Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (95)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Tre sa facem cumva sa venim si noi...si a mea doarme de la 14...eu ma bucur ca nu e rea de caldura,nu a facut nici o bubita...adevarul e ca nici nu am prea scos-o din casa,pe caldurile astea,doar seara tarziu...oricum toti bubiciosi.

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

'neata
va era dor de noi?
facut ochi, pe care mami incearca sa-i deschida mai larg sorbind dintr-u pahar de ceai verde (andreea, tu esti sufletul meu pereche!), iar pupi cotrobaind la jucarii, care-s interesante doar la prima ora de dimineata.
carolici, la inceput i-am dat strugurii jupuiti, apoi i-am dat si cu coaja, dar, atentie, taiati in jumatate. parca si la el am gasit ceva nedigerat, nu mai stiu, ca acu' suntem la alte fructe
dupa ce ca ieri v-ati apyucat de baut fara mine, acum va dati si intalniri, ca sa mor eu aici de oftica
rox, gasit papuci pupi, niste adidasi cu scai ca sa-l incalt usor. au fost cei mai largi. a, dar i-am mai luat si niste papucei de casa de piele, cu un ursulica pe ei. acu nu vrea sa si-i mai dea jos
vazut pozici frumoase cu motzisori mititei

pauza

sa-mi inghete sangele in vine
puiu meu a intors o masuta de-a lui invers (e de plastic, da' tot nu stiu cum a reusit) si s-a urcat pe ea. mey ce rau imi pare ca nu pot face poze...

philip&andreea

Mergi la inceput

neata'America!

draga mea ai zis bine,suflete pereche...si moata mea a facut la fel ieri,numa ca ea s-a urcat pe un scaun nu pe masa,pe masa se urcase cu vreo trei zile-n urma.
...hai si tu la intalneala.

Olivia,te-ai trezit,mai poti sa stai in pat?

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

poze Alexia

Mergi la inceput

da, sufletul meu pereche...
barbati care instaleaza ac, bem ceai verde, copii cataratori avem si...parca mai era ceva...
olivia inca nu s-a trezit, ca n-o vad online pe messenger. hai olivia, bea cafeluta...

philip&andreea

Mergi la inceput

vin si eu la intalnire, daca luati un laptop cu voi si ne conversam. glumesc, desigur...dar tare mi-ar placea sa satu la o barfa cu gagicile. sa bem o bere

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

'neata...sa va povestesc ce show a facut ieri Luca...stie la ce foloseste telecomanda..am crezut ca-i intimplaRE ..DA NU-I...Statea la mine pe burta , cu telecomanda in miina si 10 minute a vorbit/tipat pe limba lui....nu i-a tacut gurita..se inrosea la fata si facea botic de maimutica...am ris toti cu lacrimi...
Si mai nou este interesat de anumite reclame...se opreste din ceea ce face si le urmareste , leganindu-se pe muzica si e 3 zile da si din cap ca sa-l papi ce dulce este!
Si tot de citeva zile a inceput sase uite dimineata la Sesamme Street (o porcarioara pentru copii)...nici nu clipeste de placere...
Ma duc sa citesc ce-ati mai scris.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

iar intilneala?of ce ma oftic!hi,hi..si vad c nu-s singura caree oftica...lasa Andreea...ca punem noi inviitor de- o intilneala!
Vad ca tot bubusi sint cpilasi, of,of
Nicole si Smo..succes la vinatoarea de joburi..
Roxa ...ocupata astazi?
Santate pentru toti voi ce-i din Canada...ai cam multe abesente! Multumesc de urari!
Andreea B..acum mai vrei si missa...nu -ti ajunge fotomodel? Si ce maninci tu bla 2 ore? Eu mi-am printat Montiag-ul si ma apuc de citit ..ca nu se mai poate!!
Caro...superbe instantanee....Eu i-am dat direct struguri cu coaja dartaiati in 'juma. Sare nu pun in mincarealui .....care este tot piureul...dat lablender ca tot intreba Roxa....MAI AVEm O LUNA....nici atit si trecem la paa de adulti.
Adreea ce adidasi i-ai luat si de unde? LUca se catara peste tot...pe masa de care spui si tu, pe premergator...dar ce-l mai hqaios este cind evadeaza din cazemata..hi,hi
vreme racoroasa la Breaza, Andreea B!
Daria, Andrea, Emanuela si Adela...
cine mqai este la cafea cu mine??

Mergi la inceput

andreuta,spune drept ce parfumuri iti plac?

poze Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Am u n copil BUBICOS rauuuuuuuuuuuuu.....de azi dimineata pana acum s-a facut ca un ...nu stiu ce.....

Acum o sa iesim afara poate mai dispar bubele

Dimineata ii spuneam Nicoletei sa stea calma in leg. cu bubeicile si acum m-a apucat pe mine disperarea...pe maini nu mai are nici un loc nebubicat..................

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

Olivia,multumesc
...bey,io missa am vrut de la bun inceput...pai pap cam asa:
10-cafea,
12-doua fructe,
14-piept de pui la gratar,
16-salata de cruditati,
18-iaurt/fructe.
...eu am mancat din 2in2 ore doar prima saptamana,apoi la 3ore...era prea multa mancare.

poze Alexia

Mergi la inceput