Tratament Livia, Doina sinteza

Tratament Livia, Doina sinteza | Autor: MadalinaM

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor,

nu vreau sa supar si nici sa sicii pe nimeni dar cele 2 tratamente au iscat atitea discutii din faptul ca nu au fost bine intelese sau pentru ca fiecare a luat ce a crezut de cuviinta, uneori chiar combinind elemente din cele 2 si asta, dupa parerea mea, a aparut din cauza CA CEVA A FOST NECLAR INCA DE LA INCEPUT. Apoi, fiind vorba de plante, se pare ca majoritatea a considerat ca nu poate sa existe un efect negativ, ceea ce s-a dovedit a fi FALS(ex. brinca ursului).
Rugamintea mea ar fi ca Livia si Doina sa isi mai rupa un pic din timpul lor si sa povesteasca mai clar totul: depre pauzele intre diferitele tincturi, pulberi, ceaiuri; efectele complementare ale plantelor, astfel incit sa nu se creeze un dezechilibru luind numai una din ele. Raspunsurile date ptr diferitele cazuri in care fiecare a luat cum a crezut si ce a crezut pe mine m-au debusolat total. Pina si prospectele de pe ceaiuri sint diferite(ex. ceaiul de galbenele unele nu spun deloc despre prepararea prin lasare la macerat si apoi fierbere 10min. ptr spalaturi).
Parca prea seamana cu
-lege
-ordonanta
-norme de aplicare a legii
-norme de aplicare a ordonanteiApoi ele pentru ce au facut mai exact tratamentul: chisturi, trompe, dereglaj hormonal. Totul se rezlova asa? sau a fost o intimplare?
Vreau sa va spun ca si eu am o luna de tratament(al Liviei) urmat cu unele diferente, nu am luat pulberea de marar, pentru ca e contraindicata pers. cu predispozitie la fibrom iar eu am fost operata de fibrom!
Eu incerc sa rezolv problema unor trompe filiforme sau obturate(!) doctorii nu s-au pronuntat inca, iar luna viitoare trebuie sa merg ptr perfuzii.

Un alt exemplu este in descr. tratamentului Doinei. Il copiez mai jos:
la inceput e vorba de 2,2,1,1,1 linguri pentru ca apoi sa spuna "iei o lingurita de pulbere inainte de mese"
Iei o lingurita dintr-un amestec in procentajul (2*14)%, (2*14)%, 14%,14%,14%. 14 l-am obtinut din 100/7(lingurite in total sau parti)

Amestec:
- 2 linguri pulbere de inflorescente si seminte de patrunjel
- 2 linguri pulbere de seminte si inflorescente de telina
- 1 lingura de pulbere de seminte de fenicul
- 1 lingura de pulbere de seminte de chimen
- 1 lingura de pulbere de seminte de anason

Pulberile acestor plante (obtinute prin maruntire cu rasnita electrica de cafea) se amesteca bine si se depoziteaza intr-un borcan cu capac, iar de 3 ori pe zi se ia o lingurita de pulbere inainte de mese. Acest amestec este contraindicat femeilor gravide si celor cu predispozitii spre epilepsie.

Sper ca nu v-am plictisit, ati avut rabdare sa cititi mesajul meu si voi primi si raspunsul mult dorit.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns livia spune:

Madalina,draga...nu superi pe nimeni si ai mare dreptate dar...eu am spus inca de la inceput ca: eu am facut(conceput)acest trat.pt.mine si am "puricat" fiecare planta in parte ca nu-mi convenea sa iau dupa ureche nimic fiindca era in joc "pielea"mea si nu vroiam sa risc absolut deloc!Si, am mai spus ca cine ia ceva in plus sau in minus (sau sub alta forma) plantele,trat.nu mai are acelasi efect si nici rezultatul dorit.
Trat.meu este ehilibrat din toate punctele si daca ar fi avut efecte secundare nu m-as fi vindecat de ce aveam(si aveam...)si nici bebe nu ar fi fost.In plus nu sunt chiar o necunoscatoare,intamplarea a facut sa lucrez in domeniul medical ( obstretica-ginecologie )si stiu ce inseamna hormoni si ca nu este de joaca cu ei...
Asa...tu zici sa-mi fac un pic de timp ca sa lamuresc lucrurile...dar pana acum ce-am facut?Cine a pus intrebare am raspuns si raspund cu drag in continuare...in concluzie ...imi tot rup din timp ca sa raspund(si nu ma plang)dupa cum ai vazut pe forum am lamurit tot ce m-au intrebat fetele...
Trat.l-am scris cand eram insarcinata in 8 luni si aveam timp ,acum insa,am un bebe mic si timpul este limitat si-mi este mai usor sa raspund fiecaruia ce-l "doare" si in plus nu am de unde sa stiu ce nu intelege fiecare si daca as mai scrie cate ceva tot ar mai exista intrebari,fii sigura!
Cum ai zis ,si plantele au efecte sec.dar nu cred ca sunt mai mari decat ale medicamentelor si preparatelor hormonale ,si daca sunt preparate si folosite cum trebuie si combinate tot cum trebuie nu au absolut nici un efect secundar.
Tu ai mentionat de branca ursului ca face rau dar...nu ai citit tot, ca: daca iei cu maghiran nu mai are efectul hipotensiv deci ,nu mai exista risc...
Ai mai spus ca nu iei marar ca ai avut fibrom dar iar nu ai citit tot...ca nu este indicat persoanelor cu fibrom existent,adenofibrom,mastoza,cancer deasemenea existente.
Intr-o alta ordine de idei... nu am cum sa scriu ce mi-ai cerut tu ca mie mi se pare destul de clar ce am spus pana acum si nu pot sa presupun ce ar intreba unul sau altul...logic ,nu?
Si totusi...am raspuns pana acum la o multime de intrebari si sa o iau de la inceput...ar fi o cruzime din partea mea sa rapesc atata timp(fiindca mi-ar trebui ceva timp...)bebeului meu mic caruia ii dau dintisori intr-o veselie si e tare morcovit...
In concluzie cine vrea sa faca trat.bine cine nu ...nu!Eu nu oblig pe nimeni,am vrut doar sa fac si alte suflete fericite...
Daca ai nelamuriri scrie-mi si-ti voi raspunde si tie asa cum raspund si fetelor!

Te pup si sper sa mai comunicam...

P. S.nu vei gasi niciodata in prospectele plantelor totul,medicii naturisti atunci ,ce ar mai face?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doina spune:

Draga Madalina, eu CHIAR imi rup din timp ca sa scriu, te rog uita-te pe profilul meu si poate ai sa observi ca sunt saptamini in care nu scriu nimic, deci nu intru pe forum... motivele cred ca sunt lesne de inteles.
Imi pare rau, credeam ca am fost suficient de clara, nu stiu ce as mai putea adauga decit ca am luat cite o lingurita cu amestec de pulbere de 3 ori/zi inaintrea meselor, tineam sub limba pulberea timp de 10 min, da, are un gust rau, dar te obisnuiesti, dupa citeva min. amestecul se umezeste si e mai usor de tinut in gura si incepeam sa mestec usor-usor pina treceau cele 10 min., dupa care inghiteam cu putina apa. Mereu am respectat orele. Eu am facut tratamentul pt dereglari hormonale, pe vremea aia nu aveam inca fibrom, sau cel putin eu nu stiam de existenta lui. Am urmat un singur tratament, preluat din Formula As, nu am combinat nimic. Am aflat de tratament de la o prietena, dar nu m-am lasat in baza vorbelor ei, ci am incercat sa-mi fac propria opinie. Inainte de a incepe tratamentul, m-am informat cit de mult am putut, am citit carti si tot ce am putut gasi pe internet, pt asta am folosit google.com si arhiva de la Formula As, ceea ce te sfatuiesc si pe tine s-o faci. E ffff simplu si afli informatia direct de la sursa nu mai ai nevoie de opiniile si parerile nimanui.
Am ramas insarcinata la o luna dupa tratament si daca am ramas insarcinata consider ca nu a fost doar acest tratament "vinovat"...

Poate ca a fost o intimplare cum spui tu... dupa 12 1/2 ani de incercari de a avea un bebelus uite ca la 35 ani mi s-a implinit visul

te pup si-ti doresc mult de tot sa-ti tii in brate bebelusul anul acesta

Doina&Carlita-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Draga Madalina, eu cred ca noi ar trebui nu sa le multumim acestor femei deosebite care isi dau silinta sa ne faca sa intelegem aceste remedii naturiste. Ar trebui sa le ridicam o statuie. Pai cred ca fetele astea petrec ORE pe net, numai pentru noi. Cati oameni cunosti cu atata altruism in ei?
Eu una le multumesc din suflet si Liviei si Doinei pentru ca cel putin mie mi-au dat o mare speranta. De fiecare data cand am avut o neclaritate Livia mi-a raspuns foarte la obiect, m-a lamurit, daca am gresit a fost din vina mea, pentru ca ma grabesc sau nu iau tratamentul cum trebuie.
Si, vorba Liviei, cine vrea, bine, cine nu, nu. Iar daca cineva vrea cu adevarat, o ia de la inceput si citeste, de la un capat la altul, tot ceea ce s-a scris despre acest tratament. Si atunci va vedea ca nu lipseste nici un detaliu.
Dumnezeu sa ne ajute pe toti !

Catalina, o viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Claudia,

gasesti la acest link tratamentul Liviei..

http://www.desprecopii.com/info.asp?id=472

tinteste intotdeauna spre luna, chiar daca nu vei nimeri, vei fi printre stele

Mergi la inceput