Copilasi de martie-aprilie 2004 (64)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Of, fetelor, ce sa ma fac cu Cristina? M-a sunat mama si mi-a spus ca are febra si ca iar nu mai mananca nimic... Am vb si cu dr, cred ca o s-o aduc in Bucuresti la investigatii mai serioase, ma rog la Dumnezeu sa nu cumva sa ne interneze prin spital, ca nu cred c-as rezista.
...si tot n-am reusit sa-mni termin toate treburile, ca sa fug maine repede la Odobesti...
Va pup si ma iertati ca numai de probleme de astea va povestesc si ca nu mai apuc sa ma adresez si individual, desi am citit tot

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Ela, imi pare atat de rau ca are din nou febra Cristina... Of, of, saracuta d eea si saraca de tine, singura, fara sot si cu ea bolnavioara. Ce-o fi de toti copilasii au fcaut febra in ultima vreme?

Hana, nici eu nu pot sa-ti dau sfaturi, ca nici noi n-am fost plecati de langa ei nici o noapte. Doar asa seara, la o cina, la un bar cateva ore. Daca Vlad nu e deloc obisnuit cu ceilalti bunici, o sa-i fie mai greu la inceput, dar se va obisnui repede cred. Si eu zic (ca si Daniela) ca doi adulti cu un copil nu e mare scofala sa te pui la drum, dar inteleg PERFECT dorinta sotului de a avea un concediu in doi. Sper sa gasiti o solutie buna pt. toata lumea si sa fiti imapacati toti trei si sa va simtiti bine.

Mariana, felicitari pt. apt. Sa aveti parte numai de bine in apt. nou! Si sper sa stea Simon la caldurica din burta cat mai mult, ca e mai placuta decat caldura de afara.

Micky, si eu zic ca va trece starea Malinei. Copiii, mai ales cand au o perioada in care ii supara ceva, (obositi, boala, caldura, etc) trag mai mult la mama. Poate nici nu si-a revenit total dupa reprizele de voma si oboseala din weekend si de aia e mai morocanoasa cu tatal ei si te vrea pe tine mai mult, tu esti cea care o linisteti. Eu zic ca e si o oarecare doza de gelozie la mijloc. Te-a vazut mai mult cu Daria in ultima vreme si i se pare ca pe ea a "preluat-o" tata si tu esti acum mai mult a Dariei... dau si eu cu presupusul, ca nu sunt psiholog de copii... Sper din suflet sa isi revina cat mai repede si sa nu fie vreo boala de copii. Sa ne tii la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Salutica fetelor!
Poate v-ati intrebat ce o fi cu mine...pai ce sa fie...azi noapte a fost o rupere de nori urata urata, n-am vazut/auzit in viata mea asa ceva...si vreau sa va spun ca mama zice ca nici ea... in urma acesteia am ramas fara placa de retea si ruter...noi avem retea cu un vecin care sta la casa si ala nu si-a scos instalatiile din priza, i s-au dus si lui TV nou nout ( de ala misto cu diagnola mare), calculatorul si monitor tot nou nout Asa ca trai pe vatrai...azi cand am vorbit cu vecinu mai ca nu plangea de draci
Eu toata noaptea n-am dormit, mi-e ingrozitor de frica de tunete si fulgere si am mai si tras o sperietura urata atunci cand a tunat calculatorul
Pe Clau l-a prins pe drum inspre casa, ca deh el nu vine decat noaptea acasa...a ajuns la bloc si nu mergea interfonu, curentul era luat si am fost nevoita sa cobor pana la parter doar cu lumanarea care se stingea din 2 in 2 minute, noroc ca mi-am luat o bricheta cu mine Mie mi-e ingrozitor de frica si de intuneric Cam de multe mi-e frica
Raulica n-a avut treaba, a dormit toata noaptea neintors

Ela, dulce de tot bolnavioara! Ce mi-a placut filmuletul pe care l-ai trimis...ce multe spune Cristinuta! O scumpa si jumatate!

Mariana, sa-l folositi sanatosi!

Hana, nu te panica! Ai sa vezi ca totul va fi bine!

Da fetelor m-am tuns scurt scurt Nu se mai putea altfel, era plina casa de par...imi cadea ingrozitor de mult, oricate tratamente am facut Toate au avut un singur rezultat - 0
Nu sunt roscata, sunt naturala cu varfurile inca blonde
Azi multa lume a trecut pe langa mine..sau ma recunosteaudoar dupa carucior
Eu sunt fff incantata, mai ales ca mi se pare ca am fata mult mai luminoasa

No gata ca m-am laudat destul(mi-au murit laudatorii)

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Neata iubitelor !

Oare caldura asta mai tine mult ? M-am saturat de ea ! Eu care urasc ploaia am ajuns sa ma rog sa ploua !

Ma duc sa-mi beau a doua transa de cafea ca iar am avut o noapte grea. De data asta Daria a dormit ( doar la un moment dat a scancit dar a rezolvat Marius problema ) dar eu am transpirat si m-am foit intr-una !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

in sfarsit am scapat si noi de predare ieri asa ca o sa am mai mult timp, asta dca nu apar probleme. o sa incep cu raspunsurile din amintiri

Mariana felicitari pt schimbarea apartamentului, si va urez sa va iasa toate planurile pana vine bb. si santate multa ca ai mare nevoie in perioada asta.

Ela imi pare nespus de rau sa aud de Cristinutza este iar este bolnavioara. sa se faca bine repede si sa nu aiba mare lucru.

Miky cred ca Malina este destul de bulversata de aparitia surioarei. A fost o schimbare brusca si radicala. Poate nu mai vrea la tati pentru ca nu-i place sa doarma noaptea cu el fara tine!??

laura deja la noi a plouat ieri ca lumea si s-a racit asa de tare ca aseara a trebuit sa ne punem pantaloni lungi. Si acum este la fel si nor. Oricum este mai suportabil asa, dar este destul de mare schimbarea de temp 5-10 grade. Si eu eram mare iubitoare de soare si caldura, dar acum cu atatea probleme la cei mici nu mai imi palce.
Oricum noi pana acum nu am avut probleme de la caldura cu exceptia unei zi cu multe scaune.

Claudelu ti-am vazut noua freza, iti sta super bine, ai revenit la coafura din timpul sarcinii. Tunsul ete cel mai bun remediu la caderea parului. Probabil ca vopsitul blonda a provocat dereglarea ca asa am patit si eu.
Aoleu ce furtuna ati avut!!! MAi zilele trecute a fost si la noi furtuna rau,mai ales la curtea de Arges unde a ars o casa din temelii (cica era fostul sef al securitatzii de pe vremea lui Ceausescu -ziceau ca l-au ajuns blestemele)

Hana pana la urma trebuie sa se obisnuiasca si cu celalalt rand de bunici tocmai pt situatii din astea cand aveti nevoie. O sa fie un pic mai greu daca nu este obisnuit,dar o sa se descurce. ar fi bine daca ati mai avea timp sa va duceti sa-l obisnuti acolo in prezentza voastra, dar parca nu mai aveti timp.
Iar voi recuperati la capitolele la care aveti de recuperat :

sanatate la toata lumea.

pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004)

Mergi la inceput

Buna dimineata Laura! Ma bucur sa aud ca Daria a dormit bine!
E gata cafeaua sau mai bine mai ai una si pentur mine ca tare mi-e lene sa merg sa fac una

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Bineinteles ! Si tigari ! Am facut ciubuc un Davidoff ! Vrei ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Laura in 5-10 minute sunt la tine!

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

am gasit aici un subiect despre nastere.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54012

fetelor care aveati povestile nasterilor agatati-le aici ca sa ramana adunate pt mamicile care nu au nascut inca.

pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Va multumesc tuturor pentru incurajari!
Malina,ideea ta de a sta cateva zile cu el l-a bunici pana se obisnuieste e super buna.Ne-am gandit si noi la ea si asa o sa facem.Nu ne grabeste nimic sa plecam din prima zi de concediu si nu pot sa ma port cu el ca si cu o pachet.
Nedda,daca ar fi dupa mine l-as lua si pe Vlad.Sunt sigura ca m-as simti mult mai bine cu el,dar si sotul meu are dreptate,avem nevoie sa fim putin numai noi doi,sa uit de dat mancare,sa ne trezim cand vrem noi si lista poate continua.
Laura,nu mai plange dupa ploaie!Daca ploua am sa zic ca e din vina ta.Inca o saptamana.Oricum nu mai e asa de cald ca in zilele trecute.
Hana

Mergi la inceput