Vise in timpul sarcinii.Reprezinta ceva?

Vise in timpul sarcinii.Reprezinta ceva? | Autor: Dori73

Link direct la acest mesaj

Salut viitoarele mamici....si le intreb ceva? Voi visati ceva *mai deosebit*, acum, cind aveti burtici? Eu am diverse vise....care nu stiu daca au o semnificatie aparte!.Credeti ca reprezinta ceva,prezic ceva? Si inca ceva...insomniile va dau tircoale, ca mi-e cam da. Multumesc mult.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns osteffy spune:

>salutare burticoaselor!
>si eu as fi curioasa sa vad daca au vreo semnificatie ,caci si eu am tot felul de vise!
>mai ales visez ca am baiat!
>sa fie oare adevarat!

va pupicesc si sarcina usoara!

stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dori73 spune:

Unele babute de la tara, *specializate* in vise la gravidute, ar spune ca vei face un baietel.Sau poate tu iti doresti un baietel f mult.Mai sunt niste chestii cica, pe care le viseaza femeia inainte de a naste.....daca viseaza flori inseamna ca este fata,..etc.Eu am visat zilele trecute ca alaptez...nu stiu ce inseamna asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Eu am visat ca am nascut un baietele si ca nu aveam nimic pregatit: nici macar nu aveam lenjerie in care sa il culc, saracutul! Nu stiu ce inseamna, am fost foarte fericita cand m-am trezit, desi eu imi doresc sa am fetita.

Laura 7+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Helo Laura.cred ca visul tau reprezinta de fapt, cit de mult iti doresti acest copil/fetita.Nu stiu ce poate sa insemne ca nu aveai cu ce s-o imbraci.Oricum, se pare ca, nu e bine, in viitor cind o sa ai burtica mai mare, sa cumperi dinainte lucrusoare pt.copil, cica este de rau augur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Eu am citit pe un site ca din cauza hormonilor avem fel de fel de vise (in general urate ) si oricum nu reprezinta nimic.Vise urate am avut foarte multe de cand sant gravi, cat priveste insomniile....la inceput de sarcina sant prezenteEu ma trezeam in fiecare noapte in jur de 2 si reuseam sa adorm cam dupa 2 ore.

16+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Din cite am citit eu visele din timpul sarcinii sunt influentate foarte mult de hormonii care au dat navala peste noi si de grijile pe care ni le facem in legatura cu bebelushul. De exemplu, visul cu lipsa hainelor pentru bb ar reflecta faptul ca mamica nu se considera pregatita sa aiba un copil, nu are inca tot ce ii trebuie. Vise de genul ca ai pierdut copilul sau l-ai lasat pe undeva inseamna de asemenea teama ca nu vei fi o mama buna si suficient de atenta cu copilul. Citeam ca la inceputul sarcinii multe femei viseaza fosti prieteni, iubiti, etc. ceea ce ar insemna ca vor sa isi puna toate lucrurile/relatiile cu ceilalti in ordine inainte de venirea pe lume a copilului.

Cit despre cumpararea lucrurilor inainte de venirea copilului eu cred ca este o superstitie sa zici ca e de rau augur sa le iei inainte. Cine a mai vorbit cu alte proaspete mamici stie foarte bine ca ultimul lucru de care iti arde atunci cind ai un baby mic acasa este sa umbli prin magazine si sa cauti cele necesare. O sa spunti ca va trimiteti sotii sa cumpere...Si daca nu o sa va placa/convina ce luat? Ca sa nu mai zic ca ve-ti vrea sa il aveti pe tati cit mai mult pe linga voi, macar pentru suport moral daca nu pentru alt fel de ajutor.Parere personala!

Anca 33+

Mergi la inceput

Neata viitoare mamica! Te cred pe cuvint cu insomniile.Dar spune-mi tu ce iei pt ele? Adica medicament,ceai, etc.Eu cam 3/4 dintr-o sapt.nu pot sa dorm bine.Si sunt inca la inceput,nu am decit 3 luni si putin.Tu ai spus ca *te trezeai*, adica acum,la 16 sapt.nu mai ai insomnii?Mersic.

Mergi la inceput

Buna dimineata graviduta! Din ce ai scris tu, inteleg ca esti o fire pragmatica,care nu acorda mare importanta diverselor practici mai vechi legate de gravide,copii nou-nascuti.Intr-un fel iti dau dreptate,dar sunt perioade in care te simti usor deprimata si speriata,si atunci cind esti mai vulnerabila, tinzi sa dai crezare anumitor chestii.Stii cum se spune,uneori chiar si intr-o poveste exista un simbure de adevar.
12 sapt.si oleaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaloredana spune:

Si eu visez tot mereu ca am deja bebele nascut.Azi noapte visam ca trebuia sa il alaptez si nu venea lapte...si cautam disperata sa cumpar si nu gaseam .Nu stiu ce sa insemne dar nu mai le bag in seama visele...cateodaa sant asa de urate.Si cu capitolul "dormit" stau cam rau.Ma trezesc de cateva ori pe noapte si de abia mai adorm..e tare aiurea dar asta este ,vad ca nu sant singura care are vise ciudate si urate sau insomnii.Nastere usoara si nu mai fiti superstitioase

Mergi la inceput

Cred ca daca ar fi sa ne luam dupa babute nu am mai dormi de frica viselor.Insomnia imi da si mie batai de cap.Cred ca trebuie sa-mi schimb programul de lucru: sa lucrez noapte si ziua sa dorm pt.ca la servici am un somn....GROAZNIC de bun.Succes si tie cu bb.

Mergi la inceput