Miresele anului 2006 (13)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
krelia spune:
Si......ce mai faceti? Ce mai ziceti???
Si io, tot pe targurile din feb-mar ma bazez....
Bey, da' de mine ca mi-am cumparat palariutza...nu zice nimeni nimic??
Bine, lasa, nici nu o sa ma pozez la mare si nici n-o sa va arat poze cu ea, nah!
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by ooana
Fetelor, mi-a zis o fost mireasa, ca e mai bine sa ne luam rochitele prin iarna sau primavara ca sunt mai mici preturile decat in vara cand e sezon de nunti.......oare o fi adevarat, parca nu-mi vine a crede !!!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
Ba asa este !... eu am mai zis fetelor... acu' vreo 2 sapt...
Raza de soare
"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)
Raza de soare spune:
Miresici, cand si-a luat cumnata-mea sapt. trecuta rochia, eu am cam facut botic si-mi venea sa plang... ca stiam, ca daca nu era cea mai cea javra din lume, eu as fi fost mireasa anul asta... bine, eram in camera, doar cu puiu'... si m-a luat in brate si a zis ca in oct-nov sa mergem sa imi fac rochita... si s-o probez de 150 de ori pan-n iunie...
Eu as fi vrut prin febr-martie... ca sunt alte preturi... dar nici asa nu e de lepadat...
Parca ma mananca degetele, de cand mi-a zis... Voi ce ziceti ?
Ah ! Si tre' sa merg sapt asta / cealalta, sa-mi iau material pt rochite, ca deh, imi place sau nu, in oct tre' sa merg la nunta cumnatei. Sa vedeti ce rochite-mi fac, sa moara urata de ciuda ! Eu desenez modelul, croitoreasa lucreaza.
Hai sa va zic faza: soacra-mea e croitoreasa, dar zau ca nu zice sa-mi faca ea rochitele... si puiu' a intrebat de o amica de-a ei, cat ia, asa, apropo-uri... nimic... e... si m-am supi eu si-am zis ca-mi bag picioarele si-mi fac la altcineva.
Raza de soare
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by krelia
[font=Comic Sans MS
Si io, tot pe targurile din feb-mar ma bazez....
Bey, da' de mine ca mi-am cumparat palariutza...nu zice nimeni nimic??
Bine, lasa, nici nu o sa ma pozez la mare si nici n-o sa va arat poze cu ea, nah!
Krelia...viitoare printzesitaUn cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"[/font=Comic Sans MS]
Ce vrei tu de la targuri ?
![](albina.gif)
By the way: uitasi sa raspunzi la faza cu mitingu'...
Cu palariuta, asteptam sa te videm...
![](albina.gif)
Cu vremea: nu se anunta prea buna... eu ma rog sa fie mumoasa, ca si noi vrem s-o taiem pe ici, pi colea...
Raza de soare
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
Krelia...........palaria vreau sa o vad neaparat.....eu sunt moarta dupa palarii.....si culmea ironiei nu am decat una singura pentru plaja!
Raza, nu fi suparata........cine o sa aiba nunta frumoasa la anu???? eee??? ia zi cine????
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
BlueEyes spune:
Raza darga, nu esti singura care ar fi vrut sa faca nunta mai repede... De era dupa mine, faceam nunta la 19 ani... Da' parintzii (shi ai mei shi ai lui) au tot insistat sa terminam scolile inalte... Sora mea ii cu un an mai mica decat mine...shi ar fi vrut shi ea nunta la anu'... Da' de unde atata belshug? Ca nu pot face ai mei doua nuntzi intr-un an. Shi cand am facut eu remarca de genu' "mai bine faceam noi nunta mai repede" , o zis mami meu "da' cine v-o oprit?"... Am crezut ca ma dau cu capu' de peretzi
Nunta noastra
Noi doi
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
BlueEyes spune:
Azi ii ziua lui iubi meu...in plus, ploua de rupe afara...asha ca stam cumintzi... Dar maine vreau sa merg sa vad de fotograf...ce si cum... Am inceput sa cautam shi invitatzii, dar nu tare ne-au placut Decat sa luam de aici, mai bine facem noi... Mai ramane shi varianta cu comanda de pe net...sau poate gasim ceva dragutz la Cluj.
Inca ceva fetelor... La noi nu este obicei cu marturii... cel putzin, eu n-am vazut la nici o nunta ( shi am fost la multe). Dar mie mi-au placut mult de tot de cand am vazut pe net. Mami meu zice ca-i moft... nici nu vreau sa-i zic la soacra... ca pt ea-i mult mai important ce se pune pe masa... Sora mea a ras... Zice ca n-am 5 ani ca sa dau bomboane la invitatzi... Dar eu vreau neaparat... La noi pe la magazinele de specialitate nici n-au auzit de asha ceva. Suntetzi dragutze sa-mi zicetzi voi niste pretzuri?....va rog....daca shtitzi... In ultima instantza imi fac eu la o croitorie...
Sper ca nu va stresez...tare
Va pupik
Nunta noastra
Noi doi
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
krelia spune:
Eh, bine atunci o sa ma pozez cu ea si o sa vi-o arat la intoarcere
oana,si mie imi plac palariile, drept pt care sambata dimineatza, cum m-am trezit, astea au fost primele mele cuvinte: vreau palariutza! Si iubi s-a conformat si a luat la fata palariutza!
Raza, eu mu-am luat-o din Obor, dar, stii unde cred ca ai poti incerca...in Eva. A mea este alba cu un lila-movuliu-siclam, initial am vrut-o cu boruri mari mari, largi largi, dar cand am probat-o pe asta, mi s-a lipit de sufletel
Ce vreau de la targuri??...rochie, soro, ce-ai?
Ah, stai la un loc cu rochia cumparata cu 100 de ani inainte...nu de alta, da' pun pariu ca ti se pune pata dintr-o data pe alt model si ce faci??? Asa, cu 4-5 luni inainte, te mai potoleste omu'
Imi zicea un coleg...cica in perioada 15-20 augusdt va fi canicula in Bucuresti...hm...
26 august 2006
krelia spune:
quote:
Originally posted by BlueEyes
Azi ii ziua lui iubi meu...in plus, ploua de rupe afara...asha ca stam cumintzi... Dar maine vreau sa merg sa vad de fotograf...ce si cum... Am inceput sa cautam shi invitatzii, dar nu tare ne-au placutDecat sa luam de aici, mai bine facem noi... Mai ramane shi varianta cu comanda de pe net...sau poate gasim ceva dragutz la Cluj.
Inca ceva fetelor... La noi nu este obicei cu marturii... cel putzin, eu n-am vazut la nici o nunta ( shi am fost la multe). Dar mie mi-au placut mult de tot de cand am vazut pe net. Mami meu zice ca-i moft... nici nu vreau sa-i zic la soacra... ca pt ea-i mult mai important ce se pune pe masa... Sora mea a ras... Zice ca n-am 5 ani ca sa dau bomboane la invitatzi... Dar eu vreau neaparat... La noi pe la magazinele de specialitate nici n-au auzit de asha ceva. Suntetzi dragutze sa-mi zicetzi voi niste pretzuri?....va rog....daca shtitzi... In ultima instantza imi fac eu la o croitorie...
Sper ca nu va stresez...tare
Va pupik
Ce chestie, azi e ziua si unui prieten de-al nostru, cu care ne vom vedea mai tarzior
![](icon_smile_wink.gif)
![](icon_smile_dead.gif)
Scumpa, asta arata exact modul in care este perceput un obicei neintalnit in zona ta, si mai mult, introdus de curand, printre obiceiurile nuntii la romani. Asta insa nu inseamna ca, daca tu iti doresti sa oferi marturii invitatiilor, nu o poti face
![](icon_smile_wink.gif)
![](icon_smile.gif)
26 august 2006
alinush2005 spune:
Nici eu nu fac marturii...
Probabil ca e un obicei mai nou asta, si nu prea folosit, eu una in cercul meu de prieteni care s-au casatorit, la nici unii nu am primit bombonele invelite in voal sau altceva de genul asta, asa ca nu fac nici eu.