VRANCEA (11).Poftiti!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EmmaT spune:

quote:
Originally posted by motanik

Emma, de acum esti parte din grup asa ca trebuie sa fii mereu aici de vorba cu noi!

Sigur sigur abia astept..insa in curand voi avea mai putin timp..caci incep scoala...
Mai ma chinui putin cu pozele inca....revin!!!

Va pupici dulce pe toate

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Clasa a 12a, nu?
Vine bacul...

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Suflet de copil - povestea lui Andrei

Are 6 luni de zile dar lupta sa traiasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Salutare, Salutare...

o saptamana placuta si concedii pe masura..

Kata, cum a fost la mare? sunt parintii unei prietene la mare si mi-a spus ca se bucura de o vreme extraordinara.

Motanik, stii vreo profa de engleza in bucuresti? aceeasi prietena de-a mea se plictiseste si vrea sa converseze in engleza.
si, mai am o intrebare pt tine. noi vrei sa vizitam anglia si nu stim daca tre' sa mergem in tara sau cum e cu visa. sotul meu a scris un mail la ambasada uk de aici. asteptam

Siiiiim, profa de latina..doamne, doamne..nu mi-a placut deloc materia asta in liceu si, daca in primul an am facut cu Ambrus, apoi am facut cu un preot

Dana, parca am citit pe aci pe forum o postare de a ta legata de niste cursuri obligatori de integrare. m-am inscris si io la unele care asigura si cresa..insa nu prea sunt convinsa ca e ok. io vroiam la VSH dar nu imi tin copilul...of, of..nu prea am prins mersul societatii pe aici si ma trezesc cam tarziu...

Emma, bun venit!..noi parca ne-am mai intalnit la subiectul drumul taberei, nu?

la toata lumea

noi..ce am mai facut..nik nou..am fost la o taiere de motz..care s-a lasat cu foc de tabara..si obositi franti ca non stop cu okii pe scotocila ca pe butelie, cand la lacul cu broaste cand si-a infipt mainile in tort si a fugit ca smecherul..cand ii lua sapca din cap unui baietel de vreo 5 anisori..cand in parul unei fetite cu bilute rosii..
si, in park la nisip tot timpul esti in alerta maxima..sper sa creasca si sa inteleaga cat de cat..ca o sa fac atac de cord..si io si tat-su!

cam atat ca va ametesc cu mesajele mele lungiii..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Salutare!

Katalina,cum a fost la mare?Tot weekendul asta a fost si cumnata mea.
Flori,bine ai revenit printre noi!Ne-ai lipsit.
DidiAlex,in legatura cu cursurile de integrare,am scris ca sunt gratis de anul asta,nu obligatorii.Si mie mi-au dat gratis cursuri,si mai sunt valabile pana in ianuarie(au un an valabilitate)iar eu nu m-am inscris pana acum.Cand venim din luna a de miere vreau sa ma inscriu si eu.Pana acum nu am reusit sa ma inscriu,deoarece am fost cu nunta si am tot mers prin tara.Eu tot la VSH vreau sa ma inscriu.

va pupic!

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Fetelor, mi-a fost dor de voi.Frumos la mare, f.frig seara si dimineata, ne-a batut vintul pe plaja pentru un an intreg,asa de tare sufla, si...ne-am convins:la mare nu-i de mers cu copiii mici decit in iulie sau august, nu mai incerc alte variante.Din cauza festivalurilor care au fost, n-am gasit camera decit la Perla(prin agentie), o camera minuscula cu gresie pe jos, in care abia am avut loc de patut,dap-ai de alte bagaje...si cam neingrijit(exceptie restaurantul si receptia care-ti luau ochii).Copiii mei s-au simtit excelent, mai ales Catalin, la Aqua Magic,la plaja, oriunde mergeam.Roby s-a balacit in nisip,mai putin in apa, la restaurant mincam linistiti in timp ce fi-miu mic cocheta cu toate chelneritele de pe-acolo, se ducea de la una la alta in brate...are un lipici la fete....
Am ajuns cu bine acasa aseara tirziu.Dar ziua de azi a fost un cosmar pentru mine.De la frigul care l-am indurat seara la mare,prin masina si in apa ,m-am ales cu o raceala pelvina tare urita si dureroasa care m-a tinut la pat toata ziua, cind m-a apucat niste dureri insuportabile m-am dus fuga la Georgescu, nu mai puteam sta in picioare, febra ,stari de voma, nu stiam ce am.Mi-a dat o reteta de toata frumusetea, si un calmant puternic.Credeam ca ajung la spital.Nici acum nu ma simt excelent, dar faptul ca va citesc si va scriu imi face bine.Daca nu ai sanatate degeaba le ai pe toate ma gindeam astazi, si ma uitam la piticii mei cit sunt de dependenti de mine si cita nevoie au de mine(eu ma vedeam la spital atunci).De azi trebuie sa am mare grija de mine...pentru ei!
Hai ca v-am tinut mult de vorba,acum ma intorc sa citesc ce ati mai facut voi zilele astea...si dupa aceea mai revin.

Va pup.

Catalina, ROBERT si CATALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Dragele mele si (cu voia lui Lori) draga Doru, abia am intrat in casa si tot nu-mi revin din transa... vin de la concertul cu care atata v-am batut la cap: Jon Andreson! Nici nu stiu ce ar fi potrivit sa spun ca sa va redau macar o particica din ce minune s-a intamplat in Sala Radio in seara asta.

Este inutil sa mai spun ca sala a gemut de lume: nu aveai loc nici macar sa treci pe scari. Concertul a durat fix 2 ore, dar a fost de vis, un vis din care n-ai fi vrut sa te mai trezesti. A cantat omul asta dumnezeieste. Sa fi auzit sala cum murmura odata cu el ...Owner of a lonely heart...Much better than - a Owner of a broken heart...! Acompaniamentul si l-a facut singur (chitara, pian), dar ce-mi suna inca in urechi este vocea lui inconfundabila care nu s-a modificat nici macar cu o umbra de semiton de la primul si pana la ultimul acord al concertului. Nu am pretentia vreunei urechi performante in materie de muzica, dar nu am avut nici macar pentru o secunda pe parcursul celor 2 ore sentimentul ca ar dori sa incheie. Canta cu o bucurie pe care nu ti-e dat sa o vezi decat la oamenii care traiesc si respira muzica. Cred ca pe toti cei din sala ne-a facut pentru cateva clipe macar sa uitam in ce lume traim si sa coboram adanc in noi, sa cautam ceea ce uitam in fiecare zi: rostul de a trai.

Bucurie, asta am simtit si in vocea lui Jon si in aplauzele de multumire care au durat mai mult de 10 minute la sfarsitul concertului. Este o bucurie pe care merita sa o incerci din cand in cand si sa fii recunoscator Celui de Sus ca inca mai poti rezona la ea.
Imi cer iertare daca am plictisit, daca am fost prea apologetica, daca am fost incoerenta, imi cer scuze si va rog sa treceti cu vederea mesajul, dar aveam nevoie sa spun aceste vorbe.

Va doresc o seara linistita!

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Salutare, Salutare..

Sim, frumos ne-ai plimbat si pe noi la concert...parca eram si io acolo si ascultam muzica..
Astfel de impresii ne incalzesc sufletul si parca ne simtim un pik mai bine.

Katalina, cum te simti?..nu stiu de ce nu prea am incredere in Georgescu ..am fost si io o data si mama mea a nascut acu 45 de ani tot cu el..mi se pare invechit!!!!..dar tu stii mai bine..
Pregatirile de scoala?..Ce mai face tizul nostru?

Dana, cititnd aseara mesajul meu l-am inebunit pe sotz..si dupa alte n cautari ne-am dat seama ca la noi cursurile nu sunt gratuite costa 1 euro ora si sunt obligatori..cel putin aici la mine..adica imi conditioneaza visa de la anu cu efectuarea cursurilor. si am fost cu 2 persoane vorbitoare de germana si deci au spus acelasi lucru.
S-ar putea ca pe total sa fie costul 0 dupa ce termina actele fianciare ale anului.
L-a inscriere mie mi s-a spus ca daca lipsesc tre sa duc scutire medicala ca statul plateste 1.5 euro sau platesc io suma asta drept "amenda"
La VSH semestru incepe pe 19 septembrie, inscrierile sunt in toi, la mine pe 21 avand in vedere ca am cursuri doar miercurea si vinerea.

Cand am terminat in 2003 dupa 8 ani de studentie am spus gata cu cursurile, dar iote ca iar ...si am o bucurie mare mare..parca m-as duce in clasa I!

la toata lumea!

Alex

"Secretul fericirii este sa faci numai ceea ce te pasioneaza" Gabriel Garcia Marquez

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by DidiAlex

Salutare, Salutare..
Dana, cititnd aseara mesajul meu l-am inebunit pe sotz..si dupa alte n cautari ne-am dat seama ca la noi cursurile nu sunt gratuite costa 1 euro ora si sunt obligatori..cel putin aici la mine..adica imi conditioneaza visa de la anu cu efectuarea cursurilor. si am fost cu 2 persoane vorbitoare de germana si deci au spus acelasi lucru.
S-ar putea ca pe total sa fie costul 0 dupa ce termina actele fianciare ale anului.
L-a inscriere mie mi s-a spus ca daca lipsesc tre sa duc scutire medicala ca statul plateste 1.5 euro sau platesc io suma asta drept "amenda"
La VSH semestru incepe pe 19 septembrie, inscrierile sunt in toi, la mine pe 21 avand in vedere ca am cursuri doar miercurea si vinerea.

Cand am terminat in 2003 dupa 8 ani de studentie am spus gata cu cursurile, dar iote ca iar ...si am o bucurie mare mare..parca m-as duce in clasa I!

la toata lumea!

Alex

"Secretul fericirii este sa faci numai ceea ce te pasioneaza" Gabriel Garcia Marquez

Si eu trebuie sa platesc 1 euro pe luna.Cand mi-au dat cursurile de la biroul de straini,mi-au zis ca sunt gratuite.Cand ne-am interesat la VSH,ne-au spus ca trebuie sa platim 1€ pe luna.Total gratuite sunt ptr.cei care primesc ajutor social.
Ca sunt obligatorii eu nu stiam.

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dana n.

Si eu trebuie sa platesc 1 euro pe luna.Cand mi-au dat cursurile de la biroul de straini,mi-au zis ca sunt gratuite.Cand ne-am interesat la VSH,ne-au spus ca trebuie sa platim 1#65533; pe luna.Total gratuite sunt ptr.cei care primesc ajutor social.

Dana, 1 euro / luna sau / ora?

Alex

"Secretul fericirii este sa faci numai ceea ce te pasioneaza"Gabriel Garcia Marquez

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by DidiAlex

quote:
Originally posted by dana n.

Si eu trebuie sa platesc 1 euro pe luna.Cand mi-au dat cursurile de la biroul de straini,mi-au zis ca sunt gratuite.Cand ne-am interesat la VSH,ne-au spus ca trebuie sa platim 1#65533; pe luna.Total gratuite sunt ptr.cei care primesc ajutor social.

Dana, 1 euro / luna sau / ora?

Alex

"Secretul fericirii este sa faci numai ceea ce te pasioneaza"Gabriel Garcia Marquez

Pe ora!Scuze.

------------------------

Mergi la inceput