Probleme cu stomacul...cu ce le tratati?

Probleme cu stomacul...cu ce le tratati? | Autor: mirelam

Link direct la acest mesaj

Desi nu sunt o persoana rea de caldura, de saptamana trecuta de cand cu canicula asta am inceput sa am probleme cu stomacul. Nu m-am deranjat la stomac dar orice as manca, in special rosii, pepene, sumt ca-mi borboroseste stomacul ceva de speriat si am niste crampe groaznice, repet fara scaune subtiri. Probleme cu stomacul nu am avut niciodata (de genul gastrita sau altceva.)
Poate stie careva, ce medicamente sau remedii sunt eficiente in altfel de cazuri?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adda spune:

In astfel de situatii iau un Ulcerotrat (il inghit fara a bea apa pentru a-si face efectul) care e un pansament gastric; si-a facut intotdeauna efectul (aproape imediat).

Un soricel intr-o lume plina de ... pisici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Eu ti-as recomanda ceva pentru gastrita. Eu m-am inteles extrem de bine cu pliculete de Ranitidina.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

In aceste situatii ar trebui evitate (macar o vreme pana trec senzatiile descrise sau pana se mai potoleste canicula) alimentele ce pot fermenta in burtica: rosiile,fructele cu zeama in general (pepene,struguri,piersici)....Acestea dau "bolboroselile" si senzatia de balonare,Pentru aceasta din urma ai putea lua preparate ca Eucarbon sau Finocarbo de la Eboca (carbune vegetal cu mixtura de plante ce calmeaza fenomenele digestive de acest gen,exclusiv naturale)....
Daca persista sau se intensifica ia un Saprosan (mai reduce din fermenti si flora intestinala...)
Bine ca nu ai (deocamdata) modificari ale consistentei scaunului,daca apar sa ni le semnalezi!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Mananca fructele cam la 2 ore dupa masa, incearca sa eviti o perioada legume proaspete. Daca problemele persista incearca sa mergi la un doctor, s-ar putea sa fie vreo colita ceva.

"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios
http://community.webshots.com/user/flafi1
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;24/st/20050820/e/Nunta/k/c25d/event.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemessis24 spune:

nu manca fructe dupa mese,ci intre ele!!! e foarte important...eu m-am tratat cu tinctura de obligeana,de la plafar,si nu mai am nimic,am folosit vreo 2 luni,cam asa ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex1971 spune:

Incearca cu OMEZ sau OMERAN le gasesti in orice farmacie.La mine a dat rezultate foarte bune.Sanatate maxima si sa auzim de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Confuzia e clara! Probleme cu stomacul sau cu intestinele (matzul gros)? De aici si sfaturile total diferite, pt. afectiuni cu localizare si simptome atit de diferite!

Sanatate multa!

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Incearca ceva mau usor Rennie, Dicarbocalm, Triferment...

If hope were not, heart would break.

Mergi la inceput