Nunta in Iasi (4)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

ralnied concediu placut iti urez sa ai parte de vreme frumoasa la mare (ca parca acolo va duceti)dar vezi sa nu ne uiti draga sa ne lasi singurele aici ca ne suparam,...macar asa din cand in cand sa ne mai scrii si noua ,ok?

nunta
noi doi

Mergi la inceput

ralnied hai ca ma duc la culcare vad ca tu ai plecat oricum si vorbesc singuranoapte buna!

nunta
noi doi

Mergi la inceput

se pare ca vremea nu tine cu noi si nu ne vom duce azi la gratarasta e nu poti sa le ai pe toate
fetelor unde sunteti??v-ati trezit ??sau fiind duminica mai leneviti un pic

nunta
noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Uite ca sunt aici, mai de dimineata dar am vazut ca nu este acitivitate si am zis sa stau cuminte in bancuta mea.
Da, Nushulica vremea nu tine cu noi, eu vroiam sa-mi corectez dungile de pe spate, adica sa merg sa ma bronzez - acum arat ca un tractorist.
Asteptam sa se faca 10,30 si sa plecam de acasa(printre altele si la impartit ultimele invitatii).
O duminica placuta

idei nunta

Mergi la inceput

la fel si tie darria iti urez o zi placuta si spor la impartit invitatii

nunta
noi doi

Mergi la inceput

Multumesc Nushulica
Nu ne convine noua vremea dar este bine venita o asemenea zi. Pana acum muream de cald iar cand avem o zi mai racoroasa nu ne convine. Asa nu, asa nu dar atunci cum?

idei nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Subiect initial: "Restaurante in Iasi..."
postat de ralnied1, 03/08/2005, 15:50:56

M-am gandit sa deschidem si pentru fetele din Iasi un subiect referitor la restaurantele din orasul nostru, care organizeaza nunti... Cred ca mai sunt persoane interesate... sa ajutam, daca e posibil..
Si poate dintre miresele care au avut sau care vor avea nunta in Iasi, vor vrea sa ne impartaseasca din experienta lor in ceea ce priveste alegerea/cautarea/gasirea unui restaurant pentru nunta...

raspuns postat de tigrutz, 03/08/2005, 16:17:38

Ralnied, eu nu sunt din Iasi si nici nu vreau sa va suparati pe mine ca ma bag in discutia voastra, dar am fost odata in Iasi si mi-a placut tare mult la Ciric, stiu ca e un retaurant acolo pe malul lacului care arata foarte bine si nici nu e departe de oras.
Sa ma iertati daca v-am suparat, promit sa fiu cuminte si sa stau in banca

raspuns postat de Darria, 03/08/2005, 16:42:01

Daca vrei ceva de calitate este bine sa cauti cu cel putin un an inainte de eveniment - sau cu putin noroc poti gasi si cu cateva luni inainte de nunta.
Detalii pot sa va dau doar dupa nunta dar din cate am inteles de la altii va fi dragut.
Altele dragute(dupa sfatul altor persoane nu vazute de mine): Ciric, Onyx, Perla Bucium(nu am mai fost acolo de ceva timp si nu mai stiu sigur cum arata), clubul medicilor, Carafa, nu mai stiu care mai sunt.

raspuns postat de kriss79, 03/08/2005, 17:37:37

Intr-adevar daca vrei ceva de calitate trebuie facuta rezervare cu 1 an chiar 1 an si jumatate pentru unele.Eu am facut la Onyx pe terasa si mi-a placut ce a iesit, dar stiam deja cum va fi fiind la multe nunti acolo. La inceput am mai luat in calcul si Ciric(desi servirea la o nunta nu mi-a placut acolo), Astoria(am inteles ca e pentru nunti mari), Caraffa(nunti mici), Cotnari(am intel ca au renovat si arata fain).Ar mai fi Unirea, Moldova(tacamurile sunt vechi din ce am vazut, fetele de masa, farfuriile la fel).
depinde si de banii disponibili. de ex la onyx am platit avans 20 mil.tacamul e de la 900 000 -1 600 000 lei cu tot al lor. La mine a costat 1mil, eu am adus bautura(fara apa),tortul, fructele, prajiturile. Am platit si butoiul de bere(vreo 3 mil parca -50 l)
S-a mai deshis acum Recital, dar nu am intrat si nici nu am auzit pe nimeni cu o parere, si Casa Boiereasca.(am vazut ca e micut inauntru, la fel , nu am auzit pareri).

raspuns postat de ralnied1, 03/08/2005, 18:04:18

Hai, copilule, ca nu m-am suparat, cum sa ma supar??? Mai ales ca suntem colege de 2006, nu?
Chiar ma bucur ca ai intervenit si aici... Oricum voiam sa spun ca asteptam si impresii de la fete care au fost in Iasi la diferite nunti, chiar daca ele nu sunt de pe aici...

La Ciric (Ciuperca, cred ca este localul la care te referi tigrutz), am inteles ca este frumos... Dar acum cateva zile a fost o colega sa faca acolo rezervare pentru 2006 si a gasit liber abia din luna septembrie incolo... si a dat avans 5 mil...

raspuns postat de lgireada, 03/08/2005, 18:58:48

Ce parere aveti de Ginger Ale? Cu specific irlandez. Eu am fost pe acolo, ce-i drept, nu la o nunta, dar terasa e absolut mirifica. Cand am fost eu era vara si umblau niste matzi mici pe acolo, niste lumini fantastice si totul in aer liber. Mi se pare si mai intim. N-am idee insa de capacitatea lui. Cum eu imi doresc numai o masa pentru noi nasi si parinti e o optiune pe care o iau in calcul.
In alta ordine de idei, Bolta Rece, 3 Sarmale sunt traditionale. Si in Pogor e tare fain, parerea mea. Voi alegeti si spuneti impresii pt cele ce urmeaza!

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enderbaby spune:

Buna fetelor...am ajuns si eu cu niste vesti!
In primul rand am nasi ! Am rugat-o pe matusa mea care e in bucuresti (sora mamei) sa-mi mie nasa pentru ca imi era deja ca o mama si cum nasii sunt parintii spirituali eu am considerat ca e bine.
In al doilea rand, n-am ajuns sambata la nici un restaurant sa vad dar am fost azi la Restaurantul Recital din Bucium(inainte de onyx) si terasa mi s-a parut dragutza tare (cu toate ca e mai cu separeuri) dar e faina si am intrebat de meniuri si anul asta au fost destul de ieftine asa ca poate imi rezerv chiar acolo ..... dar mai vad eu!
Am sa mai merg poate zilele astea sa mai vad prin targ ce mai e la capitolul asta.... Cam atat momentan...revin ....

Ai grija ce-ti doresti...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by enderbaby

Buna fetelor...am ajuns si eu cu niste vesti!
In primul rand am nasi ! Am rugat-o pe matusa mea care e in bucuresti (sora mamei) sa-mi mie nasa pentru ca imi era deja ca o mama si cum nasii sunt parintii spirituali eu am considerat ca e bine.
Ai grija ce-ti doresti...

Sa va traiasca nasii

idei nunta

Mergi la inceput

enderbaby dai de baut si poti sa faci cinste si cu o fripturica ca nu mai tin cura
sa-ti traiasca nasii si sa va intelegeti cu ei de minune

nunta
noi doi

Mergi la inceput