Bebelusi de mai-iunie 2005 (7)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geanina anghel spune:

Buna dimineata,
loreen- multumim mult pentru email si pentru complimente.
gusta- sunt de acord cu parerea lui gabitzam; iarta dar nu uita! va veni un moment vreodata cand ai sa le-o platesti cu aceiasi moneda; nimic nu se uita totul se plateste!
La multi ani! pentru cei sarbatoriti astazi.

[url=http://photos.yahoo.com/geaninaanghel]Album personal[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Geanina, la semnatura ai uitat sa pui ghilimele adica:

dupa = pui ghilimele si inchizi cu ghilimele dupa numele tau din album] ca sa se vada cum ai vrut tu...
[url=ghilimele........ghilimele]numele albumului[/url]

Oricum ai si un preview acolo in semnatura si vezi daca ti-a luat-o sau nu!

Mami de Alex mancacios

Pozici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex

Evolutia lui Alex

Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

Buna,
Gabitzam,iti descriu locatiile catorva magazine din Cta
1.Dodo Kids-Bdul Tomis nr. 99(reper "vis a vis de Sala Sporturilor")
2.Tommy-str.Stefan cel Mare nr.57(reper "vis a vis de noul mag.Altex-Megastore)
3. Vic's kids-Bdul Tomis nt.92(reper langa mag.Steffanel)
4.Complexul Doraly Mall
5.Galeriile(nu stiu exact cum se numesc)-fosta Casa Modei-la etaj
6.Junior-vis a vis de restaurant Victoria-Cta.
si in Mamaia sunt deschise acum pe perioada verii-pe la Cazinou

corni si bebe(Timeea)11 May 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Loreen- merci de raspuns, programul nostru e cam la fel, daca pui la jumatate biberoanele pe care le haleste Delia...link-ul nu merge...
Androix- Filip mai plange in somn? La noi parca e mai rau... mai ales cand doarme mai usor, ziua si intr-o noapte cand am sarit peste baita...incepe brusc sa urle cu ochii inchisi, o mangai, ii dau suzeta si pana la urma se linisteste si adoarme iar... A inceput fix dupa ce am venit de la biserica dupa botez...pana atunci dormea tun...Ma intreb daca viseaza urat sau are crampe, ca de cateva ori in timp ce tipa a tras si partulete ?

Mey deci ne-au iesit analizele de sange...Beton. Si Ca si Fe spre limita superioara ( toate cucoanele cantau pe langa mine sa-i dau Fe sa manance mai bine ), hemograma OK, asteptam toleranta la lapte si urocultura, daca sunt ok schimbam urgent laptele, il refuza constant am ajuns si la 450ml pe zi. Daca nu e nici asa nici o imbunatatire, asta e...manechinuita. Altfel are o energie de ne omoara, e bine dispusa...se intoarce pe burtica( la cat e de usoara nici nu e de mirare), pe burta se impinge in genunchi in draci...da' nu haleste si pace, mai nou se maraie de cum vede biberonul cu lapte, ala cu ceai e buuun. I-am dat toate ceaiurile posibile, toate sunt minunate( inclusiv baby calm complet neindulcit- ca de, sa nu se fi obisnuit cu dulce...) numa' laptele e naspa'. I-am taiat si ceaiul complet, tot aia...

Tzumpiloi, ati fost in concediu? Ce bocanci...mi-am luat adidasi ca daca ne profilam pe cabane gen trei brazi, susai,

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
http://community.webshots.com/user/annelise05

Mergi la inceput

[blue]beatriced,gabitzam[/blue- multumesc mult pentru ajutor; acum sper ca este bine, daca nu...corectati-ma.

Mergi la inceput

aaaa...acum e bine, in sfarsit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Vorbeati de hainute...
Am luat joi din cora niste ciorapei scria mare 100% bumbac- pe o banda aplicata, made in Italy...vin fericita acasa - pana acum n-am gasit numai din bumbac- si citesc si ce scrie pe cartonasul original- 80%cotton, 18%polyester, 2%elastan...
Sa stiti ca si pe mine ma bate gandul unei excursii pt. cumparaturi...chiar am vazut o oferta cu Ungaria, Austria , ceva in jur de 200E- au autocar evident, si cu opriri pt. cumparaturi. Daca-i iau hainute pana la 1- 1,5 ani imi iese sigur si pretul excursiei...Nu ma prind cum de toate sunt mai scumpe pe aici, da' asta-i crudul adevar...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
http://community.webshots.com/user/annelise05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Multumesc pentru sfaturi pe care cu siguranta am sa le aplic,chiar de aseara am incercat sa ii explic lui tati ca mai rarut ca e mai dragut.Chestii de astea suparatoare mi-au mai zis dar parca aseara au pus capac.

Fran parerea mea este ca s-ar putea ca laptele sa nu ii prieasca .Eu am observat la elefantica mea ca daca ii dau sa manance intinsa pe pat termina biberonul dar daca o tin in brate incepe circul de aici si explicatia ca se incinge saracuta.Asa ca de la noi multa sanatate si sa rupa biberoanele cu lapte.

Noi maine mergem la vaccinul de 2 luni ca ne-au amanat de la bubite si cred ca o sa mi sa rupa un pic inimioara dar asta e .

Si acuma o chestie inafara subiectului ,am citit de curiozitate subiectul inchis la bebelusi de ianuarie -februarie si am vazut ce s-a intamplat acolo si in ce au generat discutii ,sper din tot sufletul noi sa nu ajungem asa ca mi-ar parea rau .
Fiecare copil e special in felul lui,fiecare face progrese mai mari sau mai mici,eu ca mama tot timpul am sa cred ca puiul meu e cel mai cel,si nu cred ca trebuie sa apara invidie pe copilul altuia ca e altfel.O zicala mai veche zicea ca sunt 5 degete la o mana si nu seama nici unul cu altul asa pot sa zic si de copii ,fiecare este special in felul lui .

va pup

Ps vad ca azi am mare limbarnita ,eu care nu prea am de obicei,cred ca trebuie sa controlez ce am mancat ca sigur e ceva stricat

Marilena mamic de Marut mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ViviT spune:

Beatricednu cred ca e cazul sa-ti faci probleme cu sanul! Si mie mi se intampla sa fac noduli sau galme de genul acesta dar intr-o zi doua trec.Am facut de cateva ori pana acum! E drept ca dureros a fost o singura data !Doctorul meu mi-a spus ca este vorba de obturarea unuia dintre canale! Oricum singurele masuri care se pot lua sunt alaptarea bebelului caaat mai mult -Pompa nu desfunda canalele la fel de bine ca papalicii... ( verificat de mine) si eventual inia o pauzarea sanului in apa calda de cateva ori pe zi

Altfel,ca tot e ziua noastra, mami ne face un cadou. VACCINE!!! Si mami nu stie sa faca decat .
Mami de gaza,
Viviana si Ana (08.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Gusta, si eu am citit azi-noapte la ian-feb si mi-a parut rau ca s-au paruit fetele pe-acolo. Sper sa nu ajungem si noi la fel
Lasand in afara discutiei mojicia "prietenilor" vostri (de cand imi mai baga si nasa-mea cate una deja nu ma mai mira nimic ), sa stii ca eu una tanjesc dupa inca o camera ca sa las copilul singur in camera lui. Noi nu avem decat un dormitor si o sufragerie si planuim, visam cu ochii deschisi la o casa la curte cu 2-3 dormitoare, insa pana atunci dormim toti intr-o camera. Deci eu daca as fi in locul tau as incerca sa o obisnuiesc pe bebelina singurica. Incetisor. Daca nu merge asta e, dar eu zic ca merita incercat. Apoi cu tresaritul la fiecare plescaiala: si eu am remarcat ca daca il las sa zica pe limba lui, el gangureste dimineata de n-are treaba si mai fur si eu o jumatate de ora de somn. Daca as sari imediat cum il aud, as fi mancata ca daca ma vede incepe sa rada si apoi daca nu ma mai vede incpe sa planga. Asa ca poti sa faci o incercare si cu asta. Adica eu una mi-am facut un obicei dimineata: daca nu plange nu ma misc, ca ma simte si aia sunt
Daca prietena s-ar fi exprimat mai frumos, ar fi fost chiar binevenite aceste sfaturi, dar pentru ca a sarit prea tare calul si eu zic: ori i-o tai scurt data viitoare si ii pui la punct (s-ar putea ca ei sa fie chiar de treba dar prosti de gura), ori o rariti cu ei ca sa nu va enervati.

Tzumpiloi, deocamdata banii de role (atat cat am strans pana acum 1.5 mil ceea ce nu sunt de ajuns pentru niste role mai de doamne-ajuta ca am vazut in cora si am picat pe spate) sunt pusi de-o parte si mai astept putin. Cred ca se slabeste super bine pentru ca este exercitiu aerobic ca si alergarea sau mersul pe bicla.
Ma incanta ideea ta cu mersul la munte. Eu sunt pentru, dar sa fie in septembrie pana la jumatatea lunii ca sa fie si al meu in conced ca el mai baga si sambata si duminica.

Fran, slava Domnului, Filip mai plange in somn cel mult o data pe saptamana. I-a trecut la fel de brusc cum a inceput, da a avut o perioada in care pana adormea adanc plangea de 2-3 ori pe seara. La un moment data intrasem in panica rau de tot.
Si sa stii ca si al meu e manechinuit. Na, ca am zis ca nu vreau pe lista dar va zic totusi aici (deci Gabitza sa nu ma treci pe lista, te rog ) Azi avea 5.200, iar saptamana trecuta 5.050, deci a luat intr-o saptamana doar 150. Dar nu ma stresez prea tare. Sambata face 3 luni iar joi merg la dr. cu el. Deja suplimentam masa de seara de fiecare data si pititcul baga 80 ml dupa ce goleste butelcutzele mele. Dar cu toate astea nu a luat semnificativ in greutate... Nu stiu, dar dupa cum va spuneam nu ma stresez... INCA

Beatrice, galmele s-ar putea sa fi fost de la lapte, adica mai mult ca sigur ca de la lapte au fost daca s-au tras dupa ce te-ai muls. Iar durerea o fi de la vreun alt pui de mastita ce ti-o fi dat tarcoale. Am citit in articolul ala postat mai demult chiar de tine ca o data ce faci mastita este probabil sa recidiveze asa ca trebuie sa fim atente.

Aha, deci azi am fost a doua oara la sala. Inainte de a pleca mi-era o lene dar odata ajunsa acolo mi-a placut de nu ma mai dadeam dusa. Azi am facut si exercitii pentru sani. Beatrice, tu poti mama sa mai pui si greutati la aparatul ala? Ca eu fara greutati abia pot face 15 repetari si 4 serii. Zicea instructorul hai sa punem si noi aici o placuta sa nu lucram degeaba si facem 4 serii a 20 de repetari i-am zis: Ihi, atatea sa faci matale, mie imi cad plombele dupa 10 repetari. Si pana la urma m-a lasat omul in plata mea. Si iar m-am dat pe bicla 20 de minute de curgeau apele pe mine. N-o sa ma masor nici saptamana asta ca sa vad saptamana viitoare daca am ceva progrese. Si sunt atat de in verva incat ma bate gandul ca in zilele cand nu merg la sala sa merg la inot. Asta cand mai slabesc putin ca mi-e rusine sa-mi etalez suncile
Lapte vad ca este ca si pana acum, a mai cerut piticul in plus zilele astea si m-am scos cu ceai, asa ca vad ca nu sunt probleme din cauza ca merg la sala. Sper sa nu fie nici pe viitor.

Va pupez, pe voi si pe pitici!

PS Azi a venit socrela si m-a cadorisit cu o crema de zahar ars. In afara de zahar prajitura este monty mie-n suta

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput