Bebelusi de septembrie-octombrie 2004 (70)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Emotionant, mi-au dat lacrimile, evident....

Sa va povestesc ceva, a propos de mirosul dulce de bebel. Stiti ca am incercat cateva saptamani sa lucrez cu bebu dupa mine la birou dupa care a venit mama sa stea cu el in perioada aia super ocupata cand cu targul. Imi ramasesera pe la birou diverse lucruri de ale copilului. Cand dadeam peste ele ma lovea mirosul lui, al copilului meu si imi venea instantaneu sa plang. MIrosea a bebu meu, a casa mea cu bebu meu. Cred ca ma transformam instantaneu intr-un alt copil care pur si simplu voia acasa......

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Foarte frumos...emotionant...nu am cuvinte

Lilia,

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

super, super fain!

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

Superb!!!
Nu am cuvinte!

Apropo , azi am facut exercitii de mers cu Lori , nu imi vine sa cred ca face 6-9 pasi singurica de la mami pana la tati.
Are mama fata mare si nu sunt sigura ca mai vreau sa creasca asa repede.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Maaaaaaaaaaaaaaama, dar ce mai scrieti voi!!! Lipsesc si eu 2 zile de acasa, ca deh, am fost sa o sarbatorim pe verisoara Almei, Marjolein, care a implinit ieri 1 anisor, si gasesc adevarate romane scrise de voi
Lilia, super frumos textul pe care l-ai scris! Gata, m-ai facut si pe mine sa plang pe aici. Imi vine sa ma duc sa o pap pe bebita mea cu tot cu piscotul ei din mana cu care a adormit.
Loreema, multumim mult de aprecierile la adresa pozelor!!! Mda, trebuie sa ma invat sa pun linkul corect data viitoare. Acum nu am timp, ca mai am poze de aratat, de ieri de la aniversarea lui Marjolein, dar o voi face fie diseara, fie maine.
Oricum, pt fetele care nu au reusit sa deschida linkul, pozele erau la ultimul link din semnatura, incepand cu poza cu micutul Tim (ultimele 20 si ceva de poze).
O sa-i votez si eu pe bebeii vostri pt concurs, desi am exact aceeasi parere ca Roandre si alte fete care au scris mai sus despre soarta concursului respectiv.
Geo, scuze ca nu am mentionat, dar v-am vazut si pe tine si pe Dami in paginile scanate din album. Aratati tare bine amandoi!!!
Plec sa hranesc domnisoara, dar revin mai incolo. Pupici,

Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit

Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi
cele mai noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Lilia foarte frumos... mi-au dat lacrimile...

Eliana si Elena – 23 octombrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

quote:
Originally posted by loreema24

In legatura cu concursul de pe Tiffany , sunt sigura ca nu va castiga fata mea niciodata dar nu-i nimic. mama si trece.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema

...totusi, un pic de speranta nu strica,nu?

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

Mergi la inceput

quote:Originally posted by loreema24

In legatura cu concursul de pe Tiffany , sunt sigura ca nu va castiga fata mea niciodata dar nu-i nimic. mama si trece.

Povestea Loreemei Site Loreema

...totusi, un pic de speranta nu strica,nu?

Alloooo, ploua afara si ati devenit pesimiste?

Mergi la inceput

Ce fac bebeii vostri pe vremea asta? Dami de cand s-a trezit se uita la usa si face cu mana semn "pa-pa" dar din pacate in seara asta niente "pa-pa" doar papa - mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Ale mi-a tot facut pa-pa pana a adormit. Asa ca acum doarme...

Fetelor, dar eu nu am inscris-o pentru castig. Mi-e drag sa o vad, am o fata frumoasa si ma laud cu ea. Ca doar va zisei ca si unde am castigat nu am primit premiul. Ce naiba, cine se zbate pentru un tricou? Si oricum, celebritatea vine mai greu .....
Hai sa nu facem 2 tabere cu aia de ne-am inscris copii si ceilalti, pe mine m-a rugat cineva sa ii votez fata, asa am aflat de concurs si v-am zis si voua. Asta e tot.....
A, si daca ar fi sa castige, m-as bucura tot eu, ea habar nu are. Orcium eu nu am atatia prieteni. Daca ar fi sa mi se para ceva aiurea este faptul ca participa si cei de lunile trecute, adica ala de are 211 voturi le-o avea de acum sau de luna trecuta? Acolo e clar ca e ceva putred....

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput