Copilasi de oct-noi-dec 2003 (63)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Buna!

Va uram si noi la sarbatoritii de azi, LA MULTI ANI!!!
si de la noi,... fiecare ce doreste, avem de toate

Maria - Calinescu Lucia
Marioan

Ven, bine ati venit, am vazut cateva poze, sunt tare faine

Vikinga, vacanta placuta la Venetia!

pupacim lumea!

Mami Gabriela si fetitzuca Mariuca(31 dec 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

La multi ani la toate care au numele de Maria. Sa fiti fericite, iubite si sanatoase!

Ciuf si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia23 spune:

La multi ani pt toate Mariile noastre!

Nu am mai intrat de mult ca mi-a venit factura la internet 3 milioane,iar eu nu stateam decat maxim o ora pe zi si nu am mai intrat o luna ca sa vad cat imi vine acum si sa-mi dea factura detaliata.
O sa mai citesc si eu din urma sa mai recuperez,la Gl mai citeam dar imi era lene sa scriu si nici nu prea pot din cauza maimutei.
Noutati nu prea avem,am mai fost la Gl 2 sapt,acum ne-am apucat de zugravit,Julia nu prea vb mai nimik in schimb intelege tot.Pe zi ce trece e tot mai obraznica,vrea sa faca numai ce vrea ea altfel urla.
Julia este bolnavioara,totul a inceput acum cateva zile cand mi-a vomitat noaptea,m-am dus cu ea la spital si a zis ca are amigdalele f umflate,ne-a dat Ospamox sa ia 5 zile.De ieri a inceput sa faca diaree iar dc ei mi-a zis sa-i intrerup antibioticul.
Ea saracuta se trezea noaptea si plangea si imi arata gatul si gurita dar eu credeam ca-i iese vreo masea,ca nu a facut febra,nu tuseste,nu are nimik altceva.
Sunt asa suparata cu ea ca nu vrea sa manince absolut nimik de cand e bolnava,doar tzitza si apa.
Siropul si putin ceai de menta i le-am bagat pe gat cu siringa ca nu vroia deloc sa le ia.

Va pupic

Adriana si bb Julia(06.11.2003)
http://community.webshots.com/user/julia062003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Julia , stiu ce rau este sa iti vezi copilasul bolnavior...pupici Juliei si refacere rapida.
despre factura la interent , pana la urma ai reusit sa vezi de ce plateai atat !

Ven , frumoasa vacanta ...am vazut pozele si imi pot imagina cat de frumos a fost.

super mami , imi pare rau de aparatul foto...eu cand pierd ceva plang de ofticata ce sunt
parul isabelei este superb dar nu numai parul ISABELA toata este superba.
De ce veniti mei in octombrie -noiembrie ca eu am planuri sa merg in Romania sa botez fetita lui sorumea care se va naste in octombrie...dar sper sa ne intalnim aici..in hollywood sunt foarte multi romani..eu locuiesc mai sus putin...dar nu este departe de mine...asa am si eu ocazia sa o vad pe miss carliont si normal alvarica sa ii traga niste pupicuri asa cum il invata mama

revin ca nu ma lasa alvarica sa scriu.......

Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A fost odata...Fat-Frumos din LACRIMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza frumoaselor!

ce faceti?
eu am avut cateva zile asa agitate la birou ca n-am avut chef sa semnez condica...

Julia, chiar ma intrebam ce e cu voi de nu mai dati nici un semn de viata. Sanatate multa!
Ven, am vazut pozele, sunt tare frumoase, numa ca io astept si povesti din vacanta. Ca era asa de stresata inainte sa pleci...

Fi-miu a inceput sa vorbeasca, asa din senin. Adica ne imita, ma rog, incearca sa ne imite, a invatat sa spuna "tati" si "mami" si va dati seama ca ne-a topit de tot. Plus "nani", "papi", "papo" (adica popa), plus ca mai zice cum fac ursul, sirena de la masina de politie, rata. Iaca nu-mi mai aduc aminte exact. Mama denaturata ce sunt.

Iar incepe nebunia la birou. Vreau concediu

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

buna dimineata.
Am avut o noapte..... Isabel s-a cam fatait, eu nu puteam sa dorm....Elena noi inca n-am hotarat inca nimic. Nu cred ca putem mai tarziu de noiembrie pt ca la inceputul lui decembrie vin acolo socrii prietenei mele....ar fi aglomeratie cam mare. Dar oricum mai vorbim si poate ne vedem....ce mi-ar place.
Am vrea sa stam 2 sapt in Miami si o sapt in Las Vegas sa o botezam pe fetita de care va povesteam. Are deja 5 luni si jum....zboara timpul asta. Saptamana viitoare suntem nasi si i-am tot cautat domsoarei tinute pt eveniment. I-am cumparat o rochita super dulcica si caut de doua zile pantofiori si nu gasesc. Adica gasesc, dar nu i se potriveste nici o masuta. Cred ca e oarecum intre masuri. 21 spre ex ii sunt super mici, nici nu-i intra, iar 22 ii cad din picioruse.
Nu prea stiu ce sa fac, sa-i iau mai mari....oare se impiedica cu ei ?Isabel a inceput sa numere dupa mine. Pana acum eu ziceam "uno"...ea "si", eu "dos"...ea "si". Acum zice numerele dupa mine. Preferat e ocho....zis oho (adica tipat). La sfarsit in loc de zece tipa yeeeey. Adica uraaaa a numarat.
Vad ca ii plac mai mult in spaniola, le-am probat si in rom.
Zice ca o cheama Babel.
Ieri vorbea cu yaya la telefon si ii povestea pe limba ei ca l-a lovit pe tati cu carutul la picior, si tati a zis au...si gesticula si-si punea mana pe frunte....artista mare.
I-a mai povestit ceva de lumina din bucatarie. Da nu stiu ce.
S-a trezit si nu mai pot sa scriu.
Pupici,
Alexandra si Isabelita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

super mami felicitari pt. ce faci(botez, ...) si petrecere frumoasa.

Ma bucur de progresele copiilor vosti, ca vorbesc, imita, spun fraze...fetita mea e rau in urma. Acum a inceput sa pape parjoale si ciorba, asa ma bucur. Nu pot sa spun ce face sau progresele pe care le are. Ma doare si nu are rost.
Va pupic.

La multi ani!

Paula19+Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Buna ziua doamnelor!

Si noi am avut o noapte agitata, Markus a vrut cu noi in pat pe la 1,30, eu am avut numai cosmaruri toata noaptea!

Sa va povestesc, asadar de Rodos.
S-a dovedit ca nu ma stresam eu degeaba (doar imi cunosc odrasla!)
Pe drumul cu masina B-ta_Buc. i-a fost rau, a vomitat de 3 ori! Apoi in avion a dormit 15 min., dupa care a urlat in continuu, de nervi ca nu vroiam sa-l las jos din brate (20 min. cat am decolat). Pana nu s-a indurat o stewardesa de noi si l-a luat cu ea, si l-a lasat sa apese pe toate butoanele pe acolo, si sa vorbeasca la tel. ala al lor nu s-a linistit copilul. La aterizare, inca 20 min. de urlete pe cinste. Buuuun!
Am ajuns in Grecia, Rodos, hotel de 5 stele, super-fain. Cazare beton (am primit pat dublu, pat simplu si baby cot!), mancare multa si buna cum n-am vazut in viata mea (ne-am ingrasat cel putin 2 kg fiecare!), peisaj-ati vazut si voi, ca de vis, preturi maricele, dar n-am mers noi sa facem turism comercial (a se citi la cumparat de haine de firma), ci sa ne relaxam.......
Ei, aici e discutabila treaba! Pentru ca se pare ca Markus are alte idei despre cer inseamna relaxare........Adica n-am avut tihna sa stam la soare, am alergat intr-una dupa el, il tineam cu schimbul in apa, ca de acolo nu avea unde sa fuga (nu de alta, dar era in brate la noi!). Am stat mai mult la piscine (erau 7 la care aveam acces!), erau 2 si cu apa din mare, era mult mai frumos, curat, elegant etc. Dupa ce se plictisea de apa, venea la mine pe sezlong si facea cate o sedinta de mangaiat cu parul meu pe fatza, apoi incepea alergarile pe la toate sezlongurile, peste tot unde nu era voie.........Cam asa se desfasura ziua de plaja. Jucariile noastre, carate din Ro, nu au prezentat nici un interes....
La amiaza dormea copilu' 2h in camera, la racoare si intuneric (intr-o singura zi a dormit 45 min. la plaja).
Dupa-masa mai mergeam o tura la soare/apa, sau ne plimbam prin complex, sau mergeam cu bus-ul in orasul Rodos (la 20 km). Am vazut si ceva "istorie" antica si medievala (ruinele templului lui Apollo, un palat medieval construit de cavalerii Ioaniti, zidurile orasului medieval Rodos, locul unde a fost Colosul din Rodos).
La intoarcere, in ziua plecarii a trebuit sa eliberam camera la 12, iar autobuzul pt. aeroport venea dupa noi abia la 19, asa ca ne-am cam plictisit pe acolo, dar am avut inspiratia sa-i dau copilului o doza de Fenobarbital. Asa ca pe avion a dormit tot zborul (1 h si 45 min.), ca cred ca innebuneam daca urla iar ca nebunii!
La aterizare, alte belele! Ne-au dat caruciorul inapoi fara 1 roata! Am zis mersi ca nu ne-au rupt-o cand am mers incolo! Mi-e ciuda, ca-l cumparasem cu 1 sapt. ianite, special sa aiba copilu autovehicol bun si frumos si pliabil in vacanta! Ma rog.........serviciile Tarom lasa de dorit FOARTE TARE!!!
Cand am ajuns in aeroport, nasii nostri din Buc. nu ne asteptau - au inteles ca ajungem in ziua urmatoare! Asa ca i-am sunat, au venit, dar din 12 noaptea s-a facut 2 noaptea cand am ajuns la ei, Markus era rupt de somn, dar de agitatie a adormit numai pe la 3!
A doua zi, drumul inapoi spre Bistrita. Copilul a fost extraordinar de cuminte, a rezistat eroic 9 h pe drum (cu 2 opriri mai lungi, la Snagov si la Tg. Mures, la MacDonald's). Chiar ziceam cu Cristi ca s-a calit psihic efectiv, ca ma plictisisem eu, om mare, atatea ceasuri cu fundul pe scaun!

Concluzia: daca eram numai eu cu Cristi, ar fi fost vacanta visurilor mele (luna de miere pe care n-am avut-o!). Asa a fost doar o vacanta intr-adevar de 5 stele, dar nu foarte odihnitoare!

Cam asta a fost!
Urmarea este ca Markus are acum tone de bale, ceea ce inseamna ca in sfarsit ne mai apar ceva dinti, ca suntem de toata groaza cu doar 6 dinti la 1 an si 8 luni!

Urmeaza acum ultimele 2 sapt. de libertate pentru mine, pe 1 sept. incep activitatea, asa ca trebuie sa ma destrabalez cat mai pot!

Va pup ca ajunge pe azi!

Venera , mama lui Markus: -> ->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marioan spune:

Ven -atomic copilul tau!
Cred ca din acelasi motiv sotul meu vrea 2 vacante- una cu Andrei si una doar noi doi.

Super mami tu ai pierdut aparatul dar la noi l-a aruncat(scapat) pe gresie Andrei- de aceea numai avem poze noi de multisor .Acum sa vedem ca trebuie sa investim iar..., Sotul meu e innebunit dupa tehnica si o caruta de bani am dat pe scule semiprofesionale si intr-o zi la sfarsitul lui 2000, ne-au furat hotii tot si de atunci eu am zis ca numai investesc in asa ceva mai bine plec in vacante dar acum pentru Andrei ce nu face o mamica.
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Buna!

chiar ma gandeam Ven, ca o sa ne spui ca la Markus mai vin ceva dintisori...bravo, ii doresc sa iasa repede si sa nu-l chinuie prea mult, atat pe el cat si pe tine...suntem patite!

iar despre vacanta, totusi, sunt sigura ca nu-ti pare rau, acum, privind in urma...au trecut peripetiile...ar fi fost pacat sa nu-l luati, e puiul vostru, uite sotul meu nici nu vrea sa auda de vreo vacanta fara Maria, chiar daca e constient ca jumate si-o peetrece cu ea in brate...

deci mai ai 2 sapt sa-ti incarci totusi bateriile, fa si tu ca si Ileana, la vreo cabana ceva...daca nu vin ploile
m-am labartat, dar vroiam sa va felicit pt vacanta!

Ileana, ma da stiu ca vorbeste baietu' ista al vostru...se vede ca e cel mai mare... si... stim ca are gagica la alta grupa, na ca am desconspirat...

Paula... ce mai faci? nu spui cum fu la petrecere? Pupam Alexandra, care daca vrei sa stii, ne intrece pe zi ce trece... nici nu zici ca are ceva.pe bune! fii mai optimista cand povestesti de ea... stii cum suntem noi aici... si la bune si la rele, ca sa nu zic altfel, ca la popa- la bine si la rau

Elenalove, pupam la voi. hmmm, daca erati din Bucuresti, tare va invitam la un vinache, cand veneati in Romania, da' cine stie?

de Isabel... nu mai zic nimic, e superba, cea mai frumusica! sunt... pe spate!

cine mai e? a Julia, pe unde umblati mey??? bine v-ati intors!

PS. - poate noi, astea din Buc, facem si noi o intalneala vreoadata? acu, cat mai tine timpul asta frumos...hm? ce ziceti?
astept!

Mami Gabriela si fetitzuca Mariuca(31 dec 2003)

Mergi la inceput