Pe cine sa sacrifice?
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_man.png)
mircea42 spune:
Raspuns absolut instinctiv (adica nu intrebati, mai ales din start, pe ce ma bazez).
Cred ca situatiile de genul celei relatate de Alessia vin si din faptul ca nu acceptam firea reala a celuilalt (nu masca cu care defileaza respectivul prin societate).
Simt eu ca si asta poate fi un motiv al neintelegerilor conjugale.
O caramida in zidul alcatuirii unui mariaj.
<<Ea il iubeste si a facut n sacrificii pentru el...>>
Cu maximum de simpatie pentru ea, intreb totusi: le-a facut pentru el, sau pentru ce a crezut ea ca i-ar fi pica bine lui? (in genul bancului cu Bula si babutza urcata in tramvai, cind ea dorea sa coboare...).
<<A incercat tinute sexy de noapte...>>
Poate nu este cazul, dar nu o data interiorul femeii cu pricina este diferit de al imbracamintii sexy (ori lipsei ei...). Asta e, se prea poate ca nici respectiva sa nu-si dea seama de dublul mesaj emis. Conteaza aici, opinez si eu, ca omu', daca a ajuns la acea tinuta placuta doar in urma problemelor conjugale, in vreme ce anterior a ignorat (daca nu condamna) fantasmele pe care noi barbatii le recunoastem atit de greu nevestelor (care ne catalogheaza prompt de obsedati, pervershi etc.).
Nu tin sa comdamn pe nimeni. Avem de face doar cu un caz clasic de Viata. Deloc pe masura existenlelor relatatae roz in reviste si carti gen Sandra Brown.
In ce-l priveste pe respectivul sot, va fi avind si el (oameni sintem) partea lui de contributie la rateurile casniciei. Nu-s greu de mirosit.
Totodata, cind cineva se plinge de lipsa de afectiune din partea sotzului/prietenului (sotziei/prietenei), am priceput cu timpul ca acea persoana este corijenta la a oferi ea insasi afectiune. Caci daca ar fi primit cindva afectiune de la parinti/mediu, nu ar mai fi alergat dupa ea la maturitate.
Inchei dorindu-i Alessiei sa rezolve cit mai favorabil ei impasul.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_man.png)
mircea42 spune:
Raspuns absolut instinctiv (adica nu intrebati, mai ales din start, pe ce ma bazez).
Cred ca situatiile de genul celei relatate de Alessia vin si din faptul ca nu acceptam firea reala a celuilalt (nu masca cu care defileaza respectivul prin societate).
Cu maximum de simpatie pentru ea, intreb totusi: le-a facut pentru el, sau pentru ce a crezut ea ca i-ar fi pica bine lui? (in genul bancului cu Bula si babutza urcata in tramvai, cind ea dorea sa coboare...).
Poate nu este cazul, dar nu o data interiorul femeii cu pricina este diferit de al imbracamintii sexy (ori lipsei ei...). Asta e, se prea poate ca nici respectiva sa nu-si dea seama de dublul mesaj emis. Conteaza aici, opinez si eu, ca omu', daca a ajuns la acea tinuta placuta doar in urma problemelor conjugale, in vreme ce anterior a ignorat (daca nu condamna) fantasmele pe care noi barbatii le recunoastem atit de greu nevestelor (care ne catalogheaza prompt de obsedati, pervershi etc.).
Nu tin sa comdamn pe nimeni. Avem de face doar cu un caz clasic de Viata. Deloc pe masura existenlelor relatatae roz in reviste si carti gen Sandra Brown.
In ce-l priveste pe respectivul sot, va fi avind si el (oameni sintem) partea lui de contributie la rateurile casniciei. Nu-s greu de mirosit.
Totodata, cind cineva se plinge de lipsa de afectiune din partea sotzului/prietenului (sotziei/prietenei), am priceput cu timpul ca acea persoana este corijenta la a oferi ea insasi afectiune. Caci daca ar fi primit cindva afectiune de la parinti/mediu, nu ar mai fi alergat dupa ea la maturitate.
![](images/user_man.png)
mircea42 spune:
![](images/user_woman.png)
mamica dulce spune:
alessia,spune-i prietenei tale sa-si bage mintile in cap si sa stea in olanda pentru copii (copilul din cealalta casatorie sta cu ea.?.sper ca nu l-a lasat in siberia)Spui ca sotul ei,in pofida dependentei de vrajeli pe net si lipsei de dragoste o trateaza cu respect,iubeste fetita,le asigura tot ce le trebuie,nu are lipsuri materiale,copii au tot ce le trebuie.Eu as ramane pentru copii.Daca tipul nu mai este atras sexual de ea,dar totusi o trateaza asa frumos ar trebui sa faca eforturi sa devina prieteni buni,de dragul copiilor.Stiu ca e greu,si o inteleg mai bine decat crezi,pentru ca nici al meu sot nu presteaza cat as vrea eu si stiu cat al naibii de frustrant este,la ce stari de tensiune duce,frustrare, si tot tacamul.Dar sa se intoarca in siberia nu este o solutie,in nici un caz.
Spune-i ca pana si romanii care au trait o perioada pe alte meleaguri simt o diferenta mare de tot cand ajung in ro si entuziasmul trece in cateva zile.daramite ..siberia!Mai bine se duce intr-o vacanta acolo,la parinti si o sa-i zboare toate nostalgiile urgent.
Si nimeni nu garanteaza ca in siberia,singura,cu 2 copii o sa gaseasca dragostea intr-un barbat care s-o iubeasca in fiecare noapte.Poate ca par cinica,dar ar trebui sa se gandeasca bine inainte sa-si dea cu pumni in cap.
Mai bine se lupta pentru acte si integrare,si in primul rand pentru copiii ei.
Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c
elisa_75 spune:
BUNA ALISSIA
Eu tot masi lupta pt copii ei sa traeasca bine nu e bine sa mearga in siberia acolo e mare saracie,spunei sa lupte pt familia ei,in fiecare familie sunt pb.si eu am dar nu renunt la copil cu orice risc si plus de asta nu le lipseste nimic,poate asa simpte el sa iubeasca nu putem condamna pe nimeni,de tine sincer imi place ti-am citit mai multe subiecte imi place ca vrei sa fie bine felicitari.
NUMAI BINE VA DORESC SI SA FITI O FAM.UNITA ELISA
Any71 spune:
da ai dreptate am auzit si eu de legile din uniuniunea sovietica,dar eu nu asi renunta la copii m-asi sacrifica pt familie si poate o sa fie bine ,spuneii cumnatei tale sa nu renunte asa usor la familie ce o sa faca cu 2 copii in tara de unde vine nu va fi usor si tu esti o cumnata pe cinste multi si-ar dori asa cumnata ca cauti tot timpu pace am o deosebita placere sa iti spun asta,numai de bine sa auzim.
http://community.webshots.com/user/Any71
alessia105 spune:
Imi cer scuze ca nu am mai postat nimic sa va multumesc ptr raspunsurile voastre dar soacra mea ...a noastra ...a facut aatac cerebral si ne-am cam impartit intre spital si casa asa ca nu am avut timp de nimic
O sa incep cu mesajele ptr voi si apoi va spun ce am mai vb cu ei....
mircea42 merci mult chiar aveam nevoie si de parerea unui barbat...ai mare dreptate
mamica dulce,elisa_75,Any71...si eu as proceda la fel ..eu una nu m-as intoarce in Ro singura cu copii nici sa ma plateasca ...stiu cum e sa cresti singura un copil...Pe Sebi al meu eu singura l-a, crescut si a fost cumplit de greu,desi aveam ajutor f mare din partea lui mama si a fratelui meu ..numai eu stiu cate nopti m-am dus nemancata in pat ca sa aiba el tot e ..si nu am avut nevoie sa ma compatimeasca sau sa imi ridice cineva statuie ptr lucrul acesta ..e copilul meu si ca orice mama fac orice sa ii fie lui bine ....
In multele nopti si zile petrecute la spital am vb cu amandoi mi s-a parut ca ea vrea sa fie martira ca ea se scarifica pe ea ptr copii (de asta am spus mai sus povestioara mea )..asta e i-ai facut, ii cresti si te sacrifici ptr ei si fara sa te astepti ca cineva iti va ridica statuie ptr asta .....gresesc??? asta e sa isi ia un amant sau un vibrator ..sunt rea acum
Am vb si cu el si mi-a spus a isi adora fetita si pe baiatul ei cel mare si pe ea o adora dar nu o iubeste ,chiar a subliniat ca "tine enorm la ea dar nu o iubeste ptr nu a iubit si nu va iubi niciodata o femeie " -cam astea au fost cuvintele lui , eu una cred ca o iubeste dar in mandria lui ( nu am vazut om mai mandru de el )nu vrea sa o recunoasca si cred ca problema e de natura fizica ( el are vreo 50 si de ani si desi nu ii arata )
Am pus cap la cap totul si ajutata si de raspunsurile voastre am vb cu amandoi ....le-am sugerat sa isi aia un consilier familiar sa incerce sa depaseasca momnetul in doi iar daca nu si nu se poate macar prieteni f buni de dragul copiilor ( ceea ce si sunt)
Eu nu vreau sa ii judec pe niciunul si nici sa ma bag tare in viata si fam lor ..tin enorm la ei si nu as vrea sa ii vad despartiti si ingerasii aia de copii sa sufere .poate ptr asta ma framant atata ptr ei
Va pupam dulce pe toate si pe toti m va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, Benny
(02.03.05) si Sebi (16.01.98)
http://community.webshots.com/user/alessia1055
ioana_io spune:
shi pe ea cine o tzine sa nu flirteze pe net?
iar daca sotzului nu ii va placea, nu va avea voie sa comenteze...va fi pus el in situatzia de a incerca....tzinute sexi de noapte, alea alea...:))))))
poate la prima vedere nu pare 1 sfat ortodox, dar macar ishi poate gasi o okupatzie mai placuta decat gandurile de intoarcere sau de recucerire a LUI.
Mirunaa spune:
Sincer, eu cred ca acest domn este un pervers care incearca sa-si ascunda impotenta prin replici de doi lei de genul "nu te iubesc , eu n-am iubit si nici nu o sa iubesc vreodata o femeie".Face pe cocosul tocmai ca sa se ascunda.
Si apoi, la o asa diferenta ar fi trebuit sa se astepte , ea, la asa ceva.Nu am nimic, chiar absolut nimic, cu diferenta de varsta intre soti...dar cred ca la un moment dat aici se ajunge.
La rece vorbind, pt faptul ca el, totusi se poarta frumos cu copiii si, pana la urma si cu ea....merita sa se sacrifice si sa accepte in continuare situatia.Asta insa, nu-i da garantia ca el o va accepta pt totdeauna asa.Poate peste putina vreme sa-i spuna...pa!
Cred ca cel mai bine ar fi sa vada interesul copiilor si al ei.
Toate cele bune!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/crini/crini.jpg)
crini spune:
E foarte greu sa traiesti cu un om care te ignora, sau ma rog, nu te mai vede femeie. Poate intr-adevar a ajuns la capatul rabdarii si se gandeste ca orice ar fi mai bine decat asta.
Ea lucreaza? I-ar face bine, ar iesi in lume, ar cunoaste alti oameni, ar fi si mult mai obosita si n-ar mai avea timp sa se gandeasca la toate alea. E bine sa aiba si alte preocupari in afara familiei, sa-si verse energia si in alte domenii, daca familia nu o satisface, nu ii da multumirea de care are nevoie.
Ar mai putea si sa mearga in excursie la ea acasa, sa stea ceva mai mult timp, cu copiii acolo, o luna- doua. Cred ca s-ar linisti.
Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)