Mamici de iulie-august (81)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Mamini, iti inteleg perfect stresul; am vazut ce urmari pot fi si e trist. Si pe mine ma stresa enorm chestia asta, mai ales ca nasc natural. La cezariana riscul e mult mai mic sau chiar inexistent. Noroc ca doctorul meu mi-a inteles stresul si verificam la fiecare eco gatul si pana acum nu e nici urma de cordon acolo. Doamne-ajuta!

Eu in locul tau as merge la spital si as zice ca bebe se zbate nefiresc de tare, ei verifica pulsul, constata ca este ridicat, ii rogi sa verifice si cordonul si poate o "extrage" daca e vreo problema. In fine, e o ipoteza, poate aiurez, dar eu asa as face; as exagera deliberat ca poate-poate acorda si ei mai multa atentie daca mergi si te vad disperata acolo.

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, DPN 7.8
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Mamini iti tin pumnii sa dea Dumenzeu ca pitica ta sa fie bine si dr aia sa iti faca cezariana cat mai repde posibil. Doamne ajuta!!! O sa fie bien, sunt sigura!
Irina ginerele tau e bine, papacios si male Da sigur o sa-ti trimit pe mail varianta Monti in pdf cand o s afie cazul s=o incepi.

Ioana si bebe Andrei 27 iunie

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Buna fetele mele!

Nu am nascut inca, tot asa suntem....
Am fost iar la plimbare cu cumnatica, si dimineata nu am reusit sa intru pe forum, nu stiu de ce.
Suntem bine, burtica face valuri mai ales seara, ma mai doare mijlocul, ma inteapa foarte jos asa ca niste junghiuri din cand in cand... si cam atata.

Mamini, incearca sa fi optimista, te cred ca te gandesti la toate relele, iti doresc din suflet sa scapi de grijile astea si sa iti tii cat mai curand comoara in brate.

Pupici,
Katink si dulcineea mea 40 sapt. + 1zi!!!
Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuletulpanda2005 spune:

Buna fetele!

Mamini imi pareare rau ca te necajesti in plus. Dar cred ca nu pot fi cu totii atata de idioti incat sa nu se fi gandit la varianta cu circulara, avand in vedere ca nu e de-acum asta cu circulara de cordon. Oricum au vazut si medicii masuratorile, si cealalta asistenta. Eu cred ca numai asta noua a facut "exces de zel" comentand. Daca suspectau ceva, fii sigura ca faceai cezariana imediat ce bebelina era la termen. Eu inca cred ca nu pot fi asa idioti. Mai degarba as suspecta-o pe asta de azi ca bate campii. Poate ca o legatutra exisata intre ritm si circulara de cordon. Dar adac era ce zice ea, bebelina, in atatea luni, nu crestea cat trebuie si probabil ca mai erau si ate semne. Tu cand ai facut ultima eco?
Haide, nu te mai necaji asa tare. Mai bine incearca sa te odihnesti. Poate ca si asta o agita pe puiuta mica. Nu mai pune raul inainte!
O sa fie bine! Printesica o sa vina si o sa alunge toate "umbrele" astea.

Kulta, bine ca esti bine. Lasa-i pe toti sa zica ce vor. Mai tarziu o sa se aleaga cine a avut de castigat si cine nu. Pentru tine e greu acum, ca puiutii sunt inca mici. Dar in cativa ani, cand o sa treci de perioada asta o sa vezi ca esti cea mai bogata fiinta din lume. Si restul, care nu te-au ajutata si inteles cand si cat ar fi fost nevoie, o sa asiste "ravnitor" si poate n-o sa inteleaga de ce pentru cei mici o sa fie mereu mami pe primul loc! ;-) ;-) Si nimeni n-o sa mai poata schimba asta. Acum, incearca sa te conservi cat poti si sa te concentrezi asupra puilor mici, si, mai apoi, incet-incet incearca sa "strecori" si cariera. Si o sa te miri cat ai sa devii de tare si nevulnerabila. Nu mai plange. Atata timp cat tu si copiii sunteti bine, e ok. Haide, fruntea sus!

Irinuca, bine ca sunteti bine. Mai pune si tu o poza-doua de la mare. Sa ne mai clatim si noi ochii (si mai ales sa ne mai mutam un pic gandul de la ce se intampla si respectiv ce nu se intampla inca ...:-) ).

Noi suntem ok. Cu mai multe dureriu si apasari, dar nimic semnificativ inca. Acum ne pregatim de plecare. Asa imi e de urat sa nu stau la mine acasa... Dar poate asta o sa-l grabeasca pe Pooh. Stiu eu ca e un baietel bun si n-o sa ne tina prea mult departe de casa. Uf!

danaB + POOH 40+ 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Ca face Andre_ea? A nascut?
K37+

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Dana, ai dreptate. Pupici multi si oricum valul a trecut insa ce ramine in suflet e ca o gaura dupa ce scoti un cui.
Asta e.
K37+

Poze cu noi

Mergi la inceput

Andre_ea, se pare ca faceam nani cind am postat mesajul. Nu-l vazusem pe al tau.
Pupici
K37+

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Mamini,-stai linistita si incearca sa mai vb cu medicul sa vezi d cmacar te paoet programa la cezariana, oricum sa stii ca nu sunt ei f. cretini, sunt sigura ca dc era ceva grav nu iti dadeau drumu de acolo si te mai investigau, asa fac si aici si par si aia de acolo totusi pregatitzi.
Multa bafta si ai grija de voi, stiu ca te panichezi ca esti al final si de, e bebelian cu cordonulinfasurat, dar va fi bine, fii optimista
DanaB-asteptam vesti bune si roaga-l pe Pooh maine sa iasa ca va fi vremea buna

Denisa
15+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Felicitari la mamici, sanatate multa la bbi si sarcina usoara in continuare la gravidutze!!!!

Nu am scris eu, da sa stiti ca v-am citit. Acu avem si noi ceva noutati si vrem sa vi le spunem. Pe scurt: marti noapte am fost in spital in urma unei singerari. La control acolo, deja dilatiatie 3-4 cm si contractii la 2 minute nu f dureroase. Peste noapte contractii s-au mai diminuat si nici dilatatia nu a mai evoluat asa ca mircuri ne-au dat voie sa venim acasa (ma asteptam sa intervina intr-un fel sa incetineasca ei asa zisul travaliu, dar se pare ca nu fac nimic in sensul asta daca sarcina e trecuta de 34 sapt)

De cind am ajuns acasa pierd din mucus in mod continuu, adika de fiecare data cind merg la baie il vad pe hirtia igienica, si mai am si contractii din cind in cind- nimic ritmic deocamdata.

Acu o ora m-am intors de la control de la dr si cum ma asteptam mi-a zis ca ma pot astepta oricind la o declansare proriu-zisa a nasterii, asa ca noi stam cit putem de cumintei poate mai rezistam citeva zile in burtika.

In rest totul e ok.

Pupici multi la voi si aveti grija de voi, bbi si barbatei.

Alina DPN 25 AUGUST si Andreea cea nazdravana
http://community.webshots.com/user/zarzarele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Buna fetele,
KAtink, Albinutzza, Zena,Monik ...multumesc mult pt sms..m-am bucurat f tare.
Noi azi am ajuns acasa, suntem bine amandoua.Mami e foarte obosita,Ingrid ar manca non stop.
Am sa va povestesc cum s-a intamplat...ca oricum m-a luat asa ca din oala sa zic...
Ingrid e o frumoasa mica si creata

Fetele..multumesc tare mult pt urari..m-am uitat un pic si m-am emotionat f tare de m-a pocnit plansul..va multumesc din suflet.
Sunt nedormita de peste 72 de ore..plang mai mereu..parca nu imi vine sa cred...

Ma duc sa ma intind un pic..
Va pupik si cand capat ceva puteri vorbim mai multe.

*** AniS si Ingrid ***
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput