Mamici de iulie-august (81)
Raspunsuri - Pagina 13
valcampan spune:
Burticutelor !!! Azi am fost la control la ginecoloie si in sfirsit s-a hotarit si doctorul meu in ce zi sa-mi faca cezariana .Asa ca ziua cea mare va fi 19 august adica de azi in 2 saptamini. Singura nemultumire a mea a fost faptul ca nu vrea sa-mi faca epidurala ci anestezie generala asfel incit am sa-mi vad bebicul dupa citeva ore de dormit. Stiti cum sunt acum ? Ma gindesc deja cu nostalgie la lunile ce au trecut si la faptul ca in curind n-am sa mai simt dansul tribal ce-l incearca fiul meu seara in burta. Se misca virtos nu gluma,in fiecare seara.Se deplaseaza atit de mult in partea dreapta a burtii de ma uit ca timpa la burta mea cit e de strimba. Si rid ca nebuna, vorbesc mai mereu cu bebe de am pus-o pe mama pe ginduri.Ei i se pare ciudata toata acesta bucurie a mea asta pt.ca ea nu a avut problemele de sanatate pe care le-am avut eu si era chiar foarte tinara cind m-a avut pe mine la 20 ani pe cind eu voi face 30 ani in septembrie.Tinjesc dupa un bebic de 5 ani si abea acum am nimerit omul potrivit. Voi numara de acum zilele iar foarte curind voi numara clipele pina la venirea lui bebe. Va pupic si sper sa aveti si voi parte de vesti bune despre bebicii vostrii.
anis spune:
Fetele..va multumim pt urari 
Acum sunt intr-o mica pauza..Ingrid doarme si o sa fug si eu la somn..ca vorba corbioanei..nu mai stiu ce e aia de cand am nascut.
Asa ca odihniti-va cat puteti acum..desi ar fi bine daca ai putea sa folosesti somnul din timpul graviditatii mai tarziu..![]()
*** AniS si
Ingrid ***
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Albinutzza spune:
Buna fetele
...vad ca sunteti active, si
nu vor sa iasa
...dar stati calme, ca va fi bine
Bine ai venit acasa, ANIS si INGRID ALEXIA
Delia, noi am stat 8 zile in maternitate, si a 10 zi am iesit afara...am stat un sfert de ora, apoi juma de ora, a 2 a zi, si am sarit apoi la o ora. Acum stam o ora - o ora juma...si e OK, chiar doarme foarte bine afara...si mananca mai bine de cand iese afara, si doarme mai bine.
Monai, noua ne-a zis, ca de preferat este sa umblam cu Suzy (noi asha ii spunem), decat sa-si suga degetzelele...ca e mai usor de dezvatat...dar vreau sa zic ca Luca o scuipa, nu prea ii place...eu evit sa io dau...doar in cazuri extreme...afar de exemplu...daca plange...il mai pacalesc cu suzeta
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1
Albinutzza spune:
Mare dreptate ai ANIS...profitati fetelor din plin de somn, ca nu va mai intalniti cu EL - SOMNUL 
Al meu are colici, si sufera ingrozitor, indiferent ce-i faci, plange...dar punem si scutecel cald pe burtica, si asha se mai potoleste...adoarme, si in somn il apuca durerile si se trezeste...asha ca fetelor...profitati de somn, ca toate astea se intampla de obicei noaptea
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1
caterina71 spune:
Buna. mamici si burtici
Am reusit sa citim tot ce s-a mai intamplat de cand am nascut.
Felicitari noilor mamici si bebeii sa fie sanatosi, mancaciosi si cumintei!
Anis, felicitari pentru Ingrid, sa creasca mare si tie refacere rapida!
Fata mea mananca de cate ori ii foame ( 1 ora, 2, 4) si baga somn la greu, mai ales la plimbare si cand venim acas. Pana acu m-a lasat noaptea sa dorm, sper sa nu facem colici, ca atunci o vom tine doar in petreceri. Dupa masa ne vede dr. pediatra sa vada cum am crescut in ultiima saptamana (e dr. neonatolog, m-am gandit ca in primele luni va fi mai bine pentru bebelina), ca am avut icter si sa vad daca a luat bine in greutate. Promit sa revin dupa control sa va povestesc cum a fost.
Pupici,
Cati si Alexia (24.07.2005)
andre_ea spune:
Bravo, Cati! Ne bucuram de progresele facute de Alexia.
Numai mamici fericite si puiti sanatosi! 
Anis,
bune sfaturi. Da' ce sa facem daca gandurile si emotiile nu ne lasa sa dormim? Nu putem si pace. Si oricum dupa o singura noapte nedormita cu bb vom fi zombi, oricat de mult ne vom odihni inainte.
Andy si
intarziat 40+5
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos
gabirus spune:
Ca vorba aia, Andy, nu ne antrenam pentru maraton stand in pat ... ![]()
Sper ca sunt bine sanatoase toate burticile.
Katink, inca nu ai venit de la control?
Gabi
, mamikul Evei
si al baietelului din burtic, DPN 7.8 
POZE
ankak spune:
Fetele care ati trecut prin asta : la moasa se da ceva? Eu am auzit ca trebuie sa iau un prosop si un sapun. Voi ce ati facut? Moasa asta pateste ca popa, va dati seama ce face ea cu atitea prosoape? Se poate inlocui cu altceva?
Noi mergem diseara la control, si ne programeaza dr la cezariana pentru 15 sau 16 aug. Mai avem atit de putin...
Irina, ce mai faci? Nu te-am mai vazut de mult! 
Intram mai pe seara sa va spunem cu ce rezultate ne laudam!
Anca si
Matei 36s+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos
andre_ea spune:
Anka, ce zici de bani? ![]()
Andy si
40+5
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos
gabirus spune:
Anka, doar in Moldova exista acest obicei. La noi cel putin sigur nu se da asa ceva.
Intreab-o pe Ioana cum a procedat. Es poate sa te lamureasca cum e cu chestia asta pe la voi.
Gabi
, mamikul Evei
si al baietelului din burtic, DPN 7.8 
POZE