Mamici de ianuarie-februarie 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 15
alina80 spune:
ANCA, felicitari pentru fetita! Sa fie sanatoasa si frumoasa si cuminte! Nu mai tin minte ce vroiai tu - fetita sau baietel - dar nu mai conteaza, ca vad ca esti foarte fericita!
GIOVA, puteati sa mergeti in Turcia mai ieftin. Si noi placam pe 4 Septembrie in Turcia si ne gandisem initial si la Grecia, dar am vazut ca preturile sunt mult mai mari. Noi stam 7 nopti la hotel de 5 stele, all inclusive 1200 de euro. Pare mult, dar e totul asigurat si am inteles ca totul costa mult si in Turcia si in Grecia: o bere, sezlonguri si umbrele pe plaja etc. E adevarat ca in Grecia sunt mai multe de vazut.
Fetelor, imi iau la revedere, ca trebuie sa mergem sa ducem calculatorul la soacra-mea. Sa aveti grija de voi si de bebelusi, bafta la echo celor care mai merg intre timp, vacanta placut celor care mai pleaca pe undeva si sa dea Dumnezeu sa ne auzim cu bine pe 25!
Va pup mult pe toate!

18+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
irinadum spune:
Vai Maraki ma doare si acum burta de ras cand am vazut ce scrie voi ca voi da noi astia mai noi vai de capul nostru ...........auzi ........SUGARI. Mi-ar place sa ii zic vreo doua lui individu(individa) care face glume de astea. Pai nu e asa? Daca tot e joaca apoi sa o ducem la capat.
Apropo mie imi apare jos in loc e numele siteului " still hacked by redNe" . Nu au altii ce face si au ajuns sa se lege de ce nu ii doare?
Irina 20+
maraki spune:
Si la mine tot asa scrie Irina
Este un hacker care se distreaza
Tot siteul e hackuit nu numai forumul nostru.
Ma chinuiesc ingrozitor acum pt ca trebuie sa suport mirosul de la bucatarie( gatesc )
Am si niste arsuri care nu ma lasa nici dupa ce beau apa![]()
16+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
irinadum spune:
Maraki imi pare rau ca te simti rau si stau uneori si ma intreb daca e normal oare doctorul tau nu ar trebui sa iti dea ceva pentru asta? Ca mai tine o luna-doua -trei- patru dar nici atat. Sau poate ai sarcina toxica si de asta iti este rau. Macar sa stii te resemnezi si o duci asa cu raul dar nici sa stai asa mereu.
Si pe mine ma mai apuca ( chiar azi mi s-a intamplat) dar nu tot timpul insa in cazul tau deja cam ar fi trebuit sa te mai lase . Nu cred ca mai sunt fete care se simt asa rau ca tine. Eu zic sa intrebi doctorul iar. ( eu zic ca tot fetitza ai / ca la fete te simti asa rau).
Apropos de nenea hackerul ce denumiri si la el : membru bou, membru bisnitar, membru belicos. Sa vezi ce revoltate sunt unele fete care au luat-o personal. Eu m-am distrat copios.
Irina 20+
toanca spune:
Eu pana la aceasta ora nu am putut sa intru pe forum...
Voi ati reustit?
Si merge ingrozitor de greu.....
Toanca si bebe Matei 17+
pisoi3 spune:
Salutare fetele,
DORI, sa stii ca m-am gandit la ce ai scris tu referitor la faptul ca sotul poate ramane traumatizat, ai dreptate, e o posibilitate dar cred ca tine si de structura personalitatii fiecaruia. Adica ce vreau eu sa spun este ca depinde de cat de puternic este un barbat, uite, de exemplu, francezii sunt mai labili si deci mai susceptibili de a face depresii, romanii de regula sunt mai tari si mai invatati cu greul. Cred ca depinde de la popor la popor, de la persoana la persoana. Am citit ce ai scris tu si discutam aseara cu sotul (subtil bineinteles), il intrebam daca el crede ca l-ar marca o asemenea experienta, mi-a zis ca nici gand si ca nu scap eu de el asa usor, ca e si bebe al lui si nici nu concepe sa nu fie langa mine cand vine el pe lume, adica ideea era ca daca il dau eu sau altcineva afara pe usa el intra pe fereastra, sincer il cred in stare. Si-a dorit foarte mult bebele asta si acum vrea sa fie prezent la tot ce se intampla in viata mea si a lui.
A asista sau nu la nastere e o optiune personala si fiecare face cum e mai bine pentru el, spunea sotul meu aseara, dar in cazul lui a asista la nastere e o chestie vitala.
Depinde de la barbat la barbat, unii lesina, altii nu, unii au traume, altii nu, oricum traumele pot sa apara si la cei mai puternici barbati cred, e un risc pe care ni-l asumam sau nu. Tu ai perfecta dreptate, exista acest risc.
DANA, bravo pentru miscarile lui bebe, si al meu misca de vreo 2 zile, il simt mai ales cand stau culcata, e o senzatie super. Super frumos site-ul la care ai dat link-ul, bravo, imi place la nebunie, sa inteleg ca tu l-ai facut? Esti o meseriasa, bravo tie!!!!! MULTUMIM MUUUUUUULT DE TOOOOOT!!!!!!
MIRELUTA, imi pare rau de dentist, incearca sa nu iti mai fie teama, ca ii transmiti lui bebe, asa eram eu cu dentistul dar am trecut peste, inainte sa raman insarcinata, am o dentista super, cred ca e importanta si relatia pe care o ai cu medicul tau, daca ai sau nu incredere in el. Tin pumnii sa iti rezolvi problemele cat mai repede.
BEE, chestia cu sangele care curge din nas e normala, am citit intr-o carte de sarcina ca e din cauza tensiunii scazute din timpul sarcinii, asa ca stai linistita ca nu e grav. Ai grija doar sa nu curga foarte mult, sa nu te anemiezi.
ALINA, spor la treaba, nu te forta foarte mult, ai grija cu treaba si dozeaza-ti bine eforturile.
MARIA, eu prefer nasterea normala, nici nu ma gandesc sa nasc altfel, fac cezariana doar daca e absolut necesar, e ciudat, pentru ca inainte de a fi insarcinata eram adepta cezarienei, acum nu mai sunt, din contra, ma gandesc ca e mai bine pentru bebe sa se nasca normal.
MONICA, concediu placut, sa te odihnesti.
IRINA, dr. meu mi-a zis ca putem sa luam paracetamol, dar nu paracetamol sinus, paracetamol e singura chestie pe care o iau si eu cand ma doare capul, inainte luam antinevralgic dar acum asta e.
ANK, felicitari pentru fetita, ma bucur din inima pentru tine, asa, sa mai fie si fetite pe aici, traiasca fetitele!!!! Si baieteii!!!! Si noi! Si sotii nostri! Nu te mai gandi la scarba de doctora, fii fericita si uita! Apropo, la ce doctora ai fost? Ca sa stim sa o evitam!
MARAKI, in Romania daca nu dai bani nu se uita nimeni la tine, sa te fereasca Dumnezeu sa intri intr-un spital din Romania, crede-ma ca nu dam banii aia pentru ca suntem full de bani, ii dam ca totul sa fie bine cu noi si cu bebeii. Coruptia in Romania nu se va termina in veci, decat daca se fac schimbari radicale pe care nimeni nu are interesul sa le faca!
Eu inca nu am terminat cu biblioteca, dar o iau usor, nu ma fortez, nu car carti multe, vreo 4-5, d-alea usurele, lasa ca ma eu timp sa termin, oricum bebe al meu vrea sa ma odihnesc des, asa ca fac si eu ce vrea el.
Azi ma intalnesc cu o colega care a nascut normal in septembie anul trecut, vreau sa mai discut cu ea despre nastere, epidurala etc. Sper sa imi dea informatii utile si sper sa nu ma sperii ascultand ce spune despre travaliu si alte alea. Stiu ca ea a nascut la Polizu.
Apropo, ce bataie i-as trage eu nebunului care s-a apucat sa hackuiasca site-ul, altceva mai bun nu o mai avea de facut? Uite de aia nu merge tara asta, ca e plina de nebuni ca cel care nu ne lasa site-ul in pace, mi-ar placea sa ii zic in fata ce cred eu despre talentele lui de hacker ieftin si lipsit de simtul umorului. Daca e asa de bun cum se crede, sa faca ceva constructiv, nu sa isi bata joc de munca celor care administreaza site-ul si care or sa aiba de lucru ca sa repare tampeniile facute de el! Uite ca m-am enervat, da' l-as bate la modul serios!!!
Hai ca ma duc sa ma calmez cu pisicile, ma duc sa le iau in brate.
Asa ca acum pup toate fetele si bebeii
, spor la treaba si aveti grija de voi.
Anda si bebe Mark 18+
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
timea spune:
Salutare!
Eu mi-am vazut la eco. bb2 prima oara... e minunat. A fost rau ca n-a fost si taica-su cu noi, tare-i pacat ca pierde momentele astea. La prima sarcina a fost prezent la toate intalirile mele cu diversii doctori. Ce sa facem nu-i cum vrem intotdeauna. Am aflat ca e mai mare cu 1 sapt. decat stuam noi, are 8 cm de la cap pana la sezut si e OK. L-am intrebat ce sex are dar cum eco e pentru claritate nucala( traducere personala:() mi-a zis ca e prea devreme.
Cum eu am trecut printr-o nastere, cu barbatul langa mine va pot spune ca-i excelent. El, ca orice roman, zicea ca o sa lesine, ca lui i se face rau cand ii scoate sange si alte asemenea. Acum, la al doilea nici nu isi pune probleam sa nu participe, a spus ca clipa in care si-a tinut copilul in brate prima oara a fost un moment unic, pe care ar fi fost pacat sa-l piarda. E adevarat ca la noi nu-i o optiune, trebuie a fie cineva cu tine.
Sanatate maxima:)
Timea si Mara 10 sept. 2004 si bb2 DPN 22 feb.2006
http://community.webshots.com/user/timea2004
paula2003 spune:
Si bb meu misca toata ziua si nu-mi da pace, e foarte activ si jucaus.
Paula
18+
Alexandra 
toanca spune:
Neata fetelor.
Merge ingrozitor de greu site-ul........
Abia pot sa intru....
Voi?
Cum fac sa pun si eu niste poze pe site?
Cine imi da si mie indicatii?
Toanca si bebe Matei 17+
Florinini spune:
Dana
Super reusita ideea ta. Felicitari!!!!!!!!!!!
Pupici
Florinini 17+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png