Bebelusi de septembrie-octombrie 2004 (70)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

am pus si eu o poza cu Vlad pe site-ul acela; sa vedem cand apare...
deci - VOTATI PENTRU VLAD MIHI MUNTEANU!
am votat pentru Alexandra (Enache)!

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

sorry:

VOTATI PENTRU VLAD MIHAI MUNTEANU!

ce adresa e la baby-expo? dar la Superbebe?

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

HERRA,ma bucur ca ai scris si numele complet....deci am votat bine pt Alexandra(Aissa)...cand apare puiul tau o sa-l votez, multi!
Pe gandacelul meu puteti sa-l votati,ROBERT CRISTIAN STOIA,multumim!...sa vedem cand apare,sau daca apare...chiar ,oare apar toti copii,sau fac ei o selectie,aleg pe cine vor?!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Fetelor o sa va votez si eu puii, multumesc pentru voturi inca o data. Adresa la Babyexpo este www.babyexpo.ro
Pont: mi-a zis cineva ca de ieri e alt regulament si puteti vota de 3 ori pe zi la Tiffany.

Crismir nu stiu de ce nu poti vedea pozele....ca am o groaza.... Si da, e bine numele.

Ramona am vazut abia acum mesajul tau. La 7 jumate eram deja afara....

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aissa
Pont: mi-a zis cineva ca de ieri e alt regulament si puteti vota de 3 ori pe zi la Tiffany.

eu am votat-o deja de doua ori, fara sa stiu, doar sa verific daca se poate - si s-a putut!

Mergi la inceput

am uitat sa va spun ca sunt posesoarea a una bucata COPIL ALBASTRU!
e dat cu albastru de metil (de trei ori pe zi!), mai ales pe maini si pe frunte...si mainile merg pe la gura, pe la ochi, asa ca are toata fata albastra, dar se asirteaza cu ochii!
eu chiar m-am obisnuit cu el, ba chiar am mai intalnit din aceeasi "specie" in parc!
mai rau e cu cearsafurile de pe pat si de pe masa de schimbat, ca se albastresc si alea din ce in ce mai tare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Fetelor au aparut copilasii vostri, dati iama si votati. Eu azi nu pot sa mai votez dar de maine incolo ii iau la rand si vi-i votez pe toti!
Herra, il dai pe bubite? Am vazut si eu in parc copilasi parca ar avea pojar asa sunt de plini de bubite. Ale Alexandrei sunt inca ici-colo, desi mult mai multe decat pana acum...

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neatza...
Am votat-o si eu pe Alexandra..si normal ca am inscris-o si pe Ina..am vazut ca a siaparut poza..asa cava rugam sa ne votati si pe noi .
O sa votam si restul gastii cand apare...

Ania & bebitza Ina (23 oct 2004)
Inutza televizomana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Hai ca ne punem si noi pe votat... imediat...

Crismir am vazut pozele

Ne-am intors de la plimbare... mai devreme, pt. ca am crezut ca ne prinde ploaia... asa parea, ca ar incepe sa ploua... era destul de rece.
Mihaela azi ai tras chiulu'...

Acum astept cu interes sa vad daca are de gand sa manance.

Eliana si Elena – 23 octombrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_miti spune:

Fetelor o sa votez si eu bebe-ii. L-AM INSCRIS SI PE ALEX. Votati bogdan Alexandru Andrei (calusarul).

Noi suntem un pic bolnaviori. A facut rosu in gat si i-au aparut niste brobonite pe corp, cica ar fi o alergie. Urmam tratamentul si speram sa ne treaca in cateva zile.

In rest sanatate tuturor bebilor care sunt bolnaviori si sa auzim numai de bine.

Asteptam voturile voastre, pt ca si noi va vom vota. Pentru asta scrieti numele complet al copiilor aici pe forum, ca sa stim cu cine votam.

Speram zilele aste sa punem si noi poze noi.

pupici la toata lumea!!!!!!!!!!!!

ana-maria si Alexandru Andrei(7 oct.2004)http://www.cat.betasis.ro/puiu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_miti/my_photos

Mergi la inceput