Rahova sau apropiere...(5)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Salutare fetelor!

Ne primiti si pe noi?

Tocmai ne-am intors de peste mari si tari acum cateva saptamani si acum locuim in apropierea parcului Sebastian, la intersectia Petre Ispirescu cu Dumbrava Noua!

Am o fetita, Maya, de doua luni si jumatate si ne plimbam aproape zilnic in parc. Astazi chiar am zarit-o pe Aissa (am recunoscut-o din poze si dupa insigna DC) insa eram cu o prietena cu care nu ma mai vazusem de mult si nu m-am putut opri. Si nici nu am indraznit...insa data viitoare, dat fiind ca am facut prezentarile, voi avea mai mult curaj!

Va pupic pe toate!



Tina si Maya
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna seara fetele, am iesti si acum pe seara un pic la plimbarica cu astia mici si era asa de placut...chiar racoare...asta daca nu erau balti si kk de catelushi peste tot
cristina, eu nu stiu de unde sa-ti zic sa cumpari mocheta sau covor( nu ma pricep) dar stiu sigur ca nu este neaparat nevoie ca mocheta sa fie atat de mare incat sa intre sub mobila( in cazul in care te gandesti ca aluneca) fiindca exista niste benzi speciale( un fel de arici)pe o parte se lipesc de mocheta si pe cealalta se lipesc de (linoleum, parchet, gresie)se pun din loc in loc si astfel nu mai aluneca mocheta...sigur daca intrebi la un magazin de specialitate stiu despre ce este vorba...
va pup, noapte buna

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

florentina, bine ai venit in
fetele, ce mai faceti/ nu mai ziceti nimik?
eu acum ma pregatesc sa ies la plimbarica poate ajung si in parc...dar asa scurt ca mi-e frica sa nu ma apuce ploaia
va pup sa aveti o zi buna

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna fetelor!
Pai sa nu-ti vina sa te dai cu capul de toti peretii??? Toata saptamana trecuta a fost soare si o caldura de nu mai stiam ce sa facem si in week-end cand planuisem si noi sa mergem la mare, mai mergi daca poti cu asa o vreme. Am plans de ciuda, n-am mai fost la mare de 8 ani si atat de mult ma bucurasem!!! Si evident era ultimul week-end in care puteam pleca. De-acu incolo...vise, taica...

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

pai de ce trebuie sa pleci neaparat in we? cum prinzi vremea bun a roaga-ti seful sa-ti dea si tie 2 zile de liber si tzusti la mare.
fetele...hai ca e si mai frig decat ieri...cred ca ma duc sa-i caut o salopetica ceva ruxandrei ca cea de asta primavara nu-i mai vine bine...ii sar capsele intre picioare
va pup si poate ne vedem...macar asa intamplator ca ieri
o zi buna

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Sa o iau pe rand:
Andre_ea, azi o fi ziua Z? ca e marti....
Anculina uite www.tiffanyshop.ro/kids/" target="_blank"> aici e concursul.
Florentina, abia astept sa te cunosc, bine ai venit.
Monica, cum ai vrea tu sa ii mai vina ceva din primavara lui Ruxi? E o lungana si jumatate.... asa ca la cumparaturi, mamico! Si uite, de benzile alea de care zici nu stiam ca intr-adevar de alunecat ma temeam. Azi merg in Carrefour si la ideea lui Vio o sa ma uit si prin Bricostore sa vad ce gasesc.
Iar Vio e absenta pentru ca i s-a ars calculatorul in timpul furtunii, am inteles ca azi il ia de la service dar monitorul nu e inca gata asa ca nu stie cand o s amai poata intra.
Anangel....eu eram decisa sa plecam pe 12 la mare, dar apoi ne-am razgandit, bine din alte motive.....

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Anangel trebuia sa mergi la mare! Eu am fost si a fost o vreme super, am facut baita (apa super calda) si m-am bronzolit, ca trebuie inainte de nunta....Noi aveam niste prieteni la mare care ne-au sunat si ne-au zis ca nici gand de ploaie la mare. Asa ca am plecat. Si pe autostrada a plouat incontinuu si la un moment dat eram pe la km 80 si era perdea de ploaie si nu se vedea nimic in fata, si i-am sunat iar pe prietenii aia sa ii intrebam de ce fac misto de noi si ne pun pe drumuri degeaba, dar ei erau pe plaja si faceau baie....asa ca am mers in continuare. Acum imi pare bine ca sunt si eu mai neagra un pic si m-am si relaxat...
Pupici la fete!

P.S: se apropie nunta si ziceam ca nu sunt stresata, dar azi noapte nu am putut sa dorm deloc, ma tot gandeam la nunta, la cum sa planific ziua dinainte, cu manechiura, pedichiura, epilat, la ce ora, unde, sa fac programari, sa nu uitam de flori, cocarde, de o gustarica acasa si asa mai departe si nu ma lua somnul deloc....
Nu inteleg de ce, pentru ca toate merg conform planului si chiar nu am motive de ingrijorare.....

http://photos.yahoo.com/flory1008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Salutare!

Multumesc pentru urarile de bun venit, si eu astept sa ne cunoastem .Astazi o sa ies in parc, cred ca pe la 14.00, daca nu arde soarele. Oricum vreau nu vreau ma scoate Maya din casa in jurul pranzului ca se pare ca numai la aer doarme bine!

Floricika si noi vom face nunta anul acesta pe 12 Noiembrie! Inca nu ne-am hotarat asupra localului am cateva optiuni, saptamana asta trebuie sa alegem! Tu unde faci nunta?

Am fugit acum ca am musafiri - va pup!


Tina si Maya
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Casa de Piatra si tie! Noi vom face nunta la restaurant Yacht Club, pe malul lacului Tei, foarte frumoasa locatie. Chiar aseara am fost acolo sa punem la punct meniul si alte detalii si era foarte frumos, cu foisor in fata restaurantului, cu lacul in fata, cu verdeata multa, cu faclii pe terasa....ce sa mai, am simtit inca o data ca am facut o alegere buna!
Daca vrei sa te sfatuiesti si cu alte mirese, te invit la subiectul "Super miresele DC"!



http://photos.yahoo.com/flory1008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Florentina G te asteptam la Super Miresele DC, la subiectul Miresele anului 2005. Tu vei fi cea care va incheia listuta :)

Floricika, mai bine nu-mi mai ziceai, iar o sa plang de ciuda

Monica, nu-mi pot lua DELOC concediu, nici macar o zi, le tin pentru cand o sa am nunta, adica in octombrie. Asta e...Asa ca adio mare pe anul asta.

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mergi la inceput