Mamica de Noiembrie -Decembrie 2005(32)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corap spune:

cam asa ceva. a incercat cam toata ziua, da' si-a dat seama ca n-are nici o sansa sa "o nasca" normal - asa ca ... cezariana. mai vb. maine cu ea face to face, da' nu cred ca a avut de ales, mai ales ca nici ea nu vroia cezariana, si nici ionut nu prea e adeptul cezarienelor - chiar deloc.
depasise cu vreo saptamana termenul - si o mai fi luat in considerare si alte aspecte... n-as putea sa dau amanunte, ca nu stiu nici eu mai mult. cand aflu, vin cu informarea.
pupici
de la c & bbandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

s-a nascut primul bebik la mamicile de sept - oct ;) - de fapt, o bebelusha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Rapida bebelusa, cu aproape 1 luna mai devreme...

Sa traiasca si sa infloreasca, sa creasca mare si frumoasa, desteapta si sanatoasa!!!

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doinna spune:

Buna seara si de la noi!
Si noi suntem bine,am aflat de-abia astazi ca ruga mi-a fost indeplinita si o sa am o fetita.Deci daca se poate sa ma treceti si pe mine cu un carucior roz...va rog iar numele Zoe(deocamdata).
aa,DA,daca se poate schimba si data nasterii care in loc de12 dec este 3 dec.Multumiri.
In alta ordine vreau sa felicit burticutele ptr bebei.
Ina felicitari si tie ptr fetita,cred ca esti f fericita.
Lavi iti doresc multa sanatate si putere sa depasesti momentul,fi tare o sa treaca perioada asta si o sa fie totul OK.
Acum ma duc sa-mi culc puiul ca inca se uita de desene animate(mama denaturata ce sunt)eu nu prea am somn in ultima perioada,dar trec toate,nu-i asa?
Va doresc o noapte buna sau...o zi buna!!!Pupici si sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

fetelor,

miine zbor in florida (orlando - vizita de 'business', nu de placere, asa ca o sa dorm in hotel intre 'misiuni':), macar sa ma odihnesc) - un pic mai bine de 2 ore. sper sa-i placa bebelicei si sa ne simtim amindoua bine. ma intorc joi. ma gindesc la voi.

pa-pa.

mona, lia (24.04.2004) si simburica mica (27+)

www.seansimon.com/atlanticcity2005.htm" target="_blank">ATLANTIC CITY 2005
www.seansimon.com/july2005.htm" target="_blank">JULY 2005

www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

neatza burticutzelor!!!
ce-atzi mai scris aseara...
cristinamh, super pozele, super baietzelul shi cred ca super concediul, nu? a, era sa uit: super burtica...
lavi02, beton pozele din croatzia, bineintzeles ca mai vrem, mai pune... eu sunt innebunita dupa vacantze in strainatate mai ales...
lavi, imi pare rau sa aud ca ai probleme, nu shtiu exact ce inseamna ce ai tu, dar sunt convinsa ca o sa fie totul ok, mai ales ca mai avem putzin shi intram in trim iii. bafta maxima oricum, dar nu cred ca ai motive sa te panichezi.
corap, ce bine imi pare ca eshti din cta! chiar ma gandeam ca nu gasesc nici o mamika de pe-aici! pe unde ai stat? ce liceu ai facut? shi eu am terminat in buc, dar nu m-am putut desprinde de cta, shi m-am intors... de multe ori ma intreb daca am facut bine...
doinna, felicitari pt fetitza!!!
monet, sa ne spui cum a fost cu avionul, shi bafta!
pupici,
xandra, 24 fiiiiix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

hai, ca dupa ce scriu 5 pagini, cu multumiri pentru informatii ca la oscar pentru toata lumea, si raspunsuri pentru tania, lavi, noki, corap, etc, se sterge mesajul...
poate imi revin mai incolo, si imi fac curaj sa o iau de la capat ...

dienuta graviduta si bebelushul luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Hello!
Va d ca ati mai aparut fetelor ca tare ne-a fost dor de voi..eram prea singurele aici pe forum.
Lavi02 frumoase pozele din croatia,iar burtica intr-adevar este "vizibila".Cred ca v-ati distrat pe cinste acolo,n-am fost in croatia dar am auzit numai de bine.
Lavi,imi pare rau ca situatia nu se prezinta in roz,dar poate ca scapi de pericolul de preeclamsie daca stai cumintica si urmezi tratamentul.Va fi bine!
Noki bine-ai venit,sper sa mearga netul de acum incolo la servici.
Iar fetele care v-ati pus pe carat aveti grija ca nu-i de bine,eu de cate ori sunt viteaza si ma apuca "harnicia" si caratul ma trezesc cu vreo intzepatura sau durere si dupa aia imi fac mustrari de constiinta ca-i fac rau lui bebe.
Azi am implinit 24 de sapt.

Varsta bebelica[url=http://lilypie.com/days/051129/3/25/1/+2"]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Neata fetelor, nu prea apuc sa mai citesc caci sunt f.ocupata, poate diseara acasa.De cateva zile bune ne tot facem calcule si desene cu mobila din dormitor, alegem culori, variante de compartimentare si speram sa fim gata cu tot pana la sf. lunii august.

O sa intru mai tarziu daca mai pot de la lucru, dar va rog sa-mi faceti si mie modificarea la varsta de pe 31 pe 32 (am tot uitat si uite ca a trecut aproape o luna de la ziua mea ).Multumesc.

Mandy, 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela Anca spune:

Buna dimineata burtici .Astazi am intrat intr-o noua etapa :sint in trimestrul 3 . Am sunat la spital sa ma programez pentru consultatia lunara si pentru ca ne-am facut mari ,am aflat ca bonus primim consultatia gratis .Din cite stiu eu parca nici eco nu se mai plateste in trimestrul 3..Sper ca miine sa nu ma intorc dezamagita ,imi este frica sa nu ma trimita sa-mi fac iar analize,ca m-am saturat si de ele si de cheltuieli .Dupa toate problemele pe care le am cu sarcina ,am de gind s-o intreb pe DR.-ita daca ma lasa la mare.Sper sa nu ma dea afara din cabinet .
Corap de ce te supui singura la asemenea efort .Potoleste-te.Gabita al tau e baiat bun daca nu te-a tras de urechi.Monet drum bun ,sa te odihnesti.
28 sap

Mirela si Cosmin 2 ani si 10 luni
www.cosminalexandru.home.ro" target="_blank">Poze Cosmin
poze burtica

Mergi la inceput