Miresele anului 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinush2005 spune:

Uraaaa!
Merge forumul! Ce ma bucur!

Hai sa va spun ceva dragutz! Aseara am vb cu o prietena care are nunta in nov 2005 si mi-a zis ca ea in afara de restaurant nu are nimic aranjat dar nici nu e stresata, ca doar mai e vreme !
Am ramas blocata si m-am gandit cum ma stresez eu cu 10 luni inainte si ea, cu mai putin de 3 luni inainte, e super-calma....oi fi eu defecta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush2005 spune:

Apropos de inel...

Voi stiti exact cum e cu inelul de logodna?
Adica pe ce mana si pe ce deget se poarta inainte de nunta si unde se muta dupa nunta? Ca daca sta pe inelarul mainii stangi atunci unde se pune verigheta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Alinush eu stiu ca inelul de logodna, dupa casatorie se va purta pe stanga cu verigheta, pe acelasi deget.
Acum il port pe mana dreapta, am auzit atatea pareri, incat nu stiu pe ce mana sa-l pun.
l-am purtat ba pe stanga, ba pe dreapta.

poze
gio si bb 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

Eu nu stiu exact, dar mi l-am luat pentru inelarul de la mana stanga, iar dupa nunta, nu stiu, ori il mut pe dreapta, ca incape si acolo, cu un pic de efort, ori il las langa verigheta, ca vreau sa le fac asortate, adica si verigheta sa fie tot din aur alb, sau macar combinatie cu aur alb.
Si care "ca la carte"? ca noi cam suntem logoditi de vreo 4 anisori... LOL. Atunci a cazut in genunchi, si m-a intrebat daca vreau sa fiu a lui pentru totdeauna, si mi-a dat un inelus de argint, pe care l-am purtat in fiecare zi de atunci, si acum il am.... ce tineri eram!!!!! Acum mi se pare ciudat sa mi-l dea pe-asta oficialu' de fata cu parintii....parca e artificial.....Nu stiu ce sa zic. Om vedea, are el ceva in minte, cu siguranta.

Andita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

Tot hacuit forumul nostru......ce ne facem, fetelor?????

Andita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

Feteleee...cred ca iar ne strica nenea hackeru' forumul. Io-l bat ... pe cuvant...numa sa indraznesca sa apara

Va pupik pe toate

Nunta noastra
Noi doi

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55309&whichpage=1" target="_blank">Continuare

Irina,veve & croko
poze,poze,poze si iar poze

Mergi la inceput