Bebelusi de martie - aprilie 2005 (18)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

Adseana multumim mult pentru urari si pupici multi Alexandrei.

Andira eu cred ca Alexia are infectia si vaginal deoarece are o secretie rozalie care ii apare pe pampers. Oricum doctorita mi-a dat tratament cu antibiotice (cedax), pe care o sa-l incep diseara.Dupa ce trimit flaconul, ma duc si repet urocultura si dupa aia mai vedem. Merci mult pentru sfat.

Va pup,
Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

catXO , sanatate la micuta nora-mea. Cum mai sta cu ingrasatul? Te-ai mai linistit? A inceput sa ia in greutate?

zuzunachi felicitari pentru piureul de cartofior. Eu zic ca e ok, si eu citisem, am mai spus ca e bine sa-i pui laptic in papa ca sa accepte. Uite ca si dariaevelin a aplicat metoda asta.

andira, desi eu mai lucrasem si de acasa (v-am zis ca's programator nu?) mi s-a parut tare ciudat. Prima luna , cand bebe dormea mult si ma plictiseam imi doream tare sa ma intorc la serviciu. Apoi cu fiecare zi m-am obisnuit casnica(vorba vine, ca doar cu bebe am stat si am mai facut ceva ordine, ca mincare face soacra).
Ce ma streseaza e productia de lapte, care pana acu era de o catitate indoielnica iar acum am atita ca as putea hrani doi. Momentan i-am scos o masa , cea de la 10, iar peste o luna o scot si pe cea de la 5. Sper sa reusesc.
Astazi nu am baut nimic, imi ud numai gura, pt ca altfel imi explodeaza sanii. Nu stiu ce sa ma fac. Ma tot intreb ce am facut.
Ieri am avut 2 noutati. Am mincat o felie de pepene si am baut 50 ml de coca cola. In rest nimic deosebit!
Hai ca va pup, ca Radu e marait, acu il legan cu piciorul in balansoar.

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Adseana, Ariadnabr, Dariaevelin multumim pentru complimente si urari!

Ligia cred ca la ginecolog sau la medicul de familie. Dar se pare ca nu-i cazul sa te duci. Poti sa bei apa linistita, redu putin mancarea si o sa scada si cantitatea de laptic. Si oricum scade in cateva zile daca nu mai suge la fel de mult. Merge cam asa: inlocuiesti o masa cu bibe sau alta papa si abia peste vreo 3-4 zile scade putin productia.

Teodora e o greutate foarte buna, nu te mai stresa degeaba. Poti sa-i introduci legume, incepand cu morcovi si adaugand dupa aceea pe rand pastarnac, cartof, dovlecel, mazare si tot asa. Ii faci piure si il poti dilua cu laptic. Variezi legumele de la o zi la alta si le mixezi cum vrei dupa ce le-ai introdus.

Raluk Ioana mananca cereale de orez imbogatite cu fier si vitamine. Nu au gluten si le mananca cu lingurita. A invatat sa pape din lingurita cam intr-o saptamana. Cercei nu le-am pus niciuneia dintre fete deocamdata. Am hotarat ca daca vor vrea le duc si la fac gauri cand sunt mai mari si pot alege singure. In fond e o treaba cam barbara, nu suntem cu nimic mai civilizati decat negrii aia cu belciuge in nas, urechi si alte parti corporale. Asa gandesc logic, dar si eu mi-am facut gauri pentru cercei cand aveam 14 ani si eram tare suparata pe mama ca nu-mi facuse cand eram mica. Pe de alta parte o fetita mica sigur va trage de cercei, la gradinita s-ar putea sa-i traga altii de ei si sa-i faca rani si cu siguranta ii va pierde la un moment dat. Si la ce ii folosesc?! Asta e parerea mea, sper ca nu va ofensez in vreun fel...

Ariadnabr felicitari Soniei pentru dintisorul 2!! E tare simpatica, am vazut-o si in pozele noi

Ninocikap exista o teorie veche care zice ca nu se ia calciu suplimentar vara, dar nu mai stiu pe ce se baza. Si noua ne-a prescris pediatra de la Medicover calciu tot vara, din pacate nu l-a vrut cu nici un chip.

CatXO Multa sanatate micutei!

Zuzunaki foarte bine facut cu cartofiorii. A mancat foarte bine pentru prima data.

Astazi a papat rapid orezul pregatit si dupa a mai supt foarte putin laptic! A invatat sa inghita bine si deschide gurita cand ma apropii cu lingurita. Si tot astazi a mers in marsupiu cu spatele la mami si i-a placut foarte mult. Am fost la cumparaturi in hypermarket si a fost cu ochii peste tot. La intoarcerea acasa a adormit in masina

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Hiroral,Adseana, multumim de complimente, si printesicile voastre, Karen si Alexandra, sunt absolut minunate!
Ce sa mai spun de Brien al Darieievelin, care e un baietel superb si mai e si in oras cu noi!

Eu am renuntat sa ii dau suc de morcovel dupa 3 zile pentru ca se stramba prea tare(nici eu nu mananc ce nu imi place,nu?) si azi i-am dat suc de mere din cele mai dulci si mai frumoase mere.Ce credeti???? Aceeasi reactie: o strambatura de zile mari...Dar nu ma las, mai incerc, desi sunt sigura ca Leti seamana cu taticul ei si ar fi super fericita daca i-as servi o halca de carne la gratar cu cartofi prajiti ; sau poate o bucata de carnat de casa intr-o manuta si o coaja de paine in cealalta manuta!

Eu sterilizez biberoanele prin fierbere 5 minute de doua ori pe saptamana.

http://community.webshots.com/user/oanamucenicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Ati cumparat canite bebelusilor? Daca da, de care?
Eu am ochit Magic Cup de la Avent. Are cineva? Cum bea bebe din ea?

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

multumim de (re)primire. noi am fost foarte ocupati pina acum si nu prea am scris. de acum incolo va fi si mai si pt ca am ramas singuri cu fetele. mama a trebuit sa se intoarca in tara si socrela vine deabia peste 2 luni. noroc ca fetele sint cuminti, mai complicat cind nu e tati acasa si trebuie sa le dau singura de mincare. sa ma vedeti cum manevrez la doua biberoane si apoi papa solida le-o dau din doua castronele cu o singura lingurita.

fetele maninca deja cereale de orez cu morcov si mar la prinz iar seara maninca oatmeal (ceva orz sau ovaz) cu banana sau para sau mango. de miine vreau sa incep sa le fac supita, sa vedem daca le place.

problema cea mai mare e ca sint mereu constipate, cred ca de la formula. le-am intarcat inainte de botez si asta nu a ajutat deloc.

fetele care ati inceput diversificarea, voi ce le mai dati de mincare? ale mele s-au saturat de morcov cu mar. am incercat fasole verde si galbena (teci) dar le dau gaze si fac saracutele destul de urit. si cartofii dulci la fel.

Lorelai

o poza de la botez o puteti vedea la profilul meu personal, faceti click pe "paginuta la desprecopii.com" . am incercat sa imi fac album dar fara succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Eu sterilizez biberoanele prin fierbere 5 min.zilnic.Mi se pare destul.Sau ar trebui sa le sterilizez dupa fiecare masa?Nu stiu, sincer...

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/adici_l/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Lorelai am vazut poza pe care ai pus-o in albumul personal.Sunt asa de dragute cele doua .Intr-un fel te "invidiez", pentru ca si eu mi-as fi dorit gemeni, si chiar am avut sperante ca vor fi asa (sunt inconjurata de o gramada de gemeni in familie, si din partea mami si a tatalui) dar nu a fost sa fie...acum, sincer nu stiu cum m-as fi descurcat, ca de-abia imi vad de treburi cu un singur copil, dar cu doi...dar e asa de frumos cand sunt mai mari...asta e...la amandoua fetele.

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/adici_l/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrianah spune:

buna dragelor!

vin si eu la raport ! vineri seara am scris mult si bine, si nu stiu ce tasta am apasat de s-a sters tot, si eram prea obo sa incep din nou ..
teodora si ninocika, bine ati re-aparut!

am vazut poze de ocrainic ( tare dragalas e daviduc ! si ce zimbet molipsitor are!) oamamc ce draguta e Leti si ce vacanta frumoasa ati avut! rrox dulcica de tot Ionuca mica, ce picioruse sanatoase are! ninocica la multi ani ! ce mare e mihai ! anca mihaela , sinteti frumoase amindoua !mai inainte am vazut fetitele lui lorelai ce printesuci parca desprinse dintr-o poveste!adseana , alexandra e tare dulce!

Ma uit cu drag la pozele copilasilor nostri, si mi se par fascinant de frumosi !. Ma bucur ca le da Dumnezeu sanatate si noua sa ii putem creste ,si sa ne bucuram de ei. Uneori mi se pare ca timpul trece atit de repede, ca as vrea sa pun toate zilele astea frumoase intr-o sticluta, si cind mi se va face dor de ele, sa deschid usor dopul si sa savurez din nou mireasma lor..
asa ca vazindu-va comorile , am muncit si eu serios sa pun poze( zuzunaki, mersi de "tip" cu cite 10 deodata--ce repede merge asa!)
http://community.webshots.com/user/gabrianah102

noi vineri am fost in maraton continuu cu nathan: la cardiolog( la controlul inimioarei care e la fel ca si anul trecut- adica stabil),
apoi la pediatru, care ne-a zis ca nu are streptococ ( aslo 53 din 120) apoi la orl-ist care a zis ca chiar daca nu e strepto,si e viral, amigdalele trebuie scoase ca prea face des.pe cind eram noi hotariti de operatie, azi am mai fost trimisi la un orl-sit de copii care ne-a zis sa nu ne grabim, sa il mai aducem la el , ca asta nu e o operatie chiar asa de nedureroasa pentru copil.urmeaza sa-l intrebam pe profesorul de la cardiologie ce recomanda el in situatia noastra.
insa de orl-istul de azi ne-a placut tare mult, si nathi era incintat de el !( acasa mi-a spus ca vrea sa se faca si el doctor cu luminitza din aia:))
Mamacita, intilnirea cu anestezistul a trebuit sa o anulam, insa daca mergem la op, cred ca va fi in spitalul de copii, acolo are toate fisele , si acolo opereaza 1 data pe saptamina si orl-istul cel prietenos(de azi).mersi de sfaturi

Danna draga mersi de grija si gindurile tale pentru noi!si eu abia astept sa ne intilnim.chiar ma gindeam in zilele astea ce dulci o sa fie bebeii impreuna, si cum o sa intinda minutele unul spre altul! eu il vad pe gabriel cind il pun la oglinda, cum tresalta tot de bucurie si uneori ciripeste imaginii din oglinda!:) Cind ne mai pui poze cu Sarah?

plec acum, vad ca e tirziu de tot.. si gabriel se anunta imediat la masa:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Roxx3 Eu am gasit-o pe cea de la Towee Tippee mai buna decat pe cea de la Avent.

Am terminat de varuit!!! Am pus pozicile cu camera Soniei pe albumul de yahoo. Ce parere aveti?

Madalina si bebe Sonia
http://www.babiesonline.com/babies/s/sonia/
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ariadnabr/my_photos

Mergi la inceput