Iubire platonica????
![](images/user_woman.png)
Dragele mele, vin la voi ca la niste prietene ... pentru ca in afara de mama si de o buna colega nu am povestit nimanui ceea ce mi se intampla si ceea ce simt...
Va spun pe scurt povestea, maiine revin cu detalii.Nu vreau sa ma judecati, doar un sfat sa imi dati.. acum o luna si ceva am cunoscut intr'un cerc de prieteni un baiat. Incet,incet am inceput sa vorbim la telefon,apoi sa ne intalnim (doar noi doi nu cu trupa). Se poarta ireprosabil cu mine, suntem pe aceeasi lungime de unda, ma inteleg cu el din priviri,e haios....
Niciodata pana acum nu a facut nici un gest prin care sa imi dea de inteles ca ar vrea sa fim impreuna si nici nu prea am vorbit despre vietile noastre sentimentale. Nu m'a luat de mana , nu ne'am pupat. Ma gandeam ca e timid si ca as putea sa il pup eu da' m'am abtinut, nu vreau sa creada ca sunt vreun pui de nimfomana..
Joi seara am iesit impreuna,acelasi scenariu iesit..vorbit, baut suc okii in okii a ba nu! mint... m'a luat si de mana pret de 1 minut si 23 de secunde .
Vineri l'am sunat sa iesim pe malu' marii insa mi'a zis ca ii vine o cunostintza nush de unde si ca trebuie sa o ia de la gara. Apoi sambata nici un semn..desi vorbeam zilnik..nu l'am sunat nici eu ... atunci am realizat cat de mult imi lipseste,cat tin la el, banuiam ca e cu o fata dar ...de ce sa il sun ,de ce sa il caut??Ce sa ii reprosez atat timp cat intre noi nu e nimik ,atat timp cat noi nu am discutat niciodata pe tema asta (decat la nivel de umor).
In seara asta m'a sunat,am iesit la plimbare,m'am comportat absolut normal ,am glumit,am ras cu pofta desi as fi vrut sa deskid subiectul insa... mi'era jena...
Fetelor.. imi joaca fluturashii in stomac si chestia asta nu mi s'a mai intamplat de acum 59 de ani de cand m'am pupat prima data in viata mea .
Voi ce ati face.... ce sa ii spun , ce sa fac? Nu vreau nici sa par vreo disperata...asa cum nici nu vreau sa rup prietenia asta pentru ca e un om deosebit...
va mai scriu si maiine..detalii... adika azi.,..
va pup,Anderrusha
"Nu e important ce ti se intampla ci cum reactionezi la ceea ce ti se intampla"
Raspunsuri
sinzi_ana spune:
Ce frumos!!!!!
Parca ai descris inceputul relatiei noastre!!!
Ce pot sa iti spun (in seara asta ca e tarziu si pic de somn) este ca dupa 7 ani impreuna dintre care 3 de casatorie inca mai simt fluturi in stomac!!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi si David
La Brasov
La marea Neagra
Parada modei
Voineasa
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
sinzi_ana spune:
PS: numai platonica nu s-a dovedit a fi!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi si David
La Brasov
La marea Neagra
Parada modei
Voineasa
Anderra spune:
Sanzi,astept maiine detalii de la tine... poate-poate ma inspira povestea ta ... si poate imi dai vreo idee pe care sa o pun si eu in aplicare
te pup,Anderrusha
Babisa spune:
Ce zodie esti tu sio ce zodie este el...poate ne uitam si cam cum ii place sa fie cucerit...cu ce mai sti si tu despre el...gasim formula sa il dam gata si sa cedeze.Un lucru este clar....II PLACE sa fie in compania ta
Multa bafta si asteptam noutati...si poate ne dai mai multe detalii despre el.
Anderra spune:
Eu sunt sagetator..el..va vine sa credeti sau nu e tot sagetator
..suntem nascuti la in aceeasi luna,diferentza de o zi .. ani diferiti... az'noapte nu am avut somn.. m'am perpelit pe o parte si pe alta .. am adormit la 3 si m'am trezit fresh la 6
..
Cu prima ocazie vreau sa vorbesc cu el ...dar ce sa ii spun fara sa par usor paranoica?? Anderrusha
lgireada spune:
Anderra, e super povestea ta. Sa nu treaca niciodata fluturashii!
In alta ordine de idei, perpeleste-l si tu pe el. Zi-i ca-l suni la o anumita zi,ora si mai intarzie, sa astepte si el! Mai impiedica-te sa te prinda el, trucuri din astea mici, dar nu exagerate, sa n-o ia la fuga omul nostru.
Tine-ne la curent cu ce se intampla.
Liliana
carmen3 spune:
Foarte important este sa nu iti faci iluzii desarte!! Fii foarte atenta la semnalele pe care ti le ofera el.Stiu ca noi suntem mai romantice si visaaaamm la fluturasii din stomac, la ce ar putea sa fie, ne imaginam, facem scenarii,etc.Insa pastreaza un pic de ratiune in momentele astea.Da, esti perfect indreptatita sa te intrebi de ce actioneaza asa.Daca ai pus intrebarile astea aici, inseamna ca si tie ceva nu iti suna bine,nu stii cum sa interpretezi anumite gesturi si actiuni ale lui.Asa cum a spus cineva inaintea mea, este esential in aceasta perioada sa nu pari disperata si disponibila, oricand te suna, sa spui "prezent".Spune-i si tu data viitoare cand iti propune sa iesiti, ca ai nu stiu ce treaba,si lasa-l sa vezi ce face.Da-te mai inabordabila un pic, joaca-l.Vezi ce face? Un barbat care bate in retragere si care nu face primii pasi hotarati intr-o relatie inseamna ca nu e hotarat.Si nu iti trebuie sa iti faci sperante aiurea, cu toate ca stiu cat de mult ne place sa simtim fiorul dragostei.Si nu are sens(dupa parerea mea) sa fii tu cea care sa traga mereu de el.Nu le da satisfactia sa stea comozi si sa astepte avansurile tale, pentru ca nu te vei mai simti speciala si pretuita asa cum sunt alte femei.Mereu o sa jinduiesti sa fie si el mai ferm, cu mai mare avant catre tine.
Deocamdata studiaza situatia si nu te avanta si mai mult in sentimente.Studiaza-l si studiaza-l si provoaca niset situatii sa vezi cum reactioneaza.Este esential pentru linistea ta viitoare!
Succes!
carmen3 spune:
Aaa.si mai e ceva.Incearca sa iti cumperi din librarii cartea "Tu il vrei, el nu te vrea", aparuta anul asta la editura Kondily.Am citit-o si e super.trateaza exact acest gen de intrebari pe care femeile si le pun ori singure, ori in cercul lor de prietene.Raspunsurile insa sunt date in carte de un barbat care spune clar ce inseamna pentru ei o femeie pe care o doresc cu adevarat, cum se eschiveaza si cum prefera sa scape basma curata numai sa nu aiba parte de scene din partea ei. Este scris acolo, punctul lor de vedere,al barbatilor, total diferit de scuzele pe care noi, femeile, le gasim lor.De asta ne blocam de multe ori in relatia cu ei si nu intelegem de la inceput semnalele lor.Citeste-o si vezi ce concluzii poti trage de acolo singurica.Pe mime m-a ajutat sa stii si sper sa ma ajute si in viitor pentru ca si eu ca si tine, sper la un suflet adevarat langa mine in viitor!
Tin pumnii!!
Ana68 spune:
Anderra,tare draguta povestea ta....mi-am amintit si eu de anii tineretii...
Zic si eu:cred ca ar trebui sa nu fortezi...Lasa lucrurile sa mearga de la sine....Poti face niste apropouri subtile...vezi daca intelege...si daca da ,sunteti pe aceeasi lungime de unda....Ai putea sa il tachinezi si tu cu telefoanele,asa ai sa vezi daca si lui ii lipseste prezenta ta,dar usurel,sa nu se supere...
Timpul le rezolva pe toate.Important e sa nu-ti pierzi capul si sa constientizezi tot ce se petrece(stiu ca e greu,mai ales cand fluturii aia zboara haotic prin burta)...
Mult noroc si sa te auzim cu vesti bune!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/buli/buli.jpg)
buli spune:
quote:
dar ce sa ii spun fara sa par usor paranoica??
nu-i spune nik, numa pupa-l
![](icon_smile_wink.gif)
si pregateste-ti un text hazliu in caz ca nu marseaza.
da' eu zic ca ar cam trebui sa-ti dai seama daca este atras de tine