Miresele anului 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Netaza fetelor!!
anamariame bine ai venit!.
Fetelor aveti dreptate sa nu va numarati mai intai banii si pe urma sa faceti un bebe...ca na banii is facuti ca sa circule..sa nu ii tinem la saltea..asa poate o sa murim si bani destui tot nu vom avea..sau nu o sa ne ajunga

11+

me&baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by alinush2005

hihihi,
Ati vazut fetelor ce apare sus pe pagina?
"- hacked by redNe - don't search me, i will find you -"
Au hackerit smecherii site-ul.
Sa speram ca mai gasim maine dimineata tot ce s-a scris aici...

Vazut... credeam ca doar la mine e... ca eu ma chinui de vreo 3 zile, nu pot sa iau mail-urile... e un virusel... dar zau ca in afara de asta, altceva nu face... adica, arata ceva de genul... ai de luat 30 de mail-uri... dau sa descarc... iau 3 virusei... iar ai de descarcat 50 de mail-uri... si tot asa... si culmea e ca am Nortonu', dar... sa vina adminu' sa se uite, cand o veni si asta...

Raza de soare

"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)

Mergi la inceput

‘mneata, miresici !
Ufff, barbatii astia !... Vorbeam cu puiu’ acum 2 zile ca dupa nunta sa ne deschidem o firma. Am eu un fix…aaa… un vis am vrut sa spun… Ne gandeam cum sa-l aranjam ( bine, aici era treaba mea… ), cum sa combinam « neste chestii, neste treburi « ca sa atragem clientela, etc. Numai spatiul ar fi problema.
E, pai poate puiu’ sa taca ? Nuuuu… S-a apucat el sa-l intrebe pe colegu’ Gigel, de ce este nevoie pt a avea o firma. Ce credeti c-a iesit ? L-a invaluit Gigel al meu, mai ceva ca ceata… Iar puiu’ a retinut doar ca tre’ sa ai vad. Pai asta o stiam si eu… si doar discutasem problema. Dar trebuia s-o zica Gigel, care are magazin de vopseluri auto… si zice ca vopselurile nu tre’ sa stea langa o maternitate, de ex. Mama, ce baiat destept, Gigel asta !
Si uite asa, s-a gandit puiu’ sa-mi dea vestea asta, in drum spre serviciu si ne-am ciondanit. Eu ca de ce nu are incredere in mine, ca doar cu mine s-a insurat, ca simt ca va merge, el ca riscam enorm, eu ca « da, dar si cand m-ai cerut de nevasta ai riscat… Cumva ai gresit ? Acum, ce vrei, sa te asiguri ca nu mai gresesti ? « Sa-l fi vazut, fetelor, ce ochi facuse… Sigur ca nu aveau nici o legatura una cu cealalta, dar mai puteam sa tac ? Si finalul a fost ca am coborat din masina val-vartej, fara macar sa-i zic ceva, dar tremurand de furie. Auzi, parerea lui Gigel lipsea ! Ce i-as mai da eu cu-n bidon d-ala de vopsea-n cap !

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

neatza printese!!!
de cand sunt insarcinata am cheltuit ceva bani, mai ales ca am facut injectii pt sustinerea sarcinii, analize si acum iau vitamine. toate astea nu le-am luat compensat sau gratuit.Dar pe langa altele, le-am facut si pe acestea. Si asa zic si cu bebe, va creste pe langa noi.
Eu de luna trecuta ii cumpar cate ceva sa nu ma trezesc pe la 7-8 luni ca tre sa dau milioane. mai ia si sora-mea, abia astept sa soseasca maine, ca i-a luat lui marco adidasi si tenisi, pantaloni si camasa +vesta de iarna (pt. o luna). Mi-l si imaginez cum va arata, ca un baiat adevarat, dar de o luna, in blugi, adidasi, camasa si vesta. Smecher in toata regula.

poze
gio si bb 17+

Mergi la inceput

Fetelor, ne facem probleme ca nu avem cel putin 1 mil euroi pt o viata buna, pt bebita...
Vreti exemplu de curaj nebun ? Mama mea, femeie singura, a crescut, lucrand 3 schimburi si luptand cu sistemul ala care voia sa-i ia copiii, nu 1 ci 4 plozi !!! Unul mai rau ca altul !... Da si frumosi si destepti, manca-i-ar mama... Cand inca eram mici, s-a recasatorit, dar va dati seama ? Mama ff tanara, cu 4 copii ! Si noi ne smiorcaim aici...

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Hielau , hielau!
S-o luam pe rand, da?
anamariame, te-am trecut pe listuta, la categoria cu semnul intrebarii (aviz madutza si mexxa, ca nici ele nu au data fixa )
alinush, vazui si eu de ieri seara , cred ca de atunci s-a intamplat (dupa vreun 4 dupa-amiaza, ceva de genul asta..cand am plecat eu de la serv, nu era)..oricum, sa fim prudente si sa nu deschidem nici un mail venit de la DC.
ralnied, no way, nu vreau circ acasa .... daca nu gasesc si nu gasesc...mai bine strang cureaua, dau un ban in plus si fac undeva afara (chiar ieri vorbeam cu iubi...ce-ar fi? )
oana, clar, fara discutie...daca ne vaicarim ca babele si ne uitam in portofel...nu mai facem nici un bebe...auzi, sarind de la una la alta, aia in agronomie au bisericuta, capela, centru de reculegere, sau cum i-o mai spune? Si preot? (ca, e campus totusi, nu? ...la mine la fac. era,...ma gandesc ca or avea si astia...ce stii? ...ma bate un gand....razlet )
Raza, ce firma vrei sa-ti deschizi, madamo? (adeka ce profil?? Poate iti fac si fetele o vanzare mica, acolo..mai stii?
Gio, (ca restu'... dincolo!

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by krelia

Hielau [Raza, ce firma vrei sa-ti deschizi, madamo? (adeka ce profil?? Poate iti fac si fetele o vanzare mica, acolo..mai stii?

[purple][font=Comic Sans MS]Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006

" Neste " chestii pt miresici... are fata neste idei tari, da' nu spui ce pana nu ma vad cu sacii-n caruta... si daca n-or veni fetele noastre, poate or veni din alti ani... da la ce ma gandesc io, cre' ca vin...

Raza de soare

Mergi la inceput

Fetelor, voi vedeti ce scrie sus pe forum ? Ba ca e de calitate, lucru ffff adevarat, ba ca e... uite asa le-as face astora...

Hai ca ma duc la Zuma... ca am stat mai mult de-o ora... profit de faptul ca si-a luat o coana director niste lei si bag si io net...
Ah ! Amn reusit la Zuma sa ajung la niv. 12, dar zau ca ma doare capu', ca nu pot sa trec de jocul 3...

Raza de soare

Mergi la inceput

Si ca sa fiu bine crescuta, bien venido a DC, anne ! Apropos... E marie, marine sau marime ???

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

mai nou..... www.desprecopii.com un forum de cacao :)
Ati vaz't?
Sutn curioasa daca individu' asta sta pe forum acum, si citeste postarile...
Cineva n-are loc de el...locul 1 la capitolul Sanatate al topului Trafic...locul 50 in clasamentul general al aceluiasi top

Krelia...viitoare printzesita

26 august 2006

Mergi la inceput