cand totul merge prost...

cand totul merge prost... | Autor: petaluda

Link direct la acest mesaj

buna dimineata,

vremea de astazi se potriveste de minune cu ce-i in sufletul meu. in ultimul timp, mai precis cam in ultimul an totul merge prost in viata mea. voi ati simtit vreodata ca viata merge din rau in mai rau? de la lucrurile majore pana la chichite mici dar care adunate te duc la disperare...am ajuns sa imi spun ca am atins fundul , ca mai rau nu se poate, ca sa vad ca alte greutati imi cad pe umeri.
imi doresc sa rasara soarele si pe strada mea, sa fiu fericita mult timp, sa imi fie si mie mai usor, sa nu am tot timpul sufletul greu.
cum sa fac sa ies din starea asta? cum sa fac sa vad si viata mea in roz?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Petaluda, in primul rand cred ca trebuie sa afli exact sursa nemultumirilor tale.. Este vorba de o decizie pe care ai luat-o in trecut si-acum iti pare rau? Este vorba de relatia in care esti si nu-ti mai produce nici o satIsfactie? Ti se pare ca ai intrat intr-o rutina si nu mai iesi?
Primul pas este sa afli ce te face nefericita si apoi sa incepi sa lucrezi sa schimbi lucrul respectiv ..

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_radu spune:

Stiu cat de greu este am trecut si eu printr-o stare asemanatoare ,in acele momente nici un sfat nu mi se bun si sa ma ajute cu ceva . Ma vedeam pe un drum fara intoarcere si totul in viata mea vedeam cum se naruie. Ce pot sa-ti spun , sa ai rabdare ,multa rabdare si ai za vezi ca usor, usor se vor rezolva si nici nu o sa iti vina sa crezi cat de repede vei prinde aripi.

Multa credinta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petaluda spune:

in primul rand multumesc pt raspunsuri,
eliza, nu exista un lucru anume care ma nemultumeste, nu vad o cauza unica. nu stiu cum sa ma fac inteleasa dar ce se intampla e ca de fiecare data cand intreprind ceva apar probleme care de cele mai multe ori nu tin de mine. macar daca ar tine de mine as putea sa gasesc o rezolvare. sti cum e, daca ceva nasol se poate intampla cu siguranta o sa se intample. prieteni spun in gluma ca persoana cu mai mult ghinion n-au intalnit. eu nu vreau sa ma resemnez, dar m-am saturat sa vad cat trebuie sa ma zbat pt orice. mai rau, mi-e teama ca cu timpul sa nu devin o acritura, geloasa pe fericirea altora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Petaluda draga, imi imaginez ce e in sufletul tau si banuiesc ca si increderea in tine insati ti-a fost mai mult sau mai putin afectata de ghinioanele din viata ta. Banuiesc iar ca cele mai mari neplaceri le ai din cauza ca nu te poti afirma din punct de vedere profesional si ca ti-e si mai greu fiind intr-o tara straina, mai ales in Franta, unde autohtonii sunt cam nationalisti.Sigur ca poate ma insel, dar asa mi se pare mie ca citesc printre randurile tale.Stiu ca e greu , imposibil de explicat in cuvinte ceea ce simti.Ai nevoie in primul rand de sprijinul moral al prietenilor sau familiei si apoi de o gandire pozitiva ca totul va fi bine, se va indrepta in cele din urma...vorba aceea "dupa furtuna, iese soarele". Capul sus si muuuuuuuuuulta tarie pt a merge mai departe!

Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit

Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi
cele mai noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Petaluda, cred ca fiecare dintre noi are perioade din astea cand totul merge prost. Si eu am trecut de curand printr-o astfel de perioada, care inca nu s-a incheiat, dar suntem pe drumul cel bun:) Ce-am facut eu in toata perioada asta grea: in primul rand nu mi-am pierdut speranta (conform zicalei care zice ca speranta moare ultima). Am incercat sa fac lucruri care sa-mi dea satisfactii, sa ma faca sa ma simt utila, sa ma faca fericita. iti dau un exemplu minor: am pus niste seminte de flori in ghivece si le-am ingrijit cu atata drag incat atunci cand au inflorit mi-au dat lacrimile de bucurie. Un lucru care pentru multi poate nu inseamna nimic, pentru tine se poate transforma intr-o mare realizare, care te ajuta sa nu-ti pierzi speranta ca intr-o zi va fi mai bine. Si nu in ultimul rand m-am rugat in fiecare zi sa ne ajute Dumnezeu si sa ne dea putere si sanatate sa trecem peste greutati.
Eu iti urez mult succes si...capul sus!!!

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petaluda spune:

multumesc pentru incurajari, cand nu ti-e bine cateva vorbe bine spuse te ung pe suflet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Petaluda,
Cred ca nu exista om pe lumea asta,bogat sau sarac,care sa nu fi trecut prin ceea ce treci si tu acum....
Sti ca se zice ca viata e o roata mare si,cum se invarte ea,o data esti sus,o data esti jos...
Eu zic sa nu iti pierzi speranta,asa cum au spus toate celelalte fete inaintea mea si,daca poti,fa-i un vant rotii asteia ,sa urce mai repede in sus....
Iti doresc sa rasara cat mai repede soarele pe straduta ta si sa te auzim cu vesti bune....

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

petaluda, toti suntem pe val sau sub val. Multa putere iti doresc!

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

petaluda, e o vorba in engleza, when it rains, it pours. Cind ploua, toarna... de multe ori mi se intimpla si mie sa intru intr-un lant ghinionistic dar depinde cum privesti lucrurile. Stii cind paharul e pe jumatate plin eu asa zic ca e pe jumatate plin, nu pe jumatate gol. Si crede-ma ca se poate mai rau. Se poate bat in lemn sa capeti o bola incurabila sau sa deviii schilod pe viata, sa nu poti munic, sa nu te poti misca, sa depinzi de altii ca sa te hraneasca cu lingurita. in rest, daca esti tinara si sanatoasa lasa ca restul le faci tu incet incet...cruise:http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Era o vorba si prin romani cand vine un ghinion trebuie sa deschizi usa larg k sigur vor mai veni si altele....ceva de genul asta..eu sper s-a inchizi sa incerci sa te mobilizezi si mai ales sa-ti ridici moralul pt k de aici incepe totul..pacat k avem doar o viata si in asta uneori suferim cat pentru zece..
o zi buna si mult curaj si speranta

Mergi la inceput