Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (95)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Si eu p-aci pe la schimbul trei...necajita nevoie mare ca Alexu are laringita,eu credeam ca nu vrea sa manance din cauza caldurii de aia nici nu m-am plans da' cand colo....of of...trece una ,vine alta...e cam blegut saracu ca- dau Meltus junior si Zyrtec care dau somnolenta,vrea in brate,se alinta,ne pupa.Mi-e asa de mila de el,iar cand tuseste mi se rupe inima...noroc ca am avut inspiratia sa ma duc azi dimineata cu el la Budimex de urgenta ca daca era dupa pediatra noastra care a zis ca e de la Pentacthib ca contine si Haemophilus influentzae,si a facut o reactie la el...cand colo puiucu meu e bolnavior...
In seara asta l-a dus tati la gradina zoologica cand au plecat din aeroport,cel mai mult i-a placut la lei(cica incerca sa-i imite) si la caluti,unde zicea dididi(eu asa l-am "invatat" ca face calul,ca nu-mi venea in minte cum face)
Pt bubitele de la caldura ne-a recomandat pediatra tinctura din aia mentolata,sau pudra de talc....
Ce sa va mai zic?
O fi plecat Carmen la mare?Sau acum desface bagajele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

ahaaaaa, inca un punct marcat la asemanari ..Dune -Dior !!!! fac ce fac si tot la el ma-ntorc
...Premier Jour , si pe timpul sarcinii numai LightBlue -D&G
la imbracaminte ..off, cred ca nici nu mai stiu sa merg pe tocurile mele ...imi plac pantofii la nebunie ..daca intru intr-un magazin de pantofi si genti ..gata ,viata e frumoasa ...si daca mai si cumpar ceva ..sunt in extaz

Adina, pupam dulce pe Alexutzu pe laringe sa se faca bine

Roxy , sa ne anunti cand e gata proiectul !!!!

mai io una nu inteleg iconasul asta ..luminati-ma si pe mine ..balcon personal?

pup
ma duc sa mai caut locatii

pontoase = cele care merg pe poante
Andreea B ..chiar nu ma poti ajuta si pe mine cu o informatie ..despre o locatie ..vezi ? ne-ai invatat rau
voi unde organizati petrecerea?

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

si io ...dusat copil, hranit, acum am dus-o in pat si am emotii ca nu stiu cat de repede o sa adoarma, cand ne-am intors din parc (pe la 10 fara 20) a adormit in masina si dupa 10 minute de somn era tare fresh ...sper sa adoarma repede, deocamdata nu aud nimic din camera de la ea !

Mitzu, asa asa ...da si tu strigarea! abia astept sa ne vedem ...alta data nu va mai lasam la hotel, pe noi sigur nu ne deranjati in nici un fel, chiar ne-ar fi facut placere ...

mey gagicilor ...ce tot discutati voi acolo de parfumuri ...si io sint tot cu Dune, mi-a placut foarte mult si Ultraviolet ...dar unde sa ma duc eu ca sa ma parfumez ...sa nu radeti de mine ...dar ma parfumez uneori cand ies in parc , nu cu din astea, dar ma gandesc ca expira parfumurile si io nu le folosesc, nu-i pacat de ele

din camera moatei nu aud nimic ...da mi-e frica sa ma duc sa ma uit, cine stie ce mestereste, cu toate ca are lumina stinsa!

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

asa Nicole , ca bien zici ..eu pentru iesirile pe shtrase folosesc o apa parfumata de corp de la Body Shop ..de parfumuri nu m-am mai atins ...decat asa la ultimele nunti si botezuri ..he, he

pup moata mica ..sa doarma bine !!!

Simona si bb Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

despre ce locatii vorbesti?

...ma duc sa spal cupilu' si sa-l culc si ma intorc tu zi-mi ce-ti trebuie....

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

da ...si io tot unul de la Body Shop, da uneori mai folosesc si Diavolo !

Simo, nu stiu nici o locatie unde sa fie ok si pentru copii si pentru adulti, poate te ajuta fetele care au organizat deja petrecerea piticilor!

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Somn usor la ingeras !!!!
am postat mai devreme dar mai zic odata ..sper sa nu plictisesc ...si poate mai sunt si alte fete interesate ...chiar daca e cam off topic ,,sorry !!!
ptr petrecerea lui Puf ...o casa cu gradina de inchiriat ..sau o terasa mai micutza cu verdeata ...ceva mai deosebit ...
am gasit eu niste gradinite -cluburi ..dar se adreseaza in special copiilor mai marisori ..iar la noi in grup cel mai mare are 4 ani..in rest sunt pitici
si suntem mai multi adulti si parca nu vad 27 persoane in toata firea printre jocuri de copii

eu asta mi-as dori ..o casa cu gradina , sa putem face gratar si sa ne simtim bine si parinti si pitici ...vrabia malai viseaza !!!

Simona si bb Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

simo, hai la mine ca am gradina mare, da nu prea am umbra...ei, cumparam noi o umbrela ceva si facem o petrecere sa ne stie toata america...
nicole, asa mai patesc si eu cu pupi de cand doarme doar o data. daca doarme prea putin (adica o ora juma cum tocmai a facut acum) nu rezista pana la 8 si daca e in masina atipeste vreo 10 minute. nu's ce sa-ti spun daca adoarme apoi imediat sau nu, cert este ca pana dimineata nu se aude nik de la el. de fapt, nici macar atunci...

philip&andreea

Mergi la inceput

adina, pupacim gatutul bolnav al lui alex, sper sa-i treaca repede si sa poata infuleca iar de toate. cred ca de la harbuzul rece al lui nicole i se trage...

philip&andreea

Mergi la inceput

fetele care culcati puii doar o data, cum ati facut oamele lui Dumnezeu ca sa nu fie nici dimineata obositi, dar nici dupa-amiaza? io am incercat sa revin la programul vechi cu 2 somnicuri, dar daca il pun dupa-amiaza in pat urla. acum imi pare rau ca am facut tranzitia, da' nu mai pot da inapoi. of, of

philip&andreea

Mergi la inceput