Bebelusi de nov-dec 04 (69)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siminna spune:

quote:

Siminica, mey, cand o lasi ..vezi sa nu fie careva prin preajma sa te vaza si sa strige dupa tine ca ti-ai uitat copkilu
eu ti-as sugera sa o lasi seara si sa o iei dimineatza, totusi...

Fulguletz, m-am cam ris, ce sa zic...am uitat si eu un pic de ale mele. Pupici multi, fetelor, de incurajari. Oi vedea io ce-oi face. La urma urmei o innebunesc de plimbari, ca Aime, si trebe sa doarma ea cumva . O sa va zic cind ma-ntorc; in fine, mai e, plec duminica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ce faceti fetelor???? vaz ca bine!!!
FELIS, mi-e dor rau de tine!!!!!! cum mai esti???? n-am apucat sa scriu si eu complimente, in legatura cu pozele tale, mai ales cea recenta....mey, mie imi place cum aratai si inainte de gravidie, si dupa ce ai nascut...ba mai mult, mie mi-a placut cum erai si graviduta!!!!! capu' sus, si lasa cunostintele care n-au ce face, ca ai tu gramada de griji pe cap!!!!!
Mey, noi tot shtirbi suntAem in gura, nici urma de dinte, Ana Culcer a zis ca mai dureaza!!!!!!
PAXELA, sorry, nu am mai apucat sa intru pe net, Paulica a fost azi, ceva mai mult decat Silviu, daca iti poti imagina asa ceva, cred c ain curand o sa ajung fotomodel, ma tine numai aplecata si neaparat el sa fie in centrul atentiei, aica nu am voie sa fac nimik altceva, decat sa ma joc cu el!!!! sa il culc, nuuuuuuuuu, nu iegzisca asa ceva decat daca nu mai poate sa isi tina capul pe umeri de somn, adica o data pe zi!!!, pe la 12...atat!!!! unde e copilul meu de acum o luna???????? acum stau la o berica cu sotul, si ne minunam cum au avansat lucrurile cu copilul nostru!!!
Sa va spun ca am descoperit si eu un fel de mancare care ii place lui paul: 4 srdei copti cu galbenush de ou si putine cereale cu lapte...chiar ii place, deschide singur gurita, nu caraie, e minunat!!!!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

ONITZA ... si mie mi-e dor de tine!... Chiar ieri discutam de tine... Cand vine vorba de papa de bb facuta ca pt oameni mari, eu deja le zic "mancaruri a la Onitza"...

UITAI!... Am intrat ieri sa il votez pe fii-miu 2 si in cautarea lui am dat peste BIANACA lui VIO - votat, gemenusii nostri- DARIA si DENIS ai Didutzei- votata, ALEXIA Lui MOSS- votat, ochioasa de BIANCA a IOANEIDU- si aici am constatat ca nu mai pot vota Si l-am mai vazut si pe Paul... Deci au ramas nevotati: Bianca de IoanaDu, Paul de Onitza si fii-miu 2... Sper sa ii pot vota azi...

Mey... YO mi-s topita toooooaaaaaaaaaaaaataaaaaaaaaaaa dupa fii-miu 2 (Silviu)... Mey... Il lasi singur in fund pe covor in mijlocul camerei si o ia la sanatoasa (de-a busilea de zici ca-i duracel)... Mai mult, daca il lasi singur in fund pe covor in mijlocul camerei, il gasesti mergand singur in picioare tinandu-se de marginea canapelei, fotoliilor si din aproape in aproape, ajunge el la iesirea din camera- drept ca un Fat-Frumos ce e- si te gaseste el sa iti ceara socoteala ca l-ai lasat singurel in camera

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=7" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Votat si restul puilor de DC!...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=7" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

mai Andrea ce zici tu de "copil cuminte"?s-o crezi tu asta ca nu e cuminte deloc!ieri mi-a smuls o priza din perete,acum e doar o gaura cu niste fire atarnate.astazi trebuie sa stau cu ochii pe el pana cumpara sotul o alta priza.cu spalatul pe dinti fac in asa fel incat sa para o joaca.il duc in fatza oglinzii(unde e super incantat)si incep sa-i cant.cand vede periutza deschide singurel guritza si uitea asa reusim sa periem dintisorii.cred ca-i si place gustul pastei pt ca inghite cu mare pofta spuma

acum cat am scris mesajul a facut pipi la olitza,s-a dat jos de pe ea(prin rostogolire) si a inceput sa se joace cu manutza in pipi

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata, mamici.nu am mai intrat de mult.vroiam sa va spun ca razvan de vreo 3 saptamani e cu gura cascata la ce mananc asa ca i-am dat cate ceva.vine din capatul sufrageriei in premergator in fuga cu gura deschisa.mesteca foarte bine ca avem acum 6 dintisori.
ne-am hotarat luni sa mergem la ziua marinei ca tati e liber si a promis ca ne duce..va doresc o zi minunata

albumul meu
poze noi
la plaja
Adriana & Razvan(01.11.2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bits

mai Andrea ce zici tu de "copil cuminte"?s-o crezi tu asta ca nu e cuminte deloc!ieri mi-a smuls o priza din perete,acum e doar o gaura cu niste fire atarnate.

acum cat am scris mesajul a facut pipi la olitza,s-a dat jos de pe ea(prin rostogolire) si a inceput sa se joace cu manutza in pipi

Pupici nazdravanului de KEN...

DIDA... sanatate gemenusilor - dragutilor!... MUlti ani si multe bucurii sa iti aduca...

ALEXANDER ... sa cresti mare si frumos si sa asculti de mamica ta frumoasa si aventuroasa! (mei... ma refer la escapadele pe munti , ape involburate si altele de acest gen... sa nu intelegeti altceva si sa ma ) Deci inca odata MIKI sa-ti traiasca frumusetea de flacau, sa creasca mare si sanatos si aventuros ca ma^sa...

Mergi la inceput

Ce bine e un inceput de zi de vorba cu voi... Asa mai da... Tare nasol fara

Da eu personal mai am o dependentza... si acu mi-am amintit si cum abia incep sa constientizez ce inseamna , sunt - Paxela are bona de luni = eu nu mai am companie de luni ... Mey... Nu-mi revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Mai, eu nu pot sa-mi citesc mesajele private si mor de ciuda pentru ca vad ca am unul nou si nu-l pot citi .
Felis, daca e de la tine, sa stii ca eu azi plec la mare, dar cand ma intorc vreau sa-ti dau test. Ne putem vedea duminica dupa-amiaza daca poti tu (noi o sa fim in Bucuresti duminica pe la 2). Daca nu, luni. Si pentru ca nu pot folosi mesajele private, iti zic aici ce sa pregatesti: prezentul verbelor avere, essere, fare, volere, finire, capire, parlare; numeralele cardinale; articolul hotarat si nehotarat, plus vocabularul de pana acum (mai ales de la "fare le spese"). Pregateste te rog si formele quello/quella/quelli/quelle si in masura posibilitatilor formele prepozitiei su + art. hotarat.

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Eliza5

Mai, eu nu pot sa-mi citesc mesajele private si mor de ciuda pentru ca vad ca am unul nou si nu-l pot citi .
Felis, daca e de la tine, sa stii ca eu azi plec la mare, dar cand ma intorc vreau sa-ti dau test. Ne putem vedea duminica dupa-amiaza daca poti tu (noi o sa fim in Bucuresti duminica pe la 2). Daca nu, luni. Si pentru ca nu pot folosi mesajele private, iti zic aici ce sa pregatesti: prezentul verbelor avere, essere, fare, volere, finire, capire, parlare; numeralele cardinale; articolul hotarat si nehotarat, plus vocabularul de pana acum (mai ales de la "fare le spese"). Pregateste te rog si formele quello/quella/quelli/quelle si in masura posibilitatilor formele prepozitiei su + art. hotarat.

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

bine!... Am sa invatz!... Da ramane pe luni ca luni dimineazta am promis ca dau bilanturile...

Imi da test

nu e de la mine PM-ul

Mergi la inceput