La noi,la Galati sa veniti (7)
Raspunsuri - Pagina 2
vilma spune:
Am rezolvat cu pantalonii, i-am bagat in apa si s-au scurtat taman cat sa fie bine. Nu voiam sa ma duc la croitoriile astea de prin piata/balcescu pentru ca au niste preturi foarte mari, de fiecare data cand gresesc si ajung acolo, fie ca-mi cos un fermoar, fie ca-mi stramteaza niste pantaloni, ma jur ca nu mai calc acolo. Va multumesc pentru sfaturi!!!
Corina, pleci la mare? Mai stai pe ganduri? Doar n-o sa ploua non-stop, gasesti tu o fereastra de cer senin sa faceti plaja.
Eu nu mai plec pe nicaieri, mi-as dori sa ajung la intalnirea de la Campulung, dar din cauza ca nu pot merge cu masina, mi s-a taiat tot cheful.
Fetelor, cine are vreo pila pentru informatii la ANL?
Sa aveti o seara placuta!
Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)
liliac1 spune:
Buna fetele...
In ultima perioada am intrat destul de rar dar asta din cauza ca la mine la servici s-au precipitat rau lucrurile...
O perioada am fost singura si am avut de rezolvat probleme ca pentru 2 persoane, acum se pare ca ne-a facut program de tura (dimineata si dupa-amiaza) asa ca intr-un fel tot singuri pe pozitie ramanem.
Korinna Cum sa nu pleci la mare, mai?? Eu m-as fi dus impotriva ploii. Norocul tau ca esti mai rationala nu asa de aeriana ca mine. Oricum, sper sa fie ceva vreme buna in we. Stii tu...
Mai, vad ca toata lumea se plange de caldura. Ce sa mai zic si eu?? Sotul meu are o alergie la tot ce inseamna fir de curent asa ca tb sa stam etanseizati!! Plus ca de la AC se umfla ca un broscoi . Vara de vara il tin sub observatie, tratament...Si eu ma coc pe langa el, curg apele siroaie...
Va
Liliana& Andra-Maria
poze Andra Ghiberdica
alinam spune:
unde e ploaia? unde e racoarea? ca eu mor ... nu pot sa dorm noaptea (asta o fi din cauza ca dorm cate 4 ore ziua?)
liliac1 spune:
Draga alinam, in calitate de gravidutza cu drepturi depline ai dreptul sa dormi cele 4 ore la pranz. Depinde si de organismul tau!
Imi amintesc ca si eu eram disperata in perioada asta, cand eram gravi, mai ales ca in ultima luna ma si umflasem ingrozitor, plus 27 de Kg peste greutatea mea normala. Hai, ca mai este putin si trece...vara!
Liliana& Andra-Maria
poze Andra Ghiberdica
alinam spune:
Liliana eu de cand sunt insarcinata am pus doar 10 kg , rezonabil zic eu , dar am un surplus de 15kg dinainte de sarcina . uite ca azi nu am mai putut sa dorm, pe caldura asta nu ies din casa, asa ca am inceput sa ma cam pliktisesc .... sa vina bebe odata ca sa am si eu o okupatie
LauraFlo spune:
Si ce de ocupatie o sa ai!!!!!!
Alina, mama mea mereu imi spunea :"ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa obtii "
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
vilma spune:
Alina, exaCT asa ziceam si eu. Sa vina bebe!! Ce fain era sa imi imaginez cum va arata, ce voce va avea, privirea....
Acum, e si mai fain, cand se urca pe mine si ne smotocim, pupam, gadilam, uitam de toata caldura.
Azi am vazut o graviduta la Billa, ii iesea burtica de sub tricou, super!!
Nu ma uitati cu ANL-ul, daca stiti pe cineva acolo, pentru cateva informatii.
Maine vine ploaia, pregatiti umbrelele!
Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)
alinam spune:
neata Galati!
heheheh, da stiu, da dupa ce o sa nasc o sa-mi doresc "pliktiseala" de acum, macar cateva ore, da deh, asa e omul niciodata multumit.
unde e ploaia??? ca eu am pregatit umbrela
LauraFlo spune:
Daca nu v-ati dat seama a inceput FURTUNAAAAAAAAAA !
Alina, ne racorim, Hana pana pleci tu iubito se va incalzi la loc !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004