Copilasi de oct-noi-dec 2003 (63)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catia spune:

am citit si eu in fuga.tare greu cu timpul asta scurt1
felicitari pt baietel,paula!sa fie sanatos si fericit!
marioan,se rezolva cu bb.sunt usor de refacut si mai ales acolo!sanatate
faina camera!si eu vreau!dar intai ar tb sa am o camera doar pt gabriel,nu?.poate cd vom ajunge in state!
elena,sa treaca repede si bine ambele interventii!iara despre pmneumonie...cam asa se arnuca dr la diagnostice.pt sigurantza!
eu am ramas fara pusti pana la sf lunii si parca a plecat cu tot cu suflet.deja mi-e dor si abia au trecut cateva ore!dar tb sa invatz!eu am ales!
va pup si doar lucruri bune!
am pus niste poze de cd l-am tuns pe g.uitasem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Cu numele nici nu pot sa discut, spune ca oricum daca nu vreau Cristian, el va merge sa-l declare si va pune ce vrea. O mai las un pic si mai deschid subiectul alta data. Cu Alexa ne doream baiat si am vrut ambii Alexandru si atunci am spus Alexandra, a fost mai simplu ca ne-am gandit la acelasi nume ai nu a fost asa balamuc. Acum vrem unul scurt, usor international(sa nu fie prea mari diferente) si sa aiba si un sfant. Acum ma rog la Dumnezeu sa fie ce o fi dar sa nu ne certam.
Alexandra e o plangacioasa de 3 zile, nu ma mai inteleg cu ea... si vrem nu vrem seara de seara pana tarziu mergem sa ne plimbam si e foarte fericita.
Cu mancatul nu mai spun , aseara au fost reclame si asa mai pacalit-o sa pape si ea putina branza, in rest suc de fructe natural si sana, iaurt sau lapte. Nu vrea nimic altceva. Si mai nou e copilul NU..............Orice e NU.

Paula18+Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Buna!

am venit sa va salutam si noi, sa va spunem ca Mariuca e racita cobza, am fost la dr si ia dat Paxeladine si Eurespal, si niste supozitoare...

ne mai ies caninii, cei mai pacatosi speram sa trecem repede si peste asta

vad ca si voi (unele dintre voi) sunteti triste sau bolnavoiare - bolnaviori imi pare rau sa citesc asa lucruri

Ver@, cum mey sa te uitam? chiar ne era dor de voi!!!

ma, noi cu altceva nu ne laudam, inca n-am plecat la mare din cauza Mariei si... asteptam!

Weekend placut si pupici

Mami Gabriela si fetitzuca Mariuca(31 dec 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Elena va tinem pumnii. Ce a patit sotul tau ?
Operatia lui Alvarica nu cred ca o sa va faca probleme, doar ca v-ati saturat saracii de voi. Las' ca trece si asta. Se face el mare !
Sa mai pui poze cu voi.
Va pupam si va tinem pumnii. Sau cum zicea bunicul meu: daca vrei ti-i dau de pe acum
Paula...mey da' voi aveti prea m ult timp si energie. Las' ca-i trece. Streseaza mamica degeaba....hmmm.
Mie imi place Paul si Andrei.
Da' parca Paul si Alexandra chiar suna super frumos.
Uki sanatate puiului. Si noi suntem cu caninii...dar cica mai dureaza pana ies. Ata ete...ce sa facem.
Marioan.....of ce ghinion. Multa sanatate puiutului mic. Mi se rupe sufletul cand aud de copilasi asa mici bolnaviori. Sa ne mai zici de ea, cum ii merge. Poate are noroc si se rezolva fara operatie.
Valeria....ce membru belicos mey, ca m-am prapadit de ras.
Ce poza domne ca-i un dezastru.
Trebuie sa mai cumparam mobila da-s in pana de idei. Nu stiu cum sa o fac....si spatiu e putin....om vedea.
Pana acum are pat si sifonier....plus doua tone de jucarii.
Ileana un pupic caposului Am pus o poza care mie-mi place tare:
http://community.webshots.com/photo/419179585/419221662CPxtHWrestul n-am avut timp....poate sapt asta.
Va pupam tare pe toti, mici si mari
Alexandra si Isabelita linda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marioan spune:

Buna si multumesc pentru gandurile bune si eu sper din tot sufletul sa fie o luptatoare si sa se rezolve fara operatie.

Uki imi pare tare rau pt Mariuca si eu care credeam ca va prajiti la mare ....

In rest miercuri o sa ma duc si eu la doctor cu Andrei ca se pare ca totusi un ochisor ii mai fuge cateodata sincer mie nu mi se pare dar bona tot imi zice si acum mi-a zis si matusica lui . Eu il vad frumos si sanatos dar cand doi zic inseamna ca e ceva , eu sper ca nimic grav.

Week-end placut si pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Mey, nici o miscare pe aici? Rusinica . Noi nu am mai postat ca suntem in febra mutarii, ne mutam din apartamentul unde stam acum in altul mai mare (3 dormitoare) si e situat intr-un duplex, adica o casa mai mare. Va dati seama ca am o groaza de lucru cu impachetatul si Matei ma "ajuta" de zor si el ... asa ca is prinsa pana peste cap. Si mai am 2 zile! . Duminica incepem mutatul efectiv, asa ca sa nu ma dati la disparuti.

Paula, felicitari pentru baietel! Sa fie cu noroc si sanatos.

Ven, asteptam impresii din concediu!

Sanatate la toti bebelashii bolnaviori si pe toate mamicile si bebicii.

P.S: Pun acu ceva poze noi cu Mateiutul pe afara ....

Matei

PozeNoi

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Buna fetelor, in sfirsit si pe aici, dar voi ma iertati ca stiti ca-s prinsa la cheta pentru sabina si cum scriu emailuri si postez si pe alte forumuri pt a face povestea ei cunoscuta nu imi mai ramine prea mult timp liber. dar curind va fi mai bine.Elena offf numai necazuri pe capul vostru, dar uite ca Alvaro a scapat fara pneumonie si chiar daca suna iesit din comun, operatia la coite e usoara din cite am inteles, se va reface repede. Oricum tot e nasol ca trebuie sa treceti prin asa ceva... sanatate multa sotzului! pare serioasa operatia lui..! Si felicitari pt job!Ciuf camera e absolut bestiala! Felicitari pt munca ta! esti talentata si ai facut o treaba buna!Mihaela imai am primit 100 de euro pt sabina de la tine si prietena ta, va pupam pe amindoua dulce dulce Foarte frumoase poze cu bbul tau! Sa mai pui poze!fetelor incep sa-mi fac bagajul, luni plec in venetia, o sa stam mai mult la birfe cind ma intorc. o sa am laptopul cu mine sa mai tin la zi cazul sabinei, doar atit.va pup si va urez toate cele bune!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Mihaela imai nu e pe listuta noastra? Ca ma vrut iar sa intru la pozele ei asa scurt si nu am reusit sa o gasesc acolo.PupVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela imai spune:

ma bucur din tot sufletul ca au ajuns bani!mai e un pic si pitica se v-a opera numai la asta ma gandesc si la bani sper sa se ajunga la suma favorabila. eu mai am promisiuni si sper sa-mi trimita mai repede fetele bani,timpul ma preseaza iti zic sincer ,vreu sa se ajunga cat mai repede la suma aceea si dupa aceea sa vad acel ingeras sanatos e tot ce-mi doresc mai mult!te pupic

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaela_imai/detail?.dir=dbf4&.dnm=91b4.jpg&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare,
Laura, chiar ma bucur ca ai scris si pe la noi. Ma gandeam ca poate te-a deranjat ceva si o lasi mai moale cu mamicile de aici. Oricum, te admir foarte mult pentru ceea ce faci. Lucia cati bani a strans?
iti doresc vreme buna in Venetia, sa faci multe-multe poze ca sa ne plimbam si noi. Sotul meu a fost pe acolo acum vreo 5 ani si i-a placut foarte mult. N-a vrut sa se urce in gondola decat cand vom fi impreuna, sa ne facem o vacanta frumoasa acolo. Cand??? Nu se stie.
Elena, imi pare tare rau de baietii tai. Sa ne tii la curent cu starea lor.
Carmen, spor la mutat si sa va placa noua locuinta.
Marioan, ce sa mai zic, ca pe zi ce trece se nasc mai mult copii cu probleme. Te apuca deprimarea, nu gluma. Cum au zis si fetele, e bine ca este in USA ca va fi ingrijita mult mai bine ca in Ro.
Vera, ma bucur ati mai venit pe la noi. Unde va duceti la mare? scrie-ne mai multe despre voi.
Fetelor, aseara fiu-meu a descoperit ca poate sa umble in nasul lui si a gasit renumitul MUC. Ca de nu stiu cat timp ii spuneam ca mucul are casa in nas. Si cum l-a gasit, asa il analiza pe toate partile, il mai baga in gura, ii placea, nu-i placea, pana cand i l-am luat si gata cu distractia.
Azi a spus la cotofana "oana". Pe zi ce trece spune mai multe cuvinte.
Am realizat ca prinde foarte repede acum, mi-a invatat imediat nu stiu cate animale si cu denumiri grele. Pacat ca nu stie sa le si pronunte, ca cred ca m-as da pe spate de ras.
Eu nu mai pot de dorul sotului meu. Si cand ma gandesc ca mai sunt 2 sapt. pana il vad ma apuca si mai tare dorul.
Am vopsit camerele de jos, un portocaliu, intr-o camera am facut combinatia cu albastru (perdele, lampa, lenjerie) si pot sa spun ca vine super. Mi-am scos colectia de vaze (o goanga de-a mea, pe unde ma duc cumpar cate una) si le-am insirat prin casa. Vad ca Luca nu e pasionat sa le analizeze.
Iar in cealalta camera am facut combinatie la obiectele decorative cu maro si negru.
Mi-as dori candva sa am o camera decorata in stil asiatic. Poate voi reusi intr-o zi.
Pana atunci, ma limitez la ceva mai ieftin si placut ochiului.
Gata, va pupicesc,
Ciuf si Luca
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput