cat dureaza durerile la ovulatie?
Raspunsuri - Pagina 2

megbeng spune:
quote:
Originally posted by andicu
Ilenya, ai dreptate, cam asa ma simteam si eu; ptr mine o pozitie mai comoda era pe burta, parca imi diminua balonarea.
Vine si randul meu..
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
ANDICULE, idem, ce sa zic..si eu care crezusem ca am facut eu o descoperire epocala!!
luna asta e prima luna in care mi s-a intamplat ceva ciudat insa: am avut durerile caracteristice plus o cantitate de miiiica de secretie, in z.11 iar in z14, la un CM de 29 zile fix am avut secretia aceea ceva mai abundenta,(FARA DURERE DE DATA ASTA) cu senzatia ca am scapat cateva picaturi de pipi (la mine asta e semnul sigur de "ziua 14" )..cand eram mica si nu stiam ce si cum stiu ca tare ma speriam ca am facut pe mine

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/4;10716;121/st/20050820/e/my+wedding%21%21%21%21/dt/8/k/5c62/event.png

crinuta71 spune:
Si pe mine ma doare in zilele ovulatiei, dar nu tare, cam doua zile.
Cand faceam stimulare ma durea si chiar tare, cateodata nici nu puteam face . De aceea am si vrut eu sa facem IUI pe timpul stimularii (desi dr. vroia sa mai amanam IUI).

ilenya spune:
[quote
cand eram mica si nu stiam ce si cum stiu ca tare ma speriam ca am facut pe mine
[/quote]
si eu cind eram mica ma speriam cind vedeam albusul...
..acum il mai vad din an in paste si tare mai duc dorul zilelor alea...

poliana spune:
Crinuta 71 sa stii ca asa am patit si eu in lunile in care faceam stimulare. Aveam dureri asa de mari la ovulatie ca nu pteam sa prestez de nici o culoare. Chiar ma intrebam atucni ce naiba fac. fac tratament degeaba?!
Ilenya multa vreme si eu am fost convinsa ca "scurgerile alea" sunt un semn de vreo infectie ceva.Si cand m-am dus anul trecut la medic sa vad de ce nu vine bebe si i-am povestit cum eu pe la jumatatea perioadei am asa niste scurgeri si cred ca nu e bine deloc dr-ita a zambit si mi-a explicat ca asta e un semn ca exista ovulatie.
Atunci m-a desteptat brusc