Miresele anului 2005 (21)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Mi-am luat rochita de cununie civila! Arata mai mult a rochie de plaja, e in toate culorile curcubeului: portocaliu, roz, verde, lila ... dar cum iubi vrea in blugi, eu cu ce sa ma imbrac daca nu cu o rochita colorata si comoda?

Offff... mai am un pic! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaa am mai tras un tipat de stress

"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios
http://community.webshots.com/user/flafi1
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;24/st/20050820/e/Nunta/k/c25d/event.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Noroc la pregatiri tuturor viitoarelor miresici!

:((Pozele mele nu va plac?????
spuneti-mi si mie ceva, plssssss!
Va pup pe toate!
http://photos.yahoo.com/alinafobl

Pt Bibyroxx:Dc ai timp, contacteaza-ma te rog la p_alyna@yahoo.com pt niste colaje de poze de la nunta.Te rog!Le-am vazut pe ale tale si tare mult as vrea si eu!

Pupici!

Alyna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yrys78 spune:

Multumesc frumos, Andreea C. Noi stam in Aviatiei, insa viitorii socrii (nu ma pot obisnui sa le spun asa, mi se pare foarte urat) stau in Baneasa. Acum sper ca daca preotul il stie pe husband si pe parintii lui o sa fie mai prietenos. In respectiva zi nu mai e alta nunta si ne-a anuntat ca tine slujba o ora. A inceput sa imi fie cam frica. Tine-mi pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yrys78 spune:

Tanti Zavaidoc, sa fie intr-un ceas bun. Casa de piatra!!! Felicitari!! Mai e ceva timp pana in noiembrie, deci nu te panica (inca).
Alyna24, sunt foarte dragute pozele tale, se vede ca v-ati distrat pe cinste la nunta.
Flafi, de abia astept poze cu rochia ta in culorile curcubeului :) sa o vedem si noi...
Numeioana, reusita nunta, cel putin asa spun pozele.

pupici pentru toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

quote:
Originally posted by Yrys78

Hello Anangel_lexi . Ma bucur sa te cunosc, mai ales ca vom trece prin aceleasi emotii in aceeasi zi. Eu voi face cununia civila la sectorul 1 - trebuie sa citesc ce scriu fetele ca am inteles ca la sectorul 1 sunt ceva probleme. Cununia civila o facem vineri, cu o zi inainte. Cununia religioasa o sa fie la Sf Nicolae Baneasa - vis-a-vis de Petrom, la orele 17.00 (tocmai am stabilit asta ieri cu preotul de acolo). Cu pregatirile - am stabilit acum ceva timp cu dna Nedici ce si cum, am facut un precontract si asta a fost, nu am mai trecut pe-acolo. Rochia intra in lucru pe 22, tocmai am vorbit cu doamna care mi-o face. Nu mi-am gasit pantofi :( Pentru future husbant am gasit un costum dragut, ne mai trebuie inca 1. Persoana care imi lucreaza rochia de mireasa imi face si tinuta de cununie civila si cred ca si acest aspect o sa se rezolve atunci.
Problemele mele se refera la decorarea salii, pt ca mie nu imi plac deloc baloanele, insa ghirlandele de flori sunt foarte foarte scumpe. De invitatii ne-am apucat, sunt inca in faza de concepere, insa sper ca saptamana viitoare sa le rezolvam si pe ele, ca sa le distribuim pana in septembrie, gandesc eu. Astept mesajul tau. Pupici

Yrys78

Yrys78 noi facem civila la sectorul 5, dar inca n-am fost acolo sa ne interesam de nimic. In schimb eu merg vineri la a doua proba pentru rochie, ieri am dat avansul la invitatii care sper sa fie gata saptamana asta, am dat avansul si la fotograf, pantofii pentru nunta i-am rezolvat demult...Numai pe ubi al meu nu l-am imbracat deloc, inca. Dar luna septembire ii e dedicata in totalitate O sa cumparam numai pentru el. Nunta o facem la Manastirea Radu Voda in zona Unirii. Ne-a placut mult manastirea si am auzit numai lucruri frumoase despre nuntile tinute acolo.
Nu m-am hotarat inca asupra unui coafor, dar m-ar interesa cel de pe Povernei de care ziceai tu. E destul de aproape de mama, deci mi-ar conveni. Poate imi trimiti un PM cu ceva date. Multumesc.
Cat despre decoratiuni cu baloane, nici eu nu vreau. E drept ca florile sunt scumpe, dar la decoratiuni din petale de flori te-ai gandit? Eu asa as vrea sa fac, dar acum depinde si la ce se preteaza sala in care faci nunta. Restaurantul unde facem noi, e in stil rustic si aranjamentele florale prea sofisticate nu se potrivesc iar baloane nu vreau. Asa ca ma gandeam la decoratiuni cu petale.

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Andreea c pot sa te intreb ceva? Ai facut cumva liceul la Caragiale? Doar o intrebare...Multumesc!

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

quote:
Originally posted by Yrys78

Tanti Zavaidoc, sa fie intr-un ceas bun. Casa de piatra!!! Felicitari!! Mai e ceva timp pana in noiembrie, deci nu te panica (inca).
Alyna24, sunt foarte dragute pozele tale, se vede ca v-ati distrat pe cinste la nunta.
Flafi, de abia astept poze cu rochia ta in culorile curcubeului :) sa o vedem si noi...
Numeioana, reusita nunta, cel putin asa spun pozele.

pupici pentru toate

Mersi mult pt pareri!
Va pup si eu pe toate!
Si bafta la pregatiri!

http://photos.yahoo.com/alinafobl

Yrys78

Alyna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Alina ai fost o frumusica!!!!!!!!

Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy

Cununia civila
Biserica
Restaurant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Am fost si am dat comanda de flori:
Buchetul meu format din trandafiri albi si lisiandru alb, cu frunze din alea tepoase si un fir de iedera care sa curga in jos - 1.500.000
Buchetul nasei format din crin imperial rosu si trandafiri rosii tot cu frunze din alea tepoase dar fara iedera - 1.300.000
Buchetul pentru cununia civila format din trandafiri albi si rosii, rotund - 500.000
Cocarde naturale pt mire, nas, parinti, frati, cumnati, domnisoara si cavaler de onoare, 2 buchetele mici(din trandafiri albi) pentru nepotelele mele - toate 1.500.000
Lumanari(le-a platit nasu) din trandafiri albi si crini imperiali albi - 4.500.000
Acum i-am sunat si i-am rugat sa imi faca si 2 aranjamente pentru masina, cu ventuza, 1.000.000/buc.
Tot aseara am fost si am dat avand pentru masina care ma va cinduce pe mine, un Mercedes.
Tot aseara am fost la restuarant si am stabilit meniul, vineri mergem sa facem o degustare. Am stabilit tortul, decoratiunile pentru mese si alte detalii.
Hai ca am fost harnici
Pupici la miresici!

P.S:pana la urma am aranjat sa merg la o proba la get's hair studio, in Marriott.

http://photos.yahoo.com/flory1008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Floricika, cat costa o coafura cu tot cu proba la Getts? Poti sa imi spui?
fetelor, am auzit o tampenie cat casa. Cica manastirea Casin ar fi blestemata. Voi ati auzit asa ceva?

Mergi la inceput