Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (94)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Pa, fetele, plec la cupilu mamei...

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Sa va spun cum e la noi cu mancatul.. jumatate din mancare in scaunel, cu jucarii (cea mai tare e o sticla din plastic la care se chinuie mult si bine sa-i puna dopul), restul, in plimbare prin casa. De curand am descoeprit o smecherie de milioane. I-am cumparat afine si am observat ca ii lac, asa ca in fiecare lingurita ii pun in varf cate o boaba de afina si deschide o guritaaaaa. Cand n-am avut afine am incercat cu putina rosie si a mers si asa. II arat "uite mami, afina" si in felu asta papa tot.

Mai ma duc sa mai vad si eu poze ca n-am mai vazut de ceva timp. Si dupa aia tre sa-i fac curatenie in dulap ca e debandada pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Eu mi-am facut exercitiile si acum imi smulg mustatile.

...auziti din nou alerta la Londra...incendiu intr-un autobuz...

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

mi-am smuls mustatilesi acum plecam un pic pe afara,prin piata.

Ne auzim mai tarziu.

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Salutare Romania.

Eu sunt mahmura de somn. Si nici macar nu e vina Adelutei. Daca era ea dadeam vina pe ea ca nu m-a lasat sa dorm, dar asa?
Felicia multumesc de urari, dar nu eu dau examene. Eu doar sunt ocupata sa le corectez pe cele ale studentilor mei. Dar oricum am nevoie de incurajari, ca ma deprima mormanul de maculatura din fata mea.
A, si noi bem apa din cana. Canita normala de oameni mari, nu mai vrem sa bem apa din bibe. Cica ala e ptr bebei. Doar lapticul dimineata si seara il mai bem din biberon.
Mai ce frumosi copii am vazut. Pupa-as eu pe toti, ca tare dulci sunt.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

deci care-a plecat sa-si aeriseasca mustatile pe la piata....care corecteaza teze, care...mai de care
noi am tras o plimbarica pe-afara, acu ne racorim care cu-n ceai (adica eu), care cu apica (adica pupi) si-l asteptam pe tati sa pofteasca la pranz.
mai e careva pe aici?
olivia, te-ai trezit?

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Eu inca mai sunt, ca sincer nu ma atrage mormanul de lucrari, asa ca mai trag un ochi pe aici, mai dau un refresh si mai corectez o lucrare.
Hei fetele, ce faceti, baita la piticoti?
Numai Andreea mai e pe aici. Slaba miscare.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Bai, am si eu o intrebare pentru voi. e offtopic, da voi sunteti prietenele mele si discutam orice, nu?

Voi ce faceti cu hainele pe care nu le mai purtati pentru ca sunt demodate, dar care nu sunt rupte si de aruncat? Mie imi duduie dulapul de plin ce e, dar multe sunt haine pe care nu le-as mai purta nici moarta ca sunt demodate, dar sunt totusi in stare buna si foarte buna si nu-mi vine sa le arunc. Cred ca ma imbrac cu un sfert din hainele din dulap, restu ocupa locu degeaba pe acolo. Ma enerveaza ca daca imi cumpar o haina noua, nici n-am unde s-o pun. Prin strainatate exista sistemul asta cu second hand, dar aici la noi am intrebat si nu primesc haine, le aduc numai de afara. (m-o apucat harinicia si curatenia in dulap ). Deci? Pe la voi cum e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

pai eu inca am gramada de toale de dinainte de sarcina in care tot speram sa mai intru...se pareca nu...adica mi s-au schimbat si formele, cum era de asteptat, asa ca as arata caraghios. dar n-am curajul sa ma apuc de operatiunea asta. oricum, eu am de gand sa le donez pe aici pe undeva, ca n-am ce face cu ele. nu's ce sfat sa-ti dau. iar cand eram in ro, le dadeam celor care aveau rude la tara, sa le duca lor...

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

M-am trezit...am dattelefoane in Ro, Uka este la plimbare sieu m-am gindit sa vamai delecxtez cu anagramele mele...vorba lui Roxa..in 3 saptaminidau blind test...hi,hi
Savamai povestesc de Luca...mai nou doarme 10 ore bea lapticl si mai doarme 1-2ore...hi,hi...Am incercatsa revenim in dormitor..in primele 5 minute s-a trezit...asa ca ...pina pleaca MP...asa ramine...sacaram salteaua in fiecare noapte in living siin fiecare diminata inapoi in dormiotr...totul pentru Luc..totu pentr fericrea lui:)
Bea si eel din cana normala..fara cioc, farapai...maninca orice si oricind...noroc ca-i inalt cva altfel aeam colacei...
ESTE INEBNIT dupa tati..eu nuprea contez :(
pupiCI LA FETITELE CU BUBITE..SA TREACAREPEDE...

Luca cel frumos

Mergi la inceput