Rahova sau apropiere...(5)
Raspunsuri - Pagina 4
aissa spune:
Monica, pupa tu copiii in locul meu. Si eu ma tem ca e un virus, am auzi foarte multe cazuri. Ma rog si eu sa nu se prinda si la noi ca si asa...in 10 zile deja ne-a iesit la 3-lea dinte, iti dai seama ce e pe noi!
Florentina, azi eram in parc la 9 si un pic, dar am stat mai mult langa parculetul ala din ""spate", intre blocuri. Pe la 10 am plecat spre piata. Pe seara, daca vreme e buna, cred ca iesim pe la 6. Sper sa ne cunoastem curand.
Anculina spune:
Buna fetelor !
Noi tocmai ne-am intors de la mare.
Am plecat marti dimineata la 5 si ne-am intors vineri. A fost superb.
Am mai fost 1 saptamana si in iunie, dar pt Maria a fost muuult mai bine atunci. Acum e ultrasezon, superfull ( Mamaia ) , galagie, harmalaie, aglomeratie, pe plaja, seara la plimbare la toate restaurantele muzica tare, ce mai...maria s-a simtit muuult mai bine in iunie, cand era mai putina lume si temperaturile mai moderate, acum am si solicitat-o noi mai mult ( am luat-o la delfinariu, seara la restaurant la program artistic, etc) , cert e ca ceva anume petrecut in cursul zilei sau al serii a impresionat-o neplacut si s-a speriat, a vista ceva urat noaptea, s-a trezit urland ca din gura de sarpe prin somn si nu putea sa o trezim, a urlat mai bine de un sfert de ora, asa ca... desi intentionam sa mai stam, am facut bagajele si am plecat spre casa...ea in cele din urma s-a trezit si am linistit-o, apoi a dormit asa de frumos tot drumul in scaunelul de masina...Am plecat la 2 noaptea din Mamaia, la 5 am ajuns acasa, si a dormit neintoarsa pana la 9 dimineata...
Vremea a fost suuper, apa beton, in plus fata de cand am fost in iunie i-am facut si baita in mare, s-a distrat...
Dar e super-full, nu mai mergem niciodata cu ea in concediu in ultr-sezon...
A fost si greseala noastra fiindca acum merge, ne intelegem altfel cu ea si gata ! am crezut ca avem copil mare...cand ea e tot mititica si au impresionat-o atatea lucruri noi si zgomote, chiar daca pe moment a parut ca le asimileaza O. K. ...
La delfinariu s-a speriat putin la rorpotele de aplauze care se tot repetau, iar seara a speriat-o un clown care facea figurine din baloane, a venit la ea si a vrut sa o ia in brate si ea a inceput sa planga...probabil ceva din toate imaginile sau zgomotele astea noi a impresionat-o neplacut si a visat...
Oricum, a fost groaznic sa urle asa si sa nu reusesc sa o trezesc...
Dar...a trecut...acasa nu a mai avut nimik...si-a reluat programul si obiceiurile ca si cum nu s-a intamplat nimik...
Dar...partea buna e ca a mai luat o portie de mare, de briza, de soare, s-a bronzat putin, a facut baita in mare, nu i-e frica de mare, din contra, ma tragea de manuta sa intram mai mult in mare...si ca ne-am bronzat si noi mai bine decat in iunie...
Cam atat ...
Andreea, nu esti mamica ?
Monica, sanatate copilasilor !
Florentina, bine ai venit !
Aissa si Viovio, pupici, ce au facut fetele voastre la concurs ?
Alexandra, trebuia sa va riscati si sa plecati !E gata rochita ?
Pupici la mamici si pitici !
Aissa si Viovio, pupici ! Ce-au facut fetele voastre ?
Daca iei totul prea in serios, faci riduri !Zambeste !
aissa spune:
Anculina, imi pare rau ca ati trecut prin asta. Si noi vroiam sa plecam la mare dar m-am razgandit, mi-a fost teama ca nu ma descurc cu mancarea, ca nu pot cara dupa mine (cu trenul) tot ce am nevoie, asa ca am lasat-o pe anul viitor.
Iar despre concurs...e aiurea, imi pare rau ca am pus poza acolo. In primul rand s-a votat de catre unii prin schimbarea IP-urilor, asa ca unii au 1400 de voturi iar noi 60-70. Oricum, tine o luna, deci la sfarsitul lunii cine are mai multe voturi (si nu stiu cum l-ar detrona cineva pe cel cu 1400) castiga. E pacat ca se preteaza oameni in toata firea la asa ceva. Eu nu am inscris-o pentru un amarat de tricou (cand eu nu am unde sa ma invart de haine), dar am crezut ca e ceva serios, si "for fun"....
Ma rog, oricum este un subiect deschis la Zona Zoster despre cum se voteaza la Tiffany daca vrei sa vezi despre ce e vorba.
monica-elizabet spune:
pana la ora asta nu au mai vomitat deloc si au mancat asa cate putin,dar sunt tare molesiti...poate totusi iesim un pic pe-afara...daca ne intalnim trecem pe vis a vis
pupici
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
aissa spune:
E, Monica, nici chiar asa.
Eu am trimis echipa afara pentru ca eu sunt rupta de oboseala. Numai ca nu stiu cat rezista tati cu ea pentru ca e super-super maraita, tare imi e ca iese si dintele 4, nu ma lasa sa ma uit, dar e numai cu mainile in gura. Si nici nu stiu ce sa mai fac, pentru ca de la atat stat cu mana in gura are numai bubite sub buza de jos. Pot sa o dau cu ceva?
Viovio spune:
Uite cum apar si eu.....
Monica imi pare rau de copilasi.Sper ca acum sunteti muuult mai bine.
Aissa...si voi cu miriiala?hai sa facem club!
Anculina ce groaznic...Noi am hatarit sa nu mergem anul asta la mare dar ma gindeam ca vara viitoare Bya va fi MARE si ne permitem orice (citind mesajul tau mi-am dat seama ca ma cam insel).Oricum noi nu mergem in ultrasezon ca sotul meu nu suporta aglomeratia.Asa ca de obicei alegem o "locatie" linistita(in general CapAurora) si mergem in ultimele zile din Iunie.
Florentina iti urez si eu Bun venit si abia astept sa te cunosc.In general unde e aissa ,hop si eu...asa ca avem destule sanse sa ne vedem curind.
Violeta, mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA
Votati Cristiana Bianca C.!Va multumim!
Florentina G spune:
Astazi nu am mai ajuns in parc, ieri si azi am cam umblat teleleu. Ieri am mers pe jos pana la Marriott si ia uitati cu cine am pozat-o pe Maya!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tinaghita/detail?.dir=b75e&.dnm=66f0.jpg&.src=ph
Astazi am mers in Plaza sa cumparam cadouri pentru Mariile noastre insa nu am gasit mare lucru. Maine o sa mai facem un drum in Carrfour. Apoi am mers in vizita la o prietena care si-a facut casa la curte si am stat cu Maya la aer pana pe la ora noua cand ne-am gandit si noi sa plecam acasa!
Sper sa ajungem maine si sa ne vedem in sfarsit, cu toate ca o sa avem ceva musafiri dat fiind ca e sarbatoare si ii sarbatorim ziua Mayei pe care o cheama si Maria ca pe nasa ei.
Va pupic pe toate si va multmesc pentru primirea calduroasa pe care mi-ati facut-o, deja ma simt aproape de voi!
Tina si Maya
pozele noastre
Anculina spune:
He ! He !
Ma gandeam eu ca cu el ai facut poza, ca stiam eu ca sta la Marriot cat e in Romania !
La multi ani Mariilor !
Azi e si ziulica noastra ( a Mariei adica ). Mergem putin ls biserica, apoi ne apucam de pregatiri, ca diseara avem o gramada de musafiri...
Pupici.
Daca iei totul prea in serios, faci riduri !Zambeste !
Florentina G spune:
La Multi Ani celor care isi sarbatores astazi ziua de nume, sa fiti fericiti, sa aveti numai bucurii si sa fiti inconjurati de prieteni adevarati la tot pasul!
Am si eu cateva momente libere, mama a luat-o pe Maya la biserica iar eu nu stiu cum sa profit de acest timp liber... Mai stau un pic pe net, apoi vreau sa-mi fac si eu unghiie pe care le-am neglijat total de cand am venit acasa!
Mai tarziu un pic dau o fuga pana in Carrfour, apoi venim acasa sa ne primim musafirii si pe seara sper sa ajungem si in parc, oricum fara sa o scot pe Maya la plimbare nu se poate supravietui cu ea in casa!
Va pupic si va urez "Distractie placuta" daca aveti rude si prieteni de sarbatorit si din nou "La Multi Ani" daca sunteti chiar voi sarbatoritele!
Tina si Maya
pozele noastre
anangel_lexi spune:
La multi ani tuturor Mariilor, multa fericire, sanatate si petrecere frumoasa!
Anculina rochita inca nu e gata, vineri am fost la proba a doua, ca si croiala e gata, dar mai trebuie puse broderiile si trandafirasii. E SUPERBA!!!
Cat despre mare...acum e prea tarziu pentru regrete...poate dam o fuga in septembrie ca mai devreme nu putem.
I wish I were an angel...
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi