as plinge toata ziua

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NADYA spune:

DANUTZA_C, am gasit un magazin cu tot felul de plante medicinale si ceaiuri si ma voi duce acolo cu denumirile latinesti si sa vad ce pot sa iau.

Nadia M. Sayeh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Oana, da' tu ce fel de asigurare ai? Eu am HMO dar inainte de operatie am intrebat daca un PPO acopera cheltuielile si mi-au spus ca nu, asa ca nu am schimbat. E adevarat ca pt inseminare ar fi acoperit si la mine ceva destul de mult, max. 6 cicluri/lifetime dar tot as fi avut un copayment de citeva sute $. Si mi-au spus ca oricum imi pierd timpul cu asta, asa ca am renuntat.

Tu pe unde esti? Esti departe de mine?

Mergi la inceput

Nadya, si eu le-am cumparat din magazin, aici se cheama "vitamine shoppe" si am fost acolo ca le vroiam imediat. Dar pe net uneori preturile sunt mai bune. Vezi si tu care sunt preturile.

Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Nadya-exista magazine de plante medicinale la noi in mall-uri in general si, eu am gasit maca si am luat si eu si sotul vreo luna jumate si s-a intamplat minunea, cate 2 pe zi si vitamine E. De branca ursului nu stiu si nici nu as lua, personal.
Multa bafta si roaga-te, o sa vezi ca vine!

Denisa
15+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Danuta, e Blue Cross Blue Shield da' nu stiu ce model, cred ca e HMO dupa beneficii nici sotamiu nu stie sigur eu nici atat n-am habar, i-au dat-o de la Ford unde lucreaza. Nu ne-am interesat inca sa vedem pentru cate cicluri e buna. Noi stam pe craca ailalta a Americii, in Michigan:)), in zona Detroitului.
Am si eu niste cutii de tinctura de branca ursului si una de ceai de napraznic aduse din Romania, le am cam de doi ani oare or mai fi bune? Nu le-am folosit pana acum.

Oana_B

Mergi la inceput

Oana, ma gindeam eu ca sunteti mai pe la east coast. Bine de voi! Sa-ti spun eu cum poti sa stii daca e HMO sau PPO: la PPO ai copayment si deductabiles la HMO ai numai copayments.
Nu prea e subiectul bun pemtru discutia asta, daca vrei scrie-mi PM si te lamuresc mai mult. Ca mi-au scos astia peri albi cu insurance-ul lor si stiu! Dar am un feeling ca aveti PPO.
Cred ca ceaiul mai e bun, de tinctura nu prea stiu ce sa-ti spun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

fetelor de peste ocean...am fost si eu in america 2 ani...si m-a uimit fertilitatea de acolo...sau cel putin asa parea ca este...femei cu 2-4 copii...puzderie de copii...imi zicea o tipa ca ea doar se uita la pantalonii sotului ei si ramane gravida...
chiar si mie acolo timp de 2 ani...mi s-a mai reglat ciclul....poate alimentatia de acolo?...lipsa de stres macinat?...voi cum va simtiti?..ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Serios???? Sincer, mie nu mi s-a parut cel putin statisticile indica ca sunt milioane care sufera de infertilitate.
Totusi cred ca atunci cand nu au probleme fac cati le da Dumnezeu. Nu stiu, zic si eu asa ca o parere:)) Depinde probabil de multi factori, America asta e asa de mare si diversa de la stat la stat si banuiesc ca trebuie sa mergi prin fiecare cele 50 de state ca sa iti faci o idee.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

da...e posibil....desi prima mea impresia cand am ajuns in america a fost ca acolo nu se moare...
e adevarat ca-s si multi....si normal si cazurile nefericite mai multe...
am fost cam pe toata coasta de est...
mi-aduc aminte vorba unei negrese de uned am lucrat....sa te rogi la dumnezeu si vei ramane...
ce mi se pare acolo complicat e cu insurance-ul...daca n-ai unul bun...nu poti sa-ti faci diferite tratamente mai complicate...
ma gandesc la voi ca sunteti acolo...si parca mi se face dor...

Mergi la inceput

Diciu, sa-ti spun cum e cu fertilitatea aici: daca esti mexicanca si ai 16 ani faci copii! Cel putin asa e pe aici la mine! Mor cind le vad ca abia umbla si au copil dupa ele!

Eu tot cautind pe net diverse despre FIV sa stii ca am dat peste mai multe forumuri ca al nostru si dupa parera mea nu e asa cum spui tu, ci dimpotriva. Eu pe unde ma invirt aud numai de FIV. chiar nu exagerez.

Iar cu stresul e exact pe dos: stresul aici e mult mai mare decit acasa. Sa stii ca m-am intrebat si eu care e motivul, dar toata lumea cu care am vorbit are aceasi parere ca si mine: stresul e incomparabil mai mare decit acasa, sau chiar decit oriunde in alta tara din Europa.

Mergi la inceput