Bebelusi de mai-iunie 2005 (7)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Lasa Loreen ca exista sutien si ii inghesuim prin el. Avem si noi scuze ca nu mai suntem suple si nu mai sta nimic neatarnat : avem copii!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Lucas, Corni, facem un fan club San Giovanni! Mama cit e de bunaaaa!

Cum va spuneam, ieri dupamiaza am plecat sa facem cumparaturi la Selgros, scopul principal fiind sa luam un pachet de Pampers, pentru ca nu mai era decit una bucata ramasa si copilul inca nu facuse kk. Si cum eu cind ajung la cumparaturi ma simt ca o mielutza care zburda pe campii, dupa atita stat in casa, am dat navala pe rafuri de am umplut cosul. Am ajuns la casa, am platit, am ajuns chiar si acasa cind il vad pe Costi ca zice : "Maica, dar noi sintem dusi rau de tot cu capul...De ce ziceam ca ne-am dus la Selgros?! Unde sint Pampersii?!" Prin urmare, am luat de la farmacie un pachetel mic, ca-s mai scumpi, si sper ca data viitoare sa am capul la mine

Andrei a avut de dimineata program de rinjit stirb si conversatii cu taica-su. Mai,mai sa ma faca geloasa...

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Salutare ! Parca azi e mai racoare .
Aseara am bagat copilul in cadita lui pentru a 2 a oara si a inceput sa prinda gust- pana acum faceam dus la tati in brate ca avea cada tepi - atat dadea din picioare ca nu-mi venea s-o mai scot.

Ada - se pare ca previziunile sunt pt toti copii nascuti in perioada 01-11 - o sa fac un efort sa scriu aici sapt. viitoare cam la ce sa va asteptati .
Si dac-o fi preot ce ? Mai scapa si la tine o coliva , o sarma ..

loreen - eu nu prea am incredere in produsele astea la borcane .Prefer sa negociez cu precupetii - unde mai pui ca am si talent Cat priveste datul cu lingurita - soacra-mea sa traiasca - masa de morcov e pe la 12 cand eu abia plec de la serviciu .

laura - si noi avem probleme cu ochiul drept insa doctorita mi-a recomandat masaj ,fara picaturi , doar sters cu ser fiziologic.

Eu sunt fan Nirvana cu cirese(Delta) - as manca in prostie .
Si din cate am citit eu inghetata e facuta cu grasimi vegetale - deci e mai putin nociva decat o prajitura - deci GO FOR IT

Eu,el(Alex-6ani)http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19 si ea(Freya-11.05.2005)http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=4f42&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina anghel spune:

Buna dimineata si de la noi,
ce fac fetele astazi? ce fac bebelusii?
Fran- La multe "luni"! pentru fetita ta Patricia.
Danelutza- La multe "luni"! pentru fetita ta Isabella.
lucas- m-am mai destins un pic datorita voua, incep sa nu mai disper si sa o las mai moale.
Scuze...pauza de... plans.
Revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

=greutate, T=talie, S=sold, B=circumferinta burtii

Aici am inceput!

Beatriced: 60 Kg, T 74 cm, B 89 cm, target 55 Kg, strategie: sport, abtinere de la dulciuri
linah: 66.5 Kg, T 71 cm, B 89 cm, target 60 Kg, strategie: sport la domiciliu, abtinere de la dulciuri si paine
Luluku: 69 Kg, T 81 cm, S 109 cm, target 55 (52) Kg, strategie: sport la domiciliu, masaj, abtinere de la dulciuri, paine, fainoase, si la orice mai ingrasa...
Mickyyy, 74 Kg, target 65 (60), strategie: deocamdata plimbare cu carutul si alergat dupa Malina
Gusta 67 Kg, T 84 cm, S 94 cm, target 64 (57) Kg, strategie: asteapta sa renunte dulciurile la ea
Sufletzica 70 Kg, target 60 (57) Kg, T 78 cm, B 89 cm, S 102 cm, strategie: nu paine, dulciuri, junk
Mygirl65 Kg, T 89 cm, B 98 cm, S 102 cm, target 55 (52) Kg, strategie: mers km intregi cu carutul, carat copilul in brate
Androix 88 Kg, T 98 cm, B 108 cm, S 115 cm, target neprecizat, strategie: Montignac, sport domestic
Tzumpiloi, 59 kg, T 77 cm, B 87 cm, S 96 cm, target 52 kg (fara celulita si cu muschi abdominali fermi), strategie: cu rolele prin parc, sport la domiciliu
Corni, G 63, T 89, B 96, S 105
Olga Tarziu, G 66, T 75, B 84, S 105
Andreea.a, G 56, T:76, B:81, S:96, target: macar 50...

Aici suntem acum!

Beatrice, G 60, T 71 (-3), B 83 (-6), S 93
lina, G 65 (-1.5), T 71, B 87 (-2), S 96 (-1)
Androix, G 86.5 (-1.5), T 97 (-1), B 107 (-1), S 114(-1)
Corni, G 61 (-2), T 89, B 94 (-2), S 103 (-2)
Olga Tarziu, G 66, T 73 (-2), B 82 (-2), S 103 (-2)
Mickyyy, G .., T-83, B 90, S 103

lina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Buna tuturor mamicilor! Ma bag si eu putin pe la voi sa va cer niste sfaturi ca vb aia sunteti cu exeperienta. Sunt o mamica de iulie august 2005, dar care de fapt a nascut pe 27 iunie si bebe Andrei al meu are acum 5 sapt.+
Vad ca abia acum se vede ceva la vaccinul pe care l-a facut in maternitate adica pare ca un puroi sub piele, inca nu a supurat insa daca o va face ufff ce trebuie sa fac cum se ingrijeste zona respectiva? Mai putem face baita generala? O sa-l doara? Se intampla ceva? Uff ma gandeam ca poate scapam de asta ca si asa ne apropiem de cele de luna a 2 a la care am inteles ca e mai naspa asa e??? Va rog lamuriti-ma si pe mine.
Multumesc

Ioana si bebe Andrei 27 iunie

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Da, gagici, inghetata nu ingrasa asa de tare ca si o prajitura cu crema si blat de faina. Ma rog (Ca sa nu ma certe Beatrice) tot ingrasa...da nu asa de tare asa ca ia sa cerceteze si insitutu meu pe San Giovani asta...
Se pare ca nu mi-am ales bine ziua de inceput sala. Mihai a fost de noapte si acum nu functioneaza deloc, iar Filip in ciuda faptului ca este imbuibat pana la refuz nu vrea sa doarma si pace asa ca tre sa mai stau io cu el si cred ca o sa ma apuce caldurile alea naspa. Sper sa aiba astia AC la sala ca abia ce m-am dotat cu 20 de pakete de servetele pentru muci.
Laura, sa stii ca asa ma gandeam si eu ca ce frumos o sa fie cand o sa stea in fundulet, cand o sa alerge, cand o sa vorbeasca. Dar intr-o seara cand il alaptam m-a busit plansul cand am realizat ca astea sunt momente care intre mine si Filip nu vor mai fi niciodata decat acum, si as face bine sa ma bucur de ele acum, iar mai tarziu o sa ma bucur de ce-o veni.
Ioana, nu trebuie ingrijita zona in nici un fel. Este normala reactia locala, nu trebie sa incetezi sa-i faci baita. Cata vreme arata "de bun simt" (nu stiu cum sa-ti explic, dar ma rog sa nu se mareasca exagerat sau sa supureze de exmplu) nu trebuie sa te sperii si nu trebuie sa faci nimic special.

Da, s-a mai racorit vremea putin, azi-noapte am putut dormi si eu...
Hideti mamicilor, nu ma vrea nimeni pe lista de intalneala? Aloooo Bucurestiu?

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Ioana, la Andreiu' meu a facut putin puroi, dar nu a parut sa-l deranjeze sau sa-l doara. S-a spart singura bubica, cred ca de vreo doua ori, acum a mai ramas o mica pata rosie pe mina, ca o gamalie de chibrit, poate o idee mai mare.
Doctorita mi-a zis ca nu trebuie sa-i fac nimic special, pot sa-i fac si baie, doar sa nu-i sparg eu intentionat bubica aia.
Nu te speria de vaccinul de doua luni. O sa plinga el putin acolo, dar cel mai probabil nu o sa faca nici o reactie, in cel mai rau caz putina febra, tratata cu siropel de eferalgan (cel putin mie asa mi-a fost recomandat). Si compresa rece de la gheata pe piciorus in seara cind i-am facut vaccinul.

Mergi la inceput

Am vorbit pe YahooMessenger cu at_andreea. V-o amintiti? Andreea de la Cluj, mamica lui Thomas. Este bine si ea si bebelusul, care e frumusel foc de altfel, mi-a trimis o poza. Thomas este mare, are aproape 4 luni, este cuminte si seamana cu tati.
Andreea nu se poate loga cu vechiul ei ID, si-a facut altul nou si asteapta confirmarea. Peste vreo saptamana o sa reintre si ea in discutiile noastre de pe forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Androix ai dreptate. O sa ne fie dor sa strangem in brate asa pufuleti mici. Mie imi place cel mai mult cand se scoala din somn bazaind de foame si o iau in brate si este moale si calduta si o pup ....
Laura

Mergi la inceput