Copilasi de oct-noi-dec 2003 (63)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela imai spune:

Marioan merci mult pentru complimente!viata in japonia e foarte frumoasa ;am invatat japoneza cat sa ma descurc!apropo e foarte dragut Andrei ;e frumos foc sa-ti traiasca si sa te bucuri de el!cat are un an si cat? pe cat l-ai nascut?hai ca ies ca deja s-a facut 2:00 noaptea si plec la nani!pupici fetelor voua si la ingerasi!paaaaaaaaaaaa

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaela_imai/detail?.dir=dbf4&.dnm=91b4.jpg&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela imai spune:

hai ca eu am zis ca ies dar nu am putut m-am uitat la pozele lui Ven !Ven esti o frumoasa si markus e un scumpic,un dragalas!promit sa ma uit maine la toate pozele,la toate albumele voastre fetelor!ma simt tare bine printre voi !pupici

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaela_imai/detail?.dir=dbf4&.dnm=91b4.jpg&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catia spune:

paula,la ce medic ai fost?tare ciudata reactie.sa le fie rusine!felicitari pt baietel si sa fie bine!
davidutza,tu la cine ai fost in cr?ca aia sunt cam plopisti la pedi.si g are la fel de la caldura.cel putin din cate ai zis tu
ileana,aveai tu o cura de slabit minune pe care sotul putea sa o tina si tu nu.trimite-mi-o si mei te rog pe mail ca sora mea s-a plictisit deja de dieta de pana acum.mercic
va pup ca nu mai am timp!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Paula Felicitari !!! Un baietel !!!! Ma bucur enorm.
Iar despre medicul asta....un pumn in cap merita. Domne, daca e o problema zi-i pe nume, daca nu...la fel.
Eu zic sa mergi la medicul tau si gata.
Pe unii doar atat ii duce capul, n-o sa-l faci tu om acu'.
Chiar m-am enervat.
Tu nu te mai enerva, sa nu se supere baietelul
Da ce inseamna sarcina prea jos ?Important e ca medicul care urmareste sarcina sa fie bun, sa ai incredere in el. Ai?
Va pup pe toti patru si felicitari inca o data. Sa fiti sanatosi si fericiti.Mihaela am vazut si eu pozele, adica noi... ca domsoara era cu laptopul in brate sa pupe pe bebe
Sunteti tare frumusei. Si ati incasat o super serie de pupaturi de la IsabelFetelor aici e un dezastruuuuuu....am strans toata camera bebelinei. Vine dulapul, am dat trei corpuri de mobila....dezastruuuu.
Luni vine si al nostru....bleah.
Maine sunt iar cu doi nazdravani. Iar vine piticotul sa ramana la noi. Da' sunt asa de dulci si se inteleg bine...e chiar distractiv. Doar ca nu ies singura cu ei....cand vine tati.
Tata iese maine din spital....suntem foarte multumiti. Totul a mers bine.
Ma duc si eu la nani.
Va pupacim pe toti, sa faceti nani bine.
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

La o clinica privata de pe Str. Decebal nr. 1, in rondul de la Alba Iulia (SANADOR dr. Meclea GH.). Am platit 3.000.000lei, ce crezi ca e gratis sau ca am sora dr. poate....si ea daca vrea analize le plateste pe toate, nu mai spun de consultatii ca trebuie sa fie si ea atenta cu colegii la care merge. Consultatia a durat 20 min. si un pic peste ca a fost si sora si nu putea sa ne expedieze....
Mi-a fost rau toata ziua, am crezut ca mor, nu am fost buna de nimic. A venit sotul acasa repede si am fost in parc cu Alexa sa mai uit si sa-mi ridice moralul.
Sambata am musafiri, se lasa cu bauta ca am baiat, e singurul nepot de sex masculin din ambele fam.
Nu pot sa-mi revin, vorba sotului "pt. ce ai dat banii, ca sa te deprimi si sa-ti fie rau?"
Amnio. nu stiu nimic, nu mai dau de dr., nu mai vine din concediu si mai am putin pana la termen limita cand se mai poate face. Am cheltuit foarte multi bani cu analize, medicamente, consulturi....si spun ca gravidele au drepturi.....la ce oare?
Va pupic,

Paula18+Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Buna!

Paula, distractie frumoasa maine, cand e "bauta" in cinstea baietelului! sa aud ca esti vesela, bine?

si tuturor weekend placut! desi... ploua

Mami Gabriela si fetitzuca Mariuca(31 dec 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davidutza spune:

BUNA,

Am intrat sa va salut si sa va urez vacanta placuta in continuare.
Eu de maine intru in concediu si sunt tare fericita.
Nu stiu daca va mai amintiti dar eu m-am dus la servici cand avea David 6 luni asa incat astept cu nerabdare concediul asta sa petrec mai mult timp cu el.

Referitor la bubitele de care va povesteam ca le are David ,i-am facut analizele,iar rezultatele sunt:urocultura e buna,coproparazitar e bun,exudat faringian e bun(absenti streptococi),iar la hemograma totul e ok cu exceptia "eozinofile" care sunt duble ca valoare si in concluzie a facut alergie la ceva ce a mancat. si este posibil sa mai faca si altele pana descoperim la ce anume face alergie.
Urmeaza cu rezultatul sa ne ducem maine la alergolog.

PA.
Mariana si DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Bine v-am regasit fetelor!!!!!!
Mi-a fost tare dor de voi....n-am intrat deloc pe net in Romania...era o fumaraie in toate cafe-interneturile la care am fost de nu stiam cum sa ies mai repede de-acolo.N-am apucat sa va citesc din urma, doar ultimele cateva pagini..dar incet, incet o sa citesc ce-ati mai facut.Nu cred ca am timp sa va scriu prea multe acum...sa vedem cat ma lasa Andreuta.
Paula...felicitari pentru baietel..sa va traiasca si sa fie sanatos.Nu te ingrijora pentru ceea ce ti-a zis doctorul, e posibil ca placenta sa fie lasata jos, eu asa am patit cu Andrea, dar in 90%din cazuri pe masura ce creste bebelinul se ridica.Daca nu....probabil ca o sa nasti prin cezariana, cel putin asa imi spusese mie medicul.
In Romania a fost super frumos, Andrea a fost cea mai fericita ca toata ziulica era pe-afara, pe la straturi,la animale..acum face ca toate animalutele pe-aici prin casa.i-a placut tare mult.Ma gandeam ca o sa-l uite pe tati si o sa aiba o atitudine mai retinuta fata de el la intoarcere, doar a stat 2 luni fara el..da de unde???A fugit la el in brate de cum l-a vazut.Am pus bagajele in masina si eu m-am dus sa pun caruciorul la locul lui si Andrea deja imi facea bye, bye...parca nici n-ar fi fost despartiti...
In schimb...pentru mine nu a fost o vacanta tocmai placuta....cu mare regret vreau sa va spun ca am pierdut sarcina in Romania...am fost cu psihicul la pamant o buna bucata de timp.Parca nici nu-mi vine sa mai povestesc ca de cate ori imi amintesc ma deprim.a inceput de fapt prin cateva sangerari pe care eu le-am luat ca fiind normale atata timp cat nu erau insotite de crampe, dureri, cheaguri s.a..Nu aveam nici un simptom nasol doar cateva picaturi de sange...Dupa vreo 5 zile cand am vazut ca e tot asa m-am dus la doctor si deja era sarcina oprita din evolutie...singurul lucru pe care il mai puteam face era chiuretajul.m-au internat in spital, am stat o zi inainte si una dupa chiuretaj.va dati seama ca nu mai eram in stare de nimic, plangeam toata ziua.noaptea nu puteam dormi, si ma jucam pe celular ca nu puteam aprinde lumina in salon.A trecut cu greu aceasta perioada nasoala....cand i-am spus sotului meu..el zicea sa-mi fac bagajele si sa vin incoace.Nu puteam sa-i fac lui Andrea una ca asta ca ea era tare fericita acolo.Motivul ar fi fost de fapt o inflamatie urata de tot pe partea stanga...asta la controlul de dupa 2 sapt. de la chiuretaj.Asa ca iar injectii, medicamente...acum mi-am facut programare aici pentru un control sa vedem care e situatia acum.Imi pare tare rau, dar asta e...n-am ce face.Accept situatia...daca doamne-doamne asa a vrut...poate stie el de ce.o sa luam o pauza acum...si anul viitor poate vine altul.
hai ca s-a trezit Andrea..o sa pun si poze si va mai povestim mai incolo....
Pupici la toate mamicile, copilasii frumusei, mamici cu burtici....

Album1Album2Album3
Florida2004-2005
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare,
Sympa, imi pare tare rau ca s-a intamplat asa. Doamne-Doamne sa va dea din nou un bb care sa se nasca sanatos.
Pe aici, doctorul ne sfatuieste sa nu spunem nimic de sarcina pana la vreo trei luni, ca cica numai atunci sunt sanse mici de a mai pierde sarcina.
Ma bucur ca Andreea s-a simtit bine in Ro. Am observat si eu cu Luca cat de repede si-a dat drumul la trancanit de cand am fost acolo.
Pentru ei e un mediu nemaipomenit de stimulare.
Paula, sa nu te superi pe mine ca am pus intrebarea cu plata. Dar asta e inca un motiv pentru care sa primesti raspunsul musai. Comanda platita trebuie sa fie onorata. Asta a fost ideea. Pupicei.
Fetelor care se duc in vacante le doresc drum bun, vreme buna si sa le auzim numai de bine.

Pupicei,
Camera lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Ciuf, m-ai dat pe spate cu camera lui Luca, vazusem la americance si acum mi-am dat seama ca o ai la semnatura. Mai fetelor, voi ati vazut? si nu ziceti nimic? Mami, esti za best! Da' acum impartaseste-ne si noua din secretele tale, ti-ai facut sabloane, ai desenat prima data, cum ai facut? Eu nu stiu care-i de fapt profesia ta dar cu siguranta ar trebui sa ti-o schimbi, fa-te designer de interioare, ai idei, imaginatie,am vazut si-n iarna, esti tare, pe bune.

Pozele noastre
Poze noi

Mergi la inceput