Bebelusi de martie - aprilie 2005 (17)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Am fost la doctor si nu-i decat un mic guturai cu putin rosu in gat si mai multe mucozitati (in gat, ca nasucul n-are probleme). Ne-a recomandat vitamina C (i-am luat Natural - picaturi, fiolele au un gust groaznic) si suspensie de paracetamol astazi si maine. Asa ma gandeam si eu, dar cu un bebe asa de mic nu-mi asum riscul de a pune un diagnostic gresit. Am vrut s-o asculte, sa nu fie ceva mai grav.

Mamacita cred ca a transpirat si am dormit cu fereastra deschisa. Probabil spre dimineata a fost mai racoare. Acum am mutat-o in camera ei (am terminat cu schimbatul ferestrei acolo si e totul OK) si doarme cu geamul inchis. Sper sa-i treaca repede.

Noi am cumparat patut pliant pentru calatorii ABC Design, Travel Soft se cheama. E super. L-am luat de la buburuza fiindca acolo era cel mai mic pret. In magazine l-am gasit cam cu 1-1,5 milioane mai scump. Orice patut pliant se poate folosi si ca tarc, dar, desigur e doar 1,2x0,6 metri. Tarcurile sunt identice, doar ca sunt mai late, cam patrate, deci mai greu de transportat ca pat pliant, dar mai spatioase ca tarc.
Cat despre prieteni, ne-am obisnuit cu tratamentul asta de cand am avut-o pe Mariuca. Cei fara copii evita cat pot sa ne intalnim cand sunt de fata si copii. Se simt cumva stingheriti de copii. Sa fie sanatosi! Adevarul e ca un copil te poate pune in mare incurcatura cu intrebarile si remarcile sincere pe care le face. Desigur vorbesc despre cei mai maricei putin, cam dupa 2 ani.

Zuzunaki spor la bagaje! Cand pleci exact?

Ocrainic felicitari pentru postul obtinut! Eu i-as da Hipp, oricum nu i-ai dat prea mult Milumil. Da' nu-i grav si daca il lasi pe Milumil. Are multe mamici sustinatoare peste tot fiindca e dulce si bebelusii il mananca cu pofta si se dolofanesc cu spor

Daria mi-a placut exprimarea cu zapp share free! Multumim pentru urari!

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

zuzunachi, intr-adevar ar o ideea de afaceri sa aduci lucruri pe copii. Intrebai la ce sunt preturi nesimtite la noi. Raspuns: La tot ce trebe pt un copil! Absolut la tot!
Faza e ca la noi se produce zero si totul e import. Si statul are grija sa ia taxe vamale nesimtite la orice, plus TVA (care creste iar) si uite asa devine pretul acre devine.
Noi sa fim sanatosi ca belele curg!

Cat despre prieteni, la noi e un pic pe dos. Noi suntem ultimii din gasca deveniti parinti. Recunosc si noi ne racisem de unii dintre ei, mai ales ca eu am avut ceva greutati in a ramane gravida si am trecut si prin faza invidie , recunosc!
Acum s-au reinodat multe legaturi, am inceput si noi sa sunam mai des , si suntem sunati mai des.
Chiar cineva ne-a propus o iesire duminica tocmai ca sa ne cunostem mai bine, ei avind un baiat de 8 luni si cica sa aiba cu cine sa-si faca ziele de nastere. Erau niste colegi de serviciu ai sotului si nu am regretat ca am iesit cu ei. tare de treaba. Adevarat ca am vorbit aproape numa de copii, dar data viitoare poate abordam si alte subiecte.

Va zic noapte buna si fug si eu!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

azi baturam recordu la papica!Pe Bubu l-au apucat nervisorii si urletele d epe la 8.30 desi mancase la 7 si ceva.Zic sa ne mai jucam,sa ne mai dragalim si sa mai astept pt ca el mananca ultima oara in jur de 9.30-10.N-am mai avut scapare.La 9 i-am dat papa(90ml)si a adormit.Numai bine zic,mai bantui si eu netul pana vine sotzul.Cand ,il aud ca se trezeste.Dau fuguta(fara sa mai cad pe scari)si-i dau putina apica.Dar cu ce nesatz mai bea...Zic,hai sa-i mai fac 100 poate i-o fi foame.Si uite ca -i fu,mai manca 90!Bilantul zilei:850!si o mamica fericitaMi-a adormit in brate dragul de el

rrox,
eu plec exact intr-o saptamana.Poate credeti ca am timp,dar eu m-apuc sa fac in fiecare zi cate ceva pt ca deja sunt multe altele de facut si nu vreau sa las bagajul in ultima clipa.De ex,cumparaturi(deci ziua de maine e compromisa pt ca apoi sotzul mere la serviciu si eu n-am permis sa umblu singura cu masina),apoi sambata iar la proba de rochie,deci,iar e ziua compromisa...eu zic sa fac mai bine in ritm de "festina lente"decat sa ma zapacsc pe ultima suta.
ligia,
iau in considerare Idei sunt,cu practica e mai greu.Dar cine stie cum oi ajunge mare afacereasa
Hai ca va pup si somn usor!
Nu vreau sa va fac invidioase dar aici a plouat azi toata ziua si a fost brrr...Abia l-am scos pe bubu(imbracat bine)in balcon.Si asta in 2 reprize a cate 5 min sa ia putin aer curat.

Nicole-mami de pici cu lipici (19.03.2005) http://pg.photos.yahoo.com/ph/nezdravana/my_photos

People see God every day, they just don't recognize him.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Azi Ema s-a distrat rostogolindu-se de pe spate pe burta. Ii place atat de mult, incat nu a vrut sa mai manance seara, ci sa practice noul sport. Ma bucur sa o vad incantata de propriile aptitudini, dar am notat tot ce a baut azi si abia ies 600 ml (cu tot cu ceai si suc de fructe). Acum o pandesc si o sa incerc sa ii dau un bibi in somn, dar stiu ca nu prea am sanse... Offf, speram sa se adapteze la caldura si sa nu isi piarda pofta de mancare. Mi-e teama sa nu slabeasca, ca oricum a stagnat cu ingrasatul...

Anca Micaela, mama Emei Ioana

http://community.webshots.com/user/AncaMicaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

salutare fetelor,
intru si eu repede sa vad ce mai faceti, ma bucur ca toata lumea e bine, rox multa sanatate Ioanei , si noi suntem bine crestem , noi mai mult ne lungim, avem 69 cm acum, de cantarit nu l-am mai cantarit ca sa nu ma mai stresez

vad ca vorbiti de tarcuri, si noi vrem unul dar cand am vazut ce preturi sunt....mi s-a facut rau, pe mine ma tenteaza mai de graba un scaun pt servit masa si am pus ochii pe unul tare misto dar si foarte scump, cel de la chicco ii spune "polly" la noi am vazut ca e in jur de 6 mil iar in USA 129$ aprox 3,7 mil

apropo in septembrie pe 23, 24 , 25 va fi iar baby expo, eu astept pana atunci poate gasesc si tarc si scaunt pt servit masa, mai ieftine

cine stie sa-mi spuna si mie pe olita cand ii asezam? am un nepotel are 2 ani si jumatate si nici acum nu face la olita plange daca-l pune

mamacita asteptam poze multe cu Alex , si eu am luat un aparat digital special pt bebe , al meu cred ca e cel mai pozat copil , are pana acum vreo 600 de poze, ne-am luat un card de memorie de 512 mb si facem la poze cu el de ne plictisim,

Cezar de cand a invatat sa se intoarca pe burtica numai asa vrea, daca-l intorc pe spate plange , si la un moment dat oboseste si se enerveaza dar tot nu se lasa

si eu ii dau tot milumil, dar asa mi-a zis primul dr care l-a vazut pe bebe , acum vine altcineva si ne-a zis ca e ok , ca daca am inceput asa sa -i dau in continuare milulil daca-l bea , eu ii dau si ceai dar nu prea vrea decat daca ii e foame , altfel nu prea vrea

gata am fugit la nani, am uitat sa va zic Cezar doarme de la 10 la 6 dimineata , de la 6la 8 de la 8 la 10 , mai doarme afara de la 11 pana pe la 13 si dupa atata somn abia pe la 7 seara mai adoarme pana pe la 9 cand facem baita , cam asta e programul meu , in timpul zilei trebuie sa stau toata ziua cu el ,daca nu ma vede 5 min incepe sa maraie si daca vede ca tot nu vine nimeni la el incepe si plange, ce ma sperie cel mai tare e ca a inceput sa planga in somn dar raaaaaauuuuu , probabil viseaza urat dar se intampla cam des si nu stiu ce sa-i fac ...????

gata ca iar m-am lungit cat o zi de post

numai bine
somn usor la toata lumea

Adriana si Cezarica (n. 23 Aprilie 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata,
pe unde sunteti ? sau nu v-ati trezit?sau sunteti deja afara? cezar a dormit de la 10 seara la 6 dimineata si de la 6 la 9 , nu-mi venea sa cred ca nu se mai trezeste si cred ca ar mai fi dormit daca nu faceam eu galagie, acum am papat si fugim si noi repede afara pana nu vin caldurile

Adriana si Cezarica (n. 23 Aprilie 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

'Neata!
Buna idee,alessia,cu Atlassib-ul,nu ma gandisem.Mersi!
zuzunaki,chiar sa stii ca infloresc afacerile cu articole pentru copii,caci indiferent cat de nesimtite ar fi preturile,parintii isi rup de la gura sa aiba odrasla toate cele.
ocrainic,felicitari pentru post si perspective luminoase Oana are!Sa ne tratezi si pe noi cand om fi buboase,sa nu ne uiti!
adriana,ce-ti veni sa dai cifre?L-ai ambitionat pe Marius sa le numere pe cele de pana acum si i-au iesit vreo 670,de care e foarte mandru,sa te tii de acum,ca avem si camera foto,nu numai pe cea video.Oricum cred ca zuzunaki ne bate de departe,sa speram ca nu-i vine si ei ideea sa le numere
Dar tu esti o fericita,cu atata somnic al lui Cezarica poti sa organizezi baluri in timpul astaAlexutu doarme de la 22:30-23 la 7-8,apoi de pe la 11 la 12,iar o repriza pe la 17 pana pe la 18 si cam atat.eu zic saru'mana si pentru atat.Aseara am evadat si eu o ora,m-am plimbat cu tata pe la Melody,in timp ce mama si Marius distrau pruncul.Ce nebunie,sauna,aglomeratie,dar si multe mijloace de distractie pentru piticii de cativa anisori(m-as fi distrat si eu,ce mai incolo-incoace)si de perforatie a buzunarelor parintesti,magazine...Parca eram Tarzan asa de salbatica ma simteam dupa atat timp petrecut intre patru pereti.Cand m-am intors mi-am gasit iubirea cu gura cat o sura si lacrimi siroind din cauza unui amestec exploziv de foame,oboseala si dor de mamica.M-am simtit si un pic vinovata,dar nu mai puteam,plesneam daca nu ieseam un pic.Din cauza ca nu mai doarme atat si e matait nu prea am mai putut merge nici la terase,mai ales pe canicula asta,asa ca am devenit plante de aprtament.Cum o dai nu e bine,ba frig si ploaie,ba canicula...Ufff,cand om prinde si niste zile incantatoare de plimbarica...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/my_photos

Mergi la inceput

A,am uitat sa dau si eu cu parerea in populatie apropos de prietenii.In primul rand cred ca acelea adevarate sunt la fel de rare precum diamantele gasite intamplator pe strada .De cele mai multe ori sunt gaunoase,sapate de tradari ori invidii.Slava Domnului,am multe si mari defecte,dar ma pot lauda cu mana pe inima ca niciodata nu i-am tradat pe cei pe care i-am considerat prieteni(chiar daca eu sunt o lenesa la capitolul mentinerea relatiilor-telefoane,vizite,mesaje;in schimb la necaz sunt prima care sare sa faca atat cat poate si se pricepe).Cat depsre invidie,nu stiu ce inseamna asta,n-am simtit niciodata fata de nimeni,dar trebuie sa fie ceva foarte neplacut pentru cei care traiesc asemenea...stari,caci motive oricand gasesti,oricand si oriunde exista cineva care are ceva ce-ti doresti si nu poti capata la acel moment.Astfel incat niciodat nu te poti bucura de atat cat ai.Multumesc,Doamne-Doamne,ca nu m-ai "dotat"cu asemenea sarpe mancator de suflete.
Mie mi-a facut placere sa ies cu prieteni cu copii,caci inca de copil stateam pe post de baby-sitter cu copii musafirilor,placandu-mi la nebunie.In timp mi-am pierdut rabdarea si imaginatia,dar in continuare imi plac copii.functie de fiecare stadiu prin care am trecut(singura,cu prieten,cu logodnic,cu sot,cu copil)am tot migrat de la o categorie de "prieteni" la alta,doar datorita schimbarii lor de optiuni.Eu le spun simplu,prieteni de cafea,caci prietenii adevarati iti sunt sprijin la nevoie si,cum am vazut atat de frumos in motto-ul unei membre a dc,te iubesc chiar si atunci cand te cunosc.Eu nu am nevoie sa ma iubeasca,ci sa avem relatii bazate pe incredere,respect si sprijin reciproc(le zic eu aliante).Astfel cred ca dureaza.

Mergi la inceput

A,uitasem ceva foarte important;sinceritatea.chiar daca adevarul supara,te necajesti pe moment de o parere spusa in fata,dar apoi te poti baza pe persoana care are curajul sa-ti spuna ceva adevarat si constructiv in fata,nu care sapa ditamai tunelul in jurul tau cu zambetul pe buze si plin de complimente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

rrox, multumim!Si sanatate Ioanei, multaaa!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput