Bebelusi de nov-dec 04 (69)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Aoleu, stati ca am vazut si rochia intreaga(prima oara mi-a refuzat).
Nu mai am cuvinte...Miki, unde ti-ai facut-o mama?....Si cit te-a costat.?
Nu mai spun de asortarea cu al tau sot. Ati fost superrrrrrrrrrrr!!!!!!!

Simona si David (10 nov)

http://community.webshots.com/user/simonacip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Miki, ai fost minunata la nunta, iar rochia superba. Sa dea Dumnezeu sa fiti fericiti toata viata, alaturi de Alexander cel frumusel !

Monica, ti-am trimis PM. Multumesc mult!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Miki !!!!!!!!!! Ia uita-te repede, rochia ta e uda pe poale, cumva ? E de la mine !!!!!! SALIVEZ !!!!!!!!!!!

Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)

Admirati-ne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Mey ce ma sperii mereu de papitoiul ista, care tot apare, cand ma loghez
Printele mele si-acum dorm (adicatelea somn de vreo trei ore)
Este atat de cald de-ti vine sa lesini.
Fulguleeeee ne primesti?
Aime buna dimineata!; vazut poze; e` un dulce Vladut, dar sa nu te superi pe mine, seamana tot cu tati!
Miki; cred ca na-mai are sens sa mai spun si eu ceva, ce deja stii; ai fost superba!!!, iar Alexander este un mic print, frumos foc; multa fericire alaturi de printii tai, si la cat mai repede posibil, o mica printesa???
Cucuiata mea, Emily, ieri s-a ridicat ptr. prima oara in picioruse, sprijinandu-se de canapea, dar nu-i prea place sa stea in funduletz
Pe mai tarziu, ca Arisa vrea sa darame casa se pare
Aaaaa, paxela, sa va fie de bine concediul

.
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Mikimi - super rochie, super nunta. Eeeee ma apuca nostalgia. Casa de piatra si multi multi ani fericiti impreuna.
Roserb - sper sa te simti bine in concediu. Noi am fost tare de mult (in iunie) si m-as mai duce o data dar nu se poate. Ma rugasesi sa iti povestesc cum e cu 2 copii la mare. N-a fost nici greu nici usor. Un lucru e sigur: n-a fost concediu pentru noi. Fetele au fost cuminiti dar stii cum e: schimba, da papa, iar schimba, culca, scoate din apa, umbla pe plaja dupa Ana care vizita toti copiii etc. Dimineata ne trezeam toti la ora 06 si la 06.20 eram la aerosoli pe plaja. Pe la 07.20 ne intorceam in camera, mancam si pe la 09 ieseam la plaja. La pranz dormeau amandoua ca erau obosite si pe la 15 ieseam la masa. Apoi iar plaja (uneori dupa amiaza nici nu mai ieseam) sau la plimbare si seara ne culcam destul de devreme.

Nu stiu ce are Daria astazi dar e f nervoasa si plangacioasa. Noroc ca pe ANa am trimis-o la mama ca era greu sa fac fata.
O zi buna.

Poze cu mandrutele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Fetelor va multumesc mult de tot.Si mie mi-a placut rochita, normal, a fost a mea, eu mi-am ales modelul, dupa vesta lu' tati eu am umblat, vroiam sa fie perfect pentru noi, nu cum mi-a zis mama soacra, cand m-a intrebat cum e rochia : "mama da rochia e decenta ca sa se bucure si lumea ?" ha-ha, atunci i-am zis croitoresei sa o mai decolteze un pic ca sa nu mai fie "decenta".Din cauza decolteului mi-a si iesit tzitza mai mare din ea, mai ales ca se umflase rau de tot ca nu-i dadusem lui alexander sa pape, dar am supravietuit.
Fetelor mi-am facut rochita la o croitoreasa tanara si priceputa la rochite de ocazie si mireasa..daca nasiti, botezati si nu gasiti nimic spuneti-mi ca va dau eu tel ei....
Ionela felicitari pentru Emily, vrea fata direct in picioare nu in funduletz sa zaca...as face si acum o fetita daca ar iesi asa frumoasa ca gagicutele de aici, am vazut in ultima vreme niste minunatii:Emily, Bianca, Denisa, Sabina si toate de fapt dar ma lasa memoria.

sa aveti o zi buna , fara vant.

poze noi de la mare

cateva poze de la nunta
Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by aime

Paxela sa va fie de bine concediul si bine ati revenit...Cum a fost Silviu, a papat? ca de cuminte am inteles ca a fost suuuuper...

mami de vladut(15 nov.2004)
POZE NOI

ma abtin
sa zicem ca a mancat
am ajuns la 4 mese pe zi cam de 100 ml+una noaptea
dar de 2 luni nu a luat un gram

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

fetelor vreau si eu reteta de supa de porumb
de care lapte puneti?

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminna spune:

Carmen,
spune-mi si mie cum e la mare...Am citit la "Parintii intreaba..." ca umbla un virus ciudat pe-acolo, toti copilasii se-ntorc cu varsaturi si diaree si ajung prin spitale cu perfuzii. Eu vrioiam sa plecam joi cu bubulina, dar acum am ramas putin pe ginduri, cu gura cascata...nu prea stiu ce sa fac.
Fetelor care ati mai fost pe la mare cu bebeii,. spuneti-mi cum a fost...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Haide, mai , Siminna, sa nu exageram acum... Cum "toti copii se intorc bolnavi"?- asta e o exagerare, intotdeauna se intampla ca unii sa se imbolnaveasca in concediu, dar nu trebuie generalizat. Noi vom face ce ne sta in puteri sa le asiguram conditii de igiena necesare, dar normal ca se pot intampla diverse. Dar daca stam sa ne gandim asa, nu mai plecam nicaieri in veci. Asa ca du-te linistita si concediu placut!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput