Scorpiutzele - pe unde sunt ? (16)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

ana,si mie mi s-a parut ciudat ca individul sa posteze in forumul nostru,dar nu-ti face griji.poate reusesti.dc nu,da-o in mama ei de competitiei,cumpara-i un tricou mandrei si injura-l anticipat pe administrator!!!
iri,nu fii suparata.si zici ca nu a murit mosul?????mai,ce morbida sunt!!!!
uite,lasa-l pe sotul tau imbufnat,si cand ajungi pe la suceava,intoarce-te,pe la vatra dornei,treci prin bistrita,stam de vb la un suc(dc sunt la servici),la o bere(dc sunt acasa) si dc nimeresti si in week-end,tragem si o baie in lacul sarat.fa-ti vacanta ta,sa-l oftici pe domnul.si al meu trece prin faza de dl mofturos si morocanos,dar eu fac pe reaua,simt o placere sa-i rapsund in dodii,sa-l enervez....
va pup.

Ema

Zilele Bistritei

Calatorie

Mergi la inceput

apropo,ana,ca vb de baietei ce nu au ce face.uite ce titulaturi a bagat hackerul nostru,tampitel.

Ema

Zilele Bistritei

Calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetele bine ati revenit din concediu, asteptam pozici
va multumesc mult la toate cele care imi ridicati moralul...din pacate nici o veste nici ca-l mai ia nici ca nu-l mai ia...sotzul meu deja aproape ca a renuntat la idee, zice ca stam f bine si aici unde stam.(ca si cum ar exista termen de comparatie intre un apartament si o casa)
las caceva si-mi trece si mie...uit de suparare
fetelor eu efectiv ma lupt cu ruxi sa manance ceva la pranz...numai cand ma vede cu babetica in mana o apuca crizele de plans...dar la celelate mese nu face asa...oare pe ce i s-a pus pata???
ana si eu am fost cu astia mici la un concurs si numai tampenii am citit aici pe forum...asa ca am jurat ca nu-i mai inscriu in viatza mea...eu nici macar nu ma pricep sa pun o poza...atunci il rugasem pe sotz ...pupici luanei
elena, ma bucur ca te-ai hotarat la bb 2...succes
irina, eu de-aia am plecat cu mama dupa mine in concediu fiindca mi-am dat seama ca o sa ma intorc mai obosita decat am plecat...cunosc f bine cum este sa te duci cu un bb mic in alta parte decat acasa...macar acasa le stii pe toate pe unde sunt...
fetele am fugit, ma duc cu astia mici pe-afara
va pup sa aveti o seara placuta

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Buna fetelor!!
David inca nu doarme, mai nou se tot ridica din pat pentru te miri ce, tata-su ii tot promite ca-l trimite in pivnita sa doarme cu paianjenii si soarecii!! Dar de unde frica el o tine pe a lui. Copilul asta nu are frica de nimic. Noua lui vorba e "eu vreau". Vrea de toate, bomboane la magazin, vizite la vecini la orice ore din zi si din noapte, tractoare, camioane. Nici nu mai stiu ce. Ca parca numai el are dorinte, si eu vreau multe dar... Daria a inceput si ea sa se smechereasca nu mai vrea saadorma singura, in brate merge repede dar se obisnuieste la fel de repede, asa ca o pun in leagan si o zgaltai putin si-i mai cant sau pur si simpu o las sa urle pana oboseste!!
Monica sa stii ca si Daria de cateva zile nu mai vrea sa manance la pranz doar lapte dar cum sa o las pana seara numai cu lapte si fructe, azi nici seara nu a mancat cine stie ce, nici macar laptele. Poate au asa perioade. Daca creste si e sanatoasa nu-ti mai face atatea griji.
Emma, nu am pofte, de fapt nu am avut la nici unul din copii, doar ca imi era foame mai ales dimineata, am inceput sa mananc din nou haotic si nu mai vreau ca abia am dat jos kg dupa ce am nascut-o pe Daria si nu toate. Incerc sa ma mai abtin si sa mananc fructe dar tot mai calc pe laturi!!
ana, merci, ma simt bine inca nu-mi dau seama ca sunt gravida, incep sa ma stranga patalonii dar in rest nimic. Vineri ma duc la control.
Tocmai imi zicea si sora-mea ca e ceva in neregula cu baiatul ala de pe primul loc si ea a vorbit cu ceva administrator,dar cica nici ei nu pot face nimic. ea a mutat-o pe a ei fata la cei mari. Si cand te gandesti, pentru un tricou!!
In rest nimic, David implineste luni pe 15 3 anisori, nici nu-mi vine sa cred cum trece vremea. Duminica poate mergem cu el in Germania intr-un parc de ditractii. Inca ezit daca patim ca si data trecuta cu el ?? cand n-am mai putut sa-l scoatem de acolo!¨si miercuri o serbam cu prietenii. Sper sa fie vreme buna sa tinem in curte.
Carmen, Irina, vine v-ati reintors din concediu!!
Noi mai planuim unul in septembrie, ca doar n-am ajuns inca la mare, dar cine stie daca ne tin finantele.

Mira

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti fetele,
Mare nebunie pe forum....cine naiba o mai fi si amaratul asta care face numai tampenii?Sa dea Domnul sa-l prinda...
Dragelor,vad ca incep sa-mi revin,ma simt bine deja.Mai tragic e ca Luana a "inhatat" raceala de la mine si am cam avut chin....Am oblojit-o si pe ea cu paracetamol,frectie cu spirt....Azi a mancat si ea bine,in sfarsit...
Fetelor,hai sa va zic:pe Luana am inscris-o la concurs din curiozitate mai mult....Auzisem pe la alte mamici,care mai avusesera copilasi inscrisi la concursuri pe net si am zis"hai si io"...Eram curioasa ce si cum se intampla acolo...Sincer,chiar nu ma asteptam ca atatea mamicute sa se implice...M-am bucurat tare mult cand am vazut cat v-ati implicat si chiar povesteam cu Marius despre asta si ne miram incantati ca,cu toate ca nu ne cunoastem "face to face",ati sarit toti pentru unul,unul pentru toti....Pe mine m-a emotionat foarte mult!De aceea m-am implicat si eu mai mult si am pus linkul concursului si in alta parte.Voi ati fost primele la care am cerut vot....Nu ma interesa tricoul respectiv,care(si nu vreau sa credeti ca sunt rautacioasa sau tacanita) dupa parerea mea e un caca-maca....Asa ceva gasesc la second hand peste tot...Ideea era ca apare si Luana intr-un concurs si ca ,poate,exista posibilitatea de a castiga....Cand am vazut cum se desfasoara si ce inseamna....am fost extrem de dezamagita...m-a dezgustat...Plus postarea lui bey..vali ala...Va multumesc la toate pentru toata sustinerea voastra si pentru toate voturile care le-ati dat Luanei....Eu asa oameni saritori si deosebiti ca voi foarte rar am intalnit....Nu stiu ce sa va zic...Eu am intrat aproape zilnic acolo.Am dat voturi cate unul la fiecare copilas pe care l-am cunoscut,dar nu mai am nici o tragere de inima....Vedem ce o fi pana la 1 septembrie si dupa aia votez la greu la copilutii care ii cunosc...
Mira,ma bucur sa aflu ca esti bine...Doamne-ajuta sa iti fie toata sarcina asa usoara...Hehehe....ai flacau acasa ,deja!!!!Eu ii zic lui David "LA MULTI ANI!" de azi,ca sa fiu prima ,sa creasca mare,voinic,sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!!!!Distractie frumoasa la parc!
Monica,saru-mana de incurajare!Asta-i viata:mai o luam si in freza uneori,ca din greseli invata omu'!Apropos de masa de pranz pentru Ruxi:ii prepari mancarica separat numai ei sau ii dai din ceea ce mancati si voi?Ca si eu am patit-o cu Luana si am inteles,intr-un tarziu,ca fata saliva si poftea la mancarea noastra si am trecut-o la ale lumesti,ca nu se mai putea....Pupici printesei!
Ema,am vazut si io cu titulaturile....mi-au mai spus si alte fete....tembel,zau!cred ca aiuritu' ala nu avea ce face,ca mi s-a parut tare suspect...Iar cu concursul si tricoul...am scriat mai sus...ai dreptate!Ce face Daria creata?
Scorpiute dragi,va pupez pe toate ,sa aveti o vineri placuta(hihihihi.....vine weekendul) si ne mai auzim.Sa fiti iubite la greu!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

buna,fetelor.am simtit ca innebunesc azi fara dc.
ai mare dreptate,ana.pupici pentru mandra.cu daria,sunt cam suparata,caci plange de mama focului,cand o duc la gradi.azi dimineata,era lipita de geam si urla de numa'.mi s-a rupt sufletul,mai ales ca dau o groaza de bani sa simta bine acolo.noroc ca maine e ultima zi.duminica vine mamaia.ura!!!!!
mira,si eu vreau tot in septembrie a mergem in concediu,dar vb ta,finante sa fie.si vreme frumoasa,sa pot duce fata la aqua magic,macar o zi.
va pup,ca nu prea ma lasa mandra sa scriu.a descoperit un joc pe net,cum sa imbrace papusa barbie si ma innebuneste.

Ema

Zilele Bistritei

Calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Salut fetelor! Am net, am net!
Dar ce m-am enervat cu ameteala asta produsa, oare unii nu au treaba si se baga unde nu le e locul?
Ana, sa stii ca daca l-am inscris pe George din acelasi motiv a fost, nu am crezut ca va fi votat, fiecare isi voteaza copiii cunoscuti, cine sa il bage in seama pe al meu, doar colegii care sunt topiti dupa el. M-au mailuit colegii mei din tara si se plangeau ca are putine voturi, le-am zis ca nu e bai ca nu am nevoie de tricou, hai sa fim seriosi? Nu am bani sa il cumpar? Dra bucuria mea de a-l vedea intre alti copii si de a-l arata si altora. Si... data viitoare cand mai e un concurs, spune-mi ca nu se poate inscrie nimeni, ca iar ma apuca damblaua si il inscriu Pupa fata si sanatate, sa se faca strong!
Ema, pai dupa ce vine la Suceava, ti-o pun pe Iri la pachet, direct spre Bistrita, ii schimb directia la masina, sa vezi!
Iri, sa nu ma bati, dar se merita sa schimbi directia si sa faci cum sugereaza Ema, cred ca e cel mai bun mod de a te simti bine cateva zile. Eu abia astept sa merg la Sighisoara peste 3 saptamani!
Mira, pai se pare ca avem copiii nascuti aproape, eu pe George il serbez de 3 ani pe 6 sept, iar Ema tot in august pe Daria (asa stiu, sa nu ma bati Ema de nu-i asa)! Si ca sa te linistesc: George e in aceeasi faza: "veau napoitane Joe" "veau ighetzata" "veau cu mashina", "veau..." pana adoarme tot e un "veau" sau daca refuza "nu veau"! E criza varstei a 3-a...ni? Oare??? Mai vedem si ne mai consolam Cum merge cu bebitza samburica?
Nina, sa stii ca l-am facut sa intelega pe sot ca vreau MUUULT un bebe2, dar e greu de convins, cred ca voi crea o diversiune... impreuna cu voi!
Hai va pup pe toate, ma duc la treburi si sa dea Domnul sa se remedieze treburile pe aici, nu de alta, dar sunt atatea anunturi umanitare si se pierd conturi si cazuri ce trebuiesc ajutate!
Seara buna!
Elena

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890&whichpage=1" target="_blank">Povestea Sabinei - are nevoie de noi

Mami ”de George”

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syd spune:

Monica am motiv sa fiu suparata?Cateodata n-am chef sa scriu,intru sa va citesc.La iarna o sa fiu mai silitoare.Soacra-mea a fost libera saptamana asta,am iesit la plimbare impreuna.

Acasa citesc,ma pregatesc,tot caut serviciu. Sunt putine sanse ca n-am pregatirea necesara dar nu ma lasdin fiecare refuz sau oferta mai inveti ceva nou,mai o idee,mai un sut in fund

Emabarbat la orizont nu inca,dar numai la ei ma gandesc si am nevoie sa ma simt iubita.Astept sa vina mos barbuta la sfarsitul lunii sa vad dk da un semn de viata,asa de inceput e bun..vreau unul sa ma scoata la dans,ca am un chef..dar mai usurel ca soacra tot mai spera ca baiatul se intoarce.

va las ca se arde mancarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata, scorpiute.tati e liber luni si asa ca mergem la ziua marinei.ziua ca sa vedem navele si cum defileaza marinarii.seara in afara de artificii si aglomeratie nu prea ai ce vedea.asa ca ne luam mancarica dupa noi si in portul tomis mergem.
Ana,eu ii dau lui razvan mancarica si la borcanele ca nu prea pot sa pregatesc ce gasesc la borcane.dar de vreo 3 saptamani nu mai pot sa mananc nimic fara sa-i dau si lui.vine in premergator in fuga cu gura deschisa ca vrea si el.asa ca incerc sa-i dau aproape tot ce mananc si eu.ca acum mesteca foarte bine ca avem 6 dintisori.

albumul meu
poze noi
la plaja
Adriana & Razvan(01.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Buna dimineata, scorpionutze!!!
Scriu scurt, ca la mine la lucru e cam nebunie si am o groaza de chestii de facut, plus ca m-am obraznicit si dupa weekend-ul reusit de saptamana trecuta vreau sa plecam si acum de astazi seara.
Multumesc de urarile adresate sotiorului meu. Ne-am distrat foarte bine de ziua lui, au venit prietenii si am facut aripioare la gratar in curte, am avut aperitive si tort de la soacra mea si am chefuit pana la 01.30. A doua zi a fost mai greu, ca-mi era un somn....
Am fost cu lori la homeopat si am primit "instructiuni de utilizare" - sa-i dam multe alimente acre, ceai de zmeura, polen plus bilute din acelea... Sper sa fie o.k. ca inca mai sunt in panica dupa episoadele cu inflamarea gingiilor si cu diareea.
Va doresc un sfarsit de spatamana frumos...

Mergi la inceput