Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (38)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Crinuta, imbraca-l cum te-ai imbraca si tu. Pune-i o pereche de pantaloni, blugi, ceva, si o helancutza/bluzita cu mineca lunga,body, ciorapi, of course. In nici un caz nu il infofoli.

oana, nuuuuu. dar teoretic nici nu ar avea cum. nici practic ca sintem cu mare grija. Abia la anul ne voi gindi daca da sau nu.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

A si apropo de favoritisme......si gasculite pe-aici. Nu ca as avea nevoie sau ma simt lezata, n-am nevoie de asa ceva, dar de cate ori i-a urat fetei mele la multi ani in fiecare luna ca altora? Hm?
Asta iar mi se pare o chestie exagerata!
M-am dat exemplu pe mine ca pe mine m-am urmarit ....poate ca mai sunt si altele uitate...asa ca din intamplare!

Eu una am hotarat sa-mi petrec timpul mai util cu fata mea. Va pupicesc fara ranchiuna sau resentimente!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Oana, eu as vrea nr tatalui tau, dar mi-e cam jena sa il sun sa ii spun ca tu mi-ai dar nr, etc..

Fetelor, Cornelia a pus punctul pe "i" ( parerea mea).
Sper sa mai schimbam ceva aici, cat se mai poate, pana nu pleaca toate fetele...

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Patricia, dar in cap ii pun ceva? Nu de alta, dar acum am verificat si toate caciulitele ii sunt mici.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Oana, la ce firma lucreaza tatal tau?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Tare trist.

Deci:
1. nu vorbim despre alaptat, ca deranjeaza.
2. nu vorbim despre problemele de zi cu zi din Romania pentru ca de asemenea deranjeaza
3. nu vorbim despre progresele copiilor si nici nu le mai aratam pozele pentru ca prea suna a lauda
Eu nu stiu de unde vine ideea asta ca-s bisericute, ca e linguseala, ca x a sugerat ca y a facut nu stiu ce...

Dar pana la urma despre ce sa vorbim? De fapt, mai are sens sa vorbim?

Eu nu citesc pe la alte mamici, dar banuiam ca se vorbeste cam despre aceleasi lucruri: al meu mananca aia, ce inseamna kk verde, cum sa-i dau supa, al meu zis "incognoscibil", irina a cazut din pat, are febra, nu shade in picioare?

Da dom'le, sunt destepti si frumosi, da, Romanica e jegoasa, dar tot acasa se cheama ca este, da, nu mai alaptez si nici nu ma simt vinovata. Da, Sunt cateva care mai alapteaza, cinste lor.

Adica daca eu zic de Rayan ca e micul print sau de Seb ca e destept, ca Hanoushcka e frumoasa de pica ori ca Tudor e haios inseamna ca ling in fund pe mamicile lor sau ca sunt intr-o gasca anume?

Adica daca eu vin si va trag de maneca spre anume subiecte umanitare, sau daca pun link-uri catre ce scriu inseamna ca ma bat cu pumnul in piept?

Ce Dumnezeu aveti? Pana la urma de ce intram aici? Doar ca sa ne cultivam susceptibilitatile? Ce ne intereseaza? Ce vrem sa aflam?
hai sa ne punem de acord, ca sa nu mai jignim pe nimeni.

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Sfioasa, Seherezada tacu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

Oana, da-mi si mie, te rog numarul tatalui tau, chiar am sa am nevoie pentru septembrie cind vin acasa, desi noi stam in Drumul Taberei si s-ar putea sa nu-i fi eintotdeauna la indemina sa vina pina acolo. Pup lui Seb. Si si tie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Mai o fi de la vreme de suntem toate deranjate ?

Lavinia si Natalia(17.01.05)
http://community.webshots.com/user/lavinia171

Mergi la inceput

Witchie, cum e ala cd pirat. In orice caz eu licitez 50 de tigri noi pentru Fonoteca de aur.

Mergi la inceput

lei, pardon

Mergi la inceput