Nunta in Iasi (4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

sunt convinsa ca ai sa gasesti ceva frumos care o sa-ti placa mult ai grija sa nu cheltui multi banutzi

nunta
noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enderbaby spune:

Mei fetelor eu cred ca raman la terasa de la Recital ca nu am cand sa mai merg sa caut si mi-e ca oi ramane si fara asta. Am sa mai merg azi sa mai vad o data cam cum e si daca e rezistenta la ploaie o rezerv.
M-am hotarat si cand sa fac (aproximativ) nunta, si anume in August unul din ultimele 2 weekenduri(19-20 sau 26-27).
Cu biserica nu cred ca o sa-mi bat capul si o sa fac la noi la Sf Dumitru ca e la 2 pasi(in spatele blocului meu).
Cam astea ar fi noutatile mele..... la toate!

Ai grija ce-ti doresti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

daca tu consideri ca e bine acolo si iti place rezerva dar totusi e bine sa mai cauti..ce vrei neaparat terasa?

nunta
noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela10 spune:

Buna miresici.
Dupa o luna jumatate in sfarsit reusesc sa stau in fata unui calculator care are si internet. Stiu ca v-am promis ca va tin la curent cu pregatirile insa nu am avut de unde sa va scriu pana acum.
Prin urmare a trecut nunta dar eu MAI VREAU O DATA caci a fost SUUUPER! Va sfatuiesc sa va bucurati de fiecare moment din plin caci trece foarte repede. M-am pregatit un an de zile si ziua cea mare a trecut ca si cand ar fi fost doar o clipa.
In linkul din semnatura am reusit sa pun cateva din pozele de la nunta.Cand voi avea timp voi mai completa cu alte fotografii plus cele din luna de miere.La toate miresicile care au avut nunta le doresc CASA DE PIATRA si multa fericire si apreciati perioada pregatirilor ca e una dintre perioadele frumoase din viata voastra.
In curand sper sa revin cu povestea nuntii. Sa aveti grija de voi si sa aveti parte de nunta la care visati.
Cele ce sunt din Piatra Neamt si citesc acest forum le sfatuiesc sa NU APELEZE NICIODATA LA SERVICIILE CELOR DE LA AGENTIA MARIAGE deoarece sunt foarte neseriosi. Cand voi scrie povestea nuntii va voi spune si motivele pentru care nu recomand serviciile acestei agentii.
In rest va doresc numai bine si mult spor la pregatiri.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Bine ai revenit Adela si Casa de Piatra! Ai fost tare frumusica la nunta! Asteptam povestea nuntii tale.pupici
Ma chinui sa pun poze din luna de miere.cat de curand le veti putea vedea.

http://photos.yahoo.com/darbyshaw79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Darria, fetelor, iata pozici de la nunta.
Le-am mai aratat dar nu stiu cum sa pun linkul in semnatura!
http://photos.yahoo.com/ph//my_photos

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Darria, mai traiesti, mama??? Ce iti face rochia??? Sau inca nu face???

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/album?.dir=/2b1a&.src=ph

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Buna fetelor
Bine ati revenit Oana si Adela
Adela ai fost o superb miresica
Oana: nu merge, nu se vad pozele.
Kriss: superb.......fara cuvinte
Fetelor ma uit eu pe indelete acusi la fotografiile voastre.

quote:
Originally posted by ralnied1

Darria, mai traiesti, mama??? Ce iti face rochia??? Sau inca nu face???

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/album?.dir=/2b1a&.src=ph

E si maine o zi!!!

Ba face, face
Abia acum o ora am ajuns(plecati de la 9 dar am mai trecut si pe la ai mei) dar nu am avut acces la calc. pt. ca a avut jumatate treaba.
In sfarsit a dat Domnu' si am si eu rochitica - este alba. Nu este rochia visata, nu e cea mai cea dar este a mea si imi place mult. In comparatie cu ce am vazut prin oras aceasta rochitica mi-a placut chiar daca este foarte simpla(corset+fustita).
Imi pare rau ca nu am cum sa o arat - nu am digital
Mi-am luat pana la urma si voal(e lung)
Le-am luat de la White Lady din Piatra. Au modele mult mai dragute decat pe net dar cum eu sunt umflea nu-mi veneau asa ca am luat ce mi s-a potrivit. Acum imi pare rau ca nu m-am dus mai devreme ca puteam sa-mi fac ce model vroiam sau sa aleg ceva mai dragut. Dar nu-i nimic, imi place ce am gasit si asta e cel mai important. Sunt ieftine: rochia este 6.500.000 iar voalul doar 350.000 lei si este lung(cat fusta) si simplu, asta am si dorit.
La Mirandi am vazut 2 modele dragute dar le faceau in 2-3 saptamani.
La White am intalnit o doamna supeeeer draguta, a vazut biata de ea ca sunt canut om sucit pe ultima suta de metri si si-a facut mila de mine si ma ajutat. Mi se potrivea corsetul dar fustita era mica in talie(deh, umflea). In 2 ore mi-a facut si fustita si voal. Putea foarte simplu sa-mi spuna ca atat au si ca nu se poate - cum am intalnit la alte magazine. Imi venea sa o pup de bucurie dar nu-mi permiteam - era ultima mea sansa, ca nu-mi gasisem nimic sa-mi placa.
Nu m-am asteptat sa-mi gasesc ceva asa de ieftin, erau pregatite 15 mil. pt. rochie.
Suna a reclama dar nu este ca nu am nici un interes
Vreau doar sa spun ca sunt multumita de modul in care s-a comportat doamna de la White(supeeeer dragutica - conteaza ft. mult pt. mine)si de ce am gasit si recomand si altor miresici macar sa mearga sa vada ce gasesc sau ce sfaturi primesc la White.

Cine vrea bombonele pt. marturii: sunt in Metro(cutie de 3 kg) la 200 cutia. Sunt albe, maro si colorate.
Na, acum va mai plangeti ca eu nu vin cu noutati? Ca acum sigur sunteti satule de mine

idei nunta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by oana8188

Darria, fetelor, iata pozici de la nunta.
Le-am mai aratat dar nu stiu cum sa pun linkul in semnatura!
http://photos.yahoo.com/ph//my_photos

Oana

Oana: la profil personal(stanga ecranului) gasesti in partea dreapta(jos) semnatura. Copii adresa yahoo acolo si setezi sa apara la fiecare mesaj - adica DA.

Daca vrei sa apara cu un titlu, de exemplu: nunta procedezi in felul urmator:
[ url= "http.........." ] nunta [ /url]
Ca sa poti vedea cum trebuie facut am lasat pauze dar tu sa nu lasi nici o pauza. Daca nu am explicat eu bine fa reply quote pe orice mesaj de-al meu si vezi la semnatura cum trebuie facut.

idei nunta

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor
Postez de urgenta pt. a-mi schimba nr. de mesaje.......brrrr

idei nunta

Mergi la inceput