!!!!

Anis, bravo, inseamna ca incepeti sa faceti baitza ??? Ce frumos!!!!!! Noi tot asteptam poze cu micutza si frumoasa Igrid!!!

Pupici,

Irina si bebe 39 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Kulta, draga de tine, ai tinut-o cu dureri in ultima perioada de te cred ca nu mai ai rabdare!!! Daca stai mai mult in pat nu te simti mai bine????

Irina si bebe 39 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Mamini, nu-i nici o problema...face copilul exercitii de dictie! Intr-adevar , cu mai multe nume e mai complicat. Am mai intilnit si cazuri in care copilul avea un nume in buletin si parintii il strigau cu totul altfel, pentru ca au auzit dupa aia un nume care i-au placut mai mult.

Anca si Matei 37s + 1 zi

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Kulta, scumpete, da' calmantele nu-si mai fac efectul? Sau nu vrei sa mai iei pastile? Pe mine m-a durut ieri destul de jos si imediat am si inceput sa ma panichez, dar tu? Cum si mai ales CIT mai rezisti? Hai ca nu mai dureaza mult! Iar rasplata va fi pe masura!

Anca si Matei 37s + 1 zi

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Anca, incerc sa nu iau pastile dar nu mai stiu pina cind voi mai rezista. Eu sper sa se termine bilciul cit mai curind. Pupic
K38+

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Anis - si noua tot la 6 zile ne-a cazut buricul si dr a zis ca e bine ca inseamna ca bebe se vindeca repede. Si eu tot cu alcool il sterg si pudrez bine cu baneocin la fiecare schimbat de pempenel! Succes la baita! Si sa nu te sperii daca va sangera un pic ca cica e normal si trece repede. Pupici!

Simona si Mario 22.07.2005

Mergi la inceput

Kulta, de ce nu iei no spa? daca sunt dureri false iti vor trece instantaneu.Iti spun, in noaptea cand m-au apucat contractiile, am luat vreo 3 pastile..eu tot am crezut ca sunt durerile alea obisnuite ca de ciclu, desi acum erau f dureroase..da tot nu-mi venea sa cred.Si oricum pastilele nu au avut nici cel mai mic efect.

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Simona,inca nu i-am facut baita..in cadita, azi i-am facut iar la ghiuveta..am zis sa mai astept sa-i cada si cojita aia de la buricutz si sa-i treaca roseala..pana atunic ii dau cu alcool si baneocin.

Ce zici Ingrid are diaree, cand face kaka se aude ca se sparcaie sa zic asa, e de culoare galben si nu e ca o pasta...

Maine vine neonatoloaga, de abia astept...

Aaaaa, si Ingrid , a inceput sa ia in greutate..la ce fomista e..

Mergi la inceput

Apropo fetele,ca tot uit sa va intreb,cele care ati nascut normal cu sau fara epidurala...v-a durut oasele bazinului, spatele, genunchi?? Pe mine atat ma doare, ca cusatura niic nu o simt.dar ma dor oasele de mor..nu stiu daca pot sa i-au ceva...

Mergi la inceput