Subiect inchis?

Subiect inchis? | Autor: cicirici

Link direct la acest mesaj

As dori sa stiu de ce a fost inchis subiectul Nepotrivire de caracter.Divort sau amant?De la IN UNUL SAU IN DOI......Daca l-am inchis eu din greseala,cum il pot redeschide?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cicirici spune:

Nu-mi spune nimeni ce s-a intamplat???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

Numai un moderator poate inchide un subiect, deci nu l-ai inchis tu, din greseala.

Mai asteapta putin sa treaca unul din moderatori pe aici si sa te lamureasca (or fi si ei plecati ca-i sfasit de saptamana si pe deasupra mai e si vara, deci vacanta)

Un soricel intr-o lume plina de ... pisici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Cred ca a fost inchis pentru ca ultima ta postare la respectivul subiect suna ca un fel de epilog. Ai spus ce ai facut si se subintelege ce vei face mai departe, ai multumit pentru sfaturi si se (sub)intelege ca e un subiect inchis. Banuiesc ca asta a fost motivul pentru care ti-a fost inchis. Sunt sigura ca daca rogi moderatorii ti-l pot redeschide, in cazul ca mai e ceva de spus/discutat.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Multumesc aissa.Astept sa vad ce zic moderatorii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Asa cum a precizat aissa mai sus ultimul tau mesaj a fost unul "de inchidere" cum se zice. Fiind tu autorul mesajului si ultimul tau mesaj fiind de inchidere topicul a fost inchis.

"Toate cele bune si va multumesc pt.ajutor,fie el si virtual"

Nu am preluat mai mult decat atat.

In speranta unei corecte elucidari,

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Multumesc Marius.E ok.Nu stiam ce s-a intamplat,am crezut ca am "gresit" cu ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu, nu ai gresit cu nimic.
Uneori se inchid subiecte daca depasesc cadrul civilizat de dezbatere, sau continutul nu mai corespunde cu titlul topicului, sau se discuta agresiv sau ...sau ... sau pot fi alte elemente care pot sa duca la inchiderea unui topic iar uneori chiar la stergerea lui. Nu e cazul de fata, inchiderea fiind strict administrativa fiind considerat un subiect inchis de insasi autorul lui adica de tine.

Iti(va) doresc un week end minunat pe DC.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput