Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (96)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

multumim, inca o data !

Emanuela, noi nu am facut inca taierea motzului, o vom face cand va merge singurel, asa am stabilit, poate e mai neconventional, dar na...
Si Danut ramane asa cateva momente cu privirea pierduta undeva, parca s-ar gandi la ceva, pe mine ma distreaza cand il vad asa cugetator.

Si aici avem doar un somn pe zi, de 1-2 ore, culcarea seara nu e mai devreme de 10-11 si uneori chiar 11.30 indiferent la ce ora se trezeste dimineata.

Azinoapte a gemut de n-spe ori, s-a dezvelit, apoi i-a fost rece, ca avea piciorusele reci si dupa ce l-am acoperit s-a cuibarit in paturica, pentru ca dupa o ora iar sa zboare patura cat colo cu piciorusele, a cautat si suzeta, a baut si lapte la 3 dimineata, ce mai? nocturna agitata, mama beata de oboseala, azi nimic nu gatesc nici sa dea cu tunul !!!

Are si o stare de nevozitate accentuata asa, nu-l binedispune nimic decat cateva momente dupa care parca iar revine la nervi si miorlaieli si chitaieli. N-a vrut decat jumatate de mar la micul dejun. Il apuca plansul din nimic aproape.

oare o sa apuc sa-l vad si eu mare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

sa va mai zic una.....uitandu-ma la Danut mi se pare ca are niste picioruse asa miiiici, scurte si grosute. Oare de aia nu merge singurel inca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

hehehe, lia, o sa mearga la momentul potrivit nu-i de la picioruse...
da, anca, ne plimbam la greu, dar puiutul tare mai era obosit sio la 7.30 l-am gasit treaz, ca de obicei. acum ma gandesc daca sa-i las pe cavaleri in munte ca iar n-o sa doarma ca lumea. pe de alta parte ii face bine aerul curat si mamei putin asinguratate. egoista...
mai e cineva pe aici?
a, si pupi ramane pe ganduri cu privirea fixa...

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

'sara buna
ce frumoase pozele lui Danut, si tortul...mama-mama! l-ati temrinat tot-tot??? haha ce mi-a placut iepurele cu eclerele...ce mai, distractie.
azi a fost si aici cam inorat, dar bineee...ca mai puteai respira (oops, scuze ptr sezonisti!)
Daria da ce-ti pasa mama ca are strungareata? si daca ar avea si la maturitate, tot "normal" ar fi, ca anormal...nu are cum!
ma duc la nani....maine o alta saptamina incepe!
va pupam pe toate si va dorim o noapte linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

MERGEEEEEEEEE!!!!!!! La 11 luni si o saptamina...s-a produs minunea!
Wow cw sentiment ciudat...bucuria unei mari realizari imbinata cu tristetea sfirsitului unei etape ...etapa de bebelac...dusa...pentru totdeauna...
....lacrimi de fericire combinate cu bucuria de a reliza....ca am baiat mare de acum.....
Simbata s-a ridicat si uite asA brusc a traversat livingul singur singurel....cu toti de fata...evident aparat foto..camera video..nu erau pregatite..ca deh..ne-a luat prin surprindere!
O sa-mi lipseasca crocodilul meu mic...asa arata cind mergea in patru labute..ca un mic aligator...
Va pup....am vrut doar sa va impartasesc ultima noastra experienta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Felicitari Oliv!!! las ca de acum va mai merge in 4 labe..da oricum e super frumos!!!! pupici marmotei!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

fetele, va pupez cu drag pe toate...abia de marti ne-am pus net...si al mio sot nu m-a lasat sa fur wireless de la vecinu'...sper ca zilele astea sa apuc sa intru mai mult...nu am citit din urma nimic dar ma pun eu la punct curand...La multi ani tuturor puilor aniversati):

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Felicitari lui Uka mergaret!!!!Asa-i Olivia ca nu poate nimeni descrie in cuvinte oricat de bine ar incerca,ce sentimente ai cand vezi mogaldeata mergand?Gata,a mai trecut o etapa,acum incepe alta!
Si stai linistita ca de mers in 4 labe o sa mai mearga...cand oboseste,sau cand s-a saturat sa plimbe masinile pe mobile,canapele sau pereti...cel putin asa face Alex....si mie imi placea cand il vedeam ce viteza baga in 4 labe...nu l-am mai prea vazut sa mearga asa in ultima saptamana...doar cand am fost la Nicole si moata mica nu mergea inca,s-au alergat prin apartament,cum trecea unul in alta camera se intorcea sa-l vada pe celalalt daca vine,chiuiau si se schimbau locurile....zici ca erau soarecele si pisica...
Eu sunt stresata de faptul ca nu mai prea am timp sa stau asa mult cu piticu'...ma omoara fizic si psihic serviciu asta plus altele pe langa...o mie si o suta de drumuri intr-o mie si o suta de directii...m-am saturat si de Bucurestiul asta,de felul in care se circula...de faptul ca nu am efectiv timp cand sa stau si cu Dan...
Revin cu alte plangeri,daca ma mai suportati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Multumim...
Asa este Adina..pe de-o parte vrem sa vedem realizari in fiecare zi...pe de alta parte..uite asa trece timpul...si imbatrinim....bine nu-i cazul tau ca tu esti tinerica :)
Laurici ..intrasem la idei...cum va place noua casa/oras? Ce mai face Lucasu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

fetelor
felicitari uka!!!!bine ai venit in gasca mergaretilor
ei, uite, pupi de cand a inceput sa mearga n-a mai coborat in 4 labe. absolut deloc. asa ca eu nu mai am sansa sa-l vad...

philip&andreea

Mergi la inceput