VRANCEA (11).Poftiti!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nasti spune:

quote:
Originally posted by sim

Dorule mi-ai facut asa un dor de mare...dar cand ma uit afara si vad ce spectacol de fulgere vine din cer nici nu stiu cum sa fac...sa meeerg? sa nu meeerg? Avem noi ceva planuri pentru septembrie, dar asteptam sa vedem ce zice si vremea. In orice caz, multumesc pentru briza de mare!

Ok, atunci daca e placuta briza de la mare, te rog sa intri si la http://photos.yahoo.com/dn_quebec unde sint fotografii facute anul trecut, cu briza de mare si de munte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena.n spune:

Ce cumintele ati fost azi toata ziua!
La Focsani in seara asta a cantat PHOENIX!
Au fost mareti!
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Lorena,nici nu va puteti da seama ce inseamna ptr. mine faptul ca v-am cunoscut.Acum am si eu prietenele mele la Focsani(si mai am inca de intalnit vrancence).Acum pot iesi la o pizza,acolo, si cu prietenele mele...
Sunteti minunate!
Pupici!

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena.n spune:

DANA,te astept cu placere de cate ori vii acasa sa mancam o pizza si sa vb cat mai multe, ca niste prietene vechi care suntem acum!
Si acum odihniti-va bine ca sa fiti pregatite ptr saptamana care urmeaza!Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Salutari!
Am intrat sa va urez o saptamana usoara si cu mai multe prezente aici!

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Suflet de copil - povestea lui Andrei

Are 6 luni de zile dar lupta sa traiasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Buna dimineata!
Ce se intampla pe aici?Ati avut cumva un weekend agitat?
Eu deja ma pregatesc de revenirea in tara.Cand ma gandesc iar la drumul pe care il avem de parcurs...Tare obositor.

Pupici!

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Iata-ma-s la apel!
Voi ce mai faceti?

Hai, Lori, zi-ne de Phoenix. Am vazut la tv cate ceva si tare m-a uns pe suflet ca au ajuns la Focsani. Ce au cantat? S-au plimbat doar prin piese cu audienta Evergreens, gen Andrii Popa si Mugur de fluier sau au trecut si prin Cantafabule? Of, ce mi-e dor sa-i mai vad...

Kata unde esti? Ce-ti fac strengarii?

Doru, dupa cum ti-am mai zis, pozele (linkurile) tale fac inconjurul lumii. Acum au ajuns prin Australia la niste prieteni plecati de vreo 2 ani si care bazaie mereu de dor de casa. Asa ca multumiri si din partea lor!

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sim
Doru, dupa cum ti-am mai zis, pozele (linkurile) tale fac inconjurul lumii. Acum au ajuns prin Australia la niste prieteni plecati de vreo 2 ani si care bazaie mereu de dor de casa. Asa ca multumiri si din partea lor!

Ma bucur mult, inseamna ca are pina la urma un sens faptul ca pun pe net imagini din Ro, din cind in cind...
Mai am in pregatire cite ceva, din Poiana Brasov si de pe Valea Oltului.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sim
...zi-ne de Phoenix.

La sectiunea 9, aveti citeva imagini din timpul concertului din Piata Unirii.

http://photos.yahoo.com/dn_vamaveche

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Unde sunteti dragele mele? In vacanta?
Nu ne mai dati vesti?

La noi se apropie "ziua firmei" si tre sa-mi bat capul unde as putea sa-mi duc oamenii anul asta. Pana acum ne stabileam tabara in Poiana Brasov, dar anul asta as vrea altceva...mai ales ca implinim 5 ani (nu multi, nu putini, dar suntem pe drumul cel bun). Cred ca o sa intreb lumea si pe la Generale daca are cineva idee unde sa-mi duc 60 de oameni la distractie.

Va pup si va astept...

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput