Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (38)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Am uitat sa va intreb cum arata la voi bubitele alea de la caldura?
La noi cele de pe gat au trecut, insa pe mana pielea este aspra si rosie, si deja suspectam dermatita.
Ideea e ca au aparut imediat dupa bubitele de pe gat, in perioada caniculara.
E posibil sa fie pielea rosie si aspra?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Crinuta, nu vreau s-o iei ca pe-o ofensa, dar uite va spun si eu una ca prea seamana cu ce ai patit tu.

Eric avea vreo 2 luni, eram sigura acasa si trebuia sa ajung cu el urgent la pediatra noastra la cabinet pt ca nu stiu ce mi se paruse mie ca avea pe piele si-mi era frica. Sunt 3 statii pana acolo. Cu el in brate, am oprit un taxi si m-a luat fara nici un comentariu. Tin minte si acum, cursa aceea a costat 15.000 lei.

Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Va rog frumos dinainte sa nu mai incercati sa ma convingeti sa raman, azi am ajuns sa ma satur de acest forum, si mai ales de acest subiect, eu aici nu mai scriu. S-a terminat! Am auzit ce, Cornelia mi-a spus in fata, altele de aici au facut-o pe la spate. Si ca nu sunt crezuta cand povestesc de Seb ce progrese face. Am fost ranita cu asta, ca e copilul meu, asa cum e el, si nu as da satisfactie nimanui sa-l schimb, doar ca sa nu fim barfiti pe la spate. Am avut incredere in voi, nu am vorbit niciodata pe nimeni pe la spate ca voi, desi stiam ca voi va intalniti, nici macar nu am crezut ca voi o veti face. Dar sunt o naiva...o copila, cum a zis Cornelia. Si voi ramane asa. Sufletul o sa-mi ramana mereu acelasi, dar nu merita multi de aici sa isi bata joc de el. Am sa am grija ca cine consider eu ca tine cu adevarat (nu falsitati) la mine si Seb, o sa tinem legatura pe YM. Va pup si bucurati-va ca ati scapat de pe lista de un copil "cu facultatea absolvita". Acum il voi si sterge de pe lista, si va rog sa nu il mai treceti, ca e decizia mea. Eu am deschis acest subiect (candva de Mamici), pentru mine e mort.
Pa! Va pup!

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea."

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_george14/my_photos
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/georges142004/my_photos
http://community.webshots.com/user/sebastieng10
poze noi

Mergi la inceput

Oana, de azi inainte il sun pe tatal tau, ca l-am cunoscut cand a venit sa ia pachetul.
M-am saturat sa ma milogesc pe strada de diversi alti taximetristi.
Am notat nr, cand mai am nevoie, il sun.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Erica, nu am de ce sa o iau ca o ofensa. O iau ca pe o intamplare fericita.
Am dat si eu peste oameni cumsecade, si de fiecare data le spuneam asta, le multumeam.
Pur si simplu am ajuns sa ma mire cand intalnesc oameni cu inima.
Eu nu spun ca nu exista. Eu spun doar ca au devenit raritati, din pacate....

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory35 spune:

Crinutza ai incercat sa-l dai cu ceva pe bubitzele de caldura ceva de genul Cutaden, sau ceva cu zinc.. Aici se foloseste penaten..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Crinuta, ai mei toti au bubulite din astea pe ei si e pielea aspra, si am vazut si la alti copilasi, erau multe si dese si pielea rosie

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Merci fetelor. Sper doar sa nu fie dermatita.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILUCAE spune:

NU IMI VINE SA CRED asa ceva nu parea posibil , mai fetelor sunteti de neinteles.Sa va intreb si eu ceva - pentru ce este acest forum?ca eu una nu mai stiu.Acest subiect a fost creat pentru noi , mamici care au nascut in lunile ianuarie - februarie 2005 , pentru ca noi sa ne povestim temerile , bucuriile , progresle copiilor nostrii , totul despre ei , sa cerem un sfat , o parere , o alinare atunci cand suntem prea obosite , cand nu stim ce sa facem , s.a.m.d ..Stau si citesc de azi-dimineata si nu pot crede cata rautate poate exista.
Acum cateva capitole chair voi spuneati ca fiecare copil are ritmul lui de crestere , ca fiecare copil progreseaza in felul lui si acum sa ajungeti sa va jigniti fara nici un sens , trist foarte trist.
Daca copii nu au acelasi ritm de crestere, dezvoltare nu inseamana ca acela care este mai rapid acum va fi mai destept sau mai incuiat decat al alteia sau invers .
Eu chiar urmaream cu placere si citeam cu interes progresele fiecarui copli sau temerea fiecarei mamici , am incercat sa i-au ce a fost mai bun fara sa ma simt jignita sau speriata ca bb mea nu face sau nu mananca sau nu are nu stiu ce .FIECARE COPIL ESTE UNIC , IN OCHII PARINTILOR ESTE CEL MAI FRUMOS , CEL MAI BUN , CEL MAI DESTEPT , COPILUL CEL MAI IMPORTANT, chiar daca uni sunt sau alti nu.
Incercati sa va calmati , faceti ca acest subiecat sa capete din nou aceea atmosfera de prietenie care eu am vazut-o la inceput cand am vrut si eu sa intru in clubul vostru , faceti-o pentru voi si pentru copii vostri.
Nu sunt eu in masura sa dau sfaturi dar incerc sa va arat ca are rostul lui acest subiect, este foarte important pentru noi toate .
Oana ma adersez tie ca am vazut ca te-ai suparat foarte tare , poate aveai dreptate nu te contrazic , poate nu , tu stii cel mai bine ce ai simtit , dar mai gandeste-te TE ROG, pe mine chiar ma intersa progresele facut de Sebastian si chiar m-ia placut tot ce ai scris , pe cuvant de onoare .Imi plac si mpozele si nu cred ca te lauzi cu ele , toate am pus poze , nu la fel de multe si nu pentru ca nu vrem sa ne laudam , ci pentru ca unele nu avem timp , as dori si eu sa pun mai multe dar asta este daca tu poti pune in continuare , mie imi plac toate pozele , a tuturor.
Mi-a placut ce a scris fiecare despre copilul ei .Imi place acest forum cu exceptia certurilor.
Haide-ti sa facem in asa fel sa ne intelegem chiar daca suntam prietene virtuale din toate colturile lumii si unele nu ne cunoastem ,sa cream o atmosfera placuta , daca avem ceva de spus referitor la ceva , cineva , sa o facem in cel mai frumos mod .Cele mai bune lucruri si cele mai frumoase se realizeaza cu calm si intelegere.
VA ROG DIN SUFLET SA INCERCATI , nu va costa nimic (poate doar sa lasati mandria la o parte).
tuturor mamicilor din ianuarie - februarie 2005

ELENA + ALEXANDRA -BEATRICE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory35 spune:

Ai dreptate Ilucae..
Apropo cite minute trebuie fiert oul? 5 sau mai mult..
Ca as vrea sa incerc sa-i dau azi galbenus la prinz amestecat cu pireutz de legume..

Mergi la inceput