Bebelusi de nov-dec 2004 (68)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Fetelor, plec la munte maine!
Abia astept, dar am niste emotii cat casa: daca doarme puiul, daca nu mananca, ma rog, dintr-astea! O prietena s-a intors de la munte acum doua zile, cu bebe de 6 luni si cica sejurul afost un cosmar:n-a mancat, n-a dormit, numa' s-a marait, in conditiile in care bebele ei e super cuminte acasa...

Cookie si bb Sabina
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cookiesrv/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Buna fetele... iarasi in trecere repede pe acasa... Ziceam de Mihai ca e slab... Pai daca l-ati vedea acum cand e la regim... h a avut doar zeama de orez, el care manca cel putin 3 mese pe zi de peste 200 ml de mancare sau cereale... ce ii dadeam... Zeama de orez bea de foame 80-110 ml maxim. Am inceput sa bagam cate o cupa de milupa hn 25 , maine 2 cupe, poimaine 3 cupe si tot asa... Bine ca azi pot sa ii dau supa de morcov cu carne...
Va pup si sanatate multa la toate...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=6" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Neata, fetele ...
N-as putea sa spun ca sunt tocmai pe culmile disperarii cu Maria dar pe undeva, pe un deal in zona, tot ma situez... Nu stiu ce se intampla cu mamaruta mea de doua zile, i-or da dintii, i-o fi cald, HABAR N-AM dar se trezeste pe la 6 in niste plansete de ti se taie respiratia, tot timpul am impresia ca tre sa o culeg de pe jos . Si uite asa, ametita, o duce pana pe la 8 (ora ei obisnuita) cand incepe circul, pt ca nu mananca de nici o culoare. Ea nu se omoara dimineata cu micul dejun, dar chiar si asa... Si totusi, in dimineata asta am reusit performanta de 180 de lapte cu cereale , care nici in vise nu se atinge la micul dejun, insa numai dupa ce am schimbat 3 biberoane si era aproape adormita.
Si daca asta nu se intampla, cand ti-e lumea mai draga, vomita partial dupa masa (partial, pentru ca nu vomita tot, cam 2-3 linguri maxim) , in conditiile in care pana saptamana trecuta ea a varsat doar de 3 ori de cand s-a nascut, nu i-am schimbat meniul si nici nu da semne de vreo boala .
Colac peste pupaza, am toate sansele ca la o masa din 5 sa nu manance prea grozav si avand in vedere experientele cu varsatul (5 intr-o saptamana ) nici eu nu insist (ieri la penultima, aia de iaurt, a mancat 6 lingurite, pt ca la ultima sa manance 220 si sa mai ceara... )
Ca sa fie tabloul complet, are si un mic herpes pe care nu cred ca il pot trata cumva .
Inutil sa spun ca dr mea imi refuza apelurile, nu?...
Sau ca ieri, in disperare de cauza, am carat-o prin casa cu marsupiul, pentru prima data in viata ei mica si mi se parea ca are 70 de kg, nu 7...
Ca atare ma plang la voi si daca mai am loc, va intreb:
1. cum ati dat Pikovit ca eu nu-l gasesc pe net decat pastile si recomandat pentru copii mari cu lipsa de calciu, ceea ce ea nu prea are...
2. mamici de copii "obezi" (Cookie, Andreea, Fulguletz), cam cat mananca zilele astea puiutii din punct de vedere cantitativ?
3. mamici de copii dintosi, e posibil sa fie de vina la mamaruta dintii , avand in vedere ca n-are diaree, nu baleste mai mult decat de obicei, nu face febra? Singurele "simptome" sunt mancatul aiurea (la o masa te miri ce si la alta portie aproape dubla ), varsaturi razlete, apa din nas uneori (fara sa fie racita sau alergica la ceva), plansete bruste si sfasietoare (mai ales cand se trezeste ), plus o gurita maaaaaaaaaaaare care se repede din senin sa muste tot, ca pe vremea cand avea o saptamana si cauta disperata sanul, exact astea sunt miscarile din cap si buze...
Multumesc pentru spatiul alocat plangerilor, avand in vedere ca eu nu am obiceiul asta, pentru ca n-am nici motive serioase de obicei...

POZELE MAMARUTZEI!!!
http://f2.pg.photos.yahoo.com/tataruraluca
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Hello fetelor!
Cookie, asa a patit prietena ta, tu nu vei pati asta, pt. ca Sabinuta noastra este o bestiala ! Drum bun si petrecere frumoasa ! Pup.
Felis, sper sa isi revina repede Mihaita. Il pupacim cu mult, mult drag, si pe tine la fel.

Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)

Admirati-ne

Mergi la inceput

Am uita sa precizez ca, in ciuda tuturor plangerilor mele de mama nebuna, isterica si pretentioasa, buburuza mea, intre plansete din senin si suparari ici colo, e de o veselie inimaginabila... Ieri a ras 10 minute non stop pentru ca ma scalambaiam la ea ca un circ ambulant iar ei i se zguduia burtica de ras...

POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

... si ca in ultimele doua zile a baut cate 400 ml ceai, in conditiile in care ea, daca bea 100 pe zi, e eroina... Ca in conditiile astea a varsat alaltaseara: dupa 140 de cereale a tinut mortis sa bea 100 de ceai si evident ca stomacul ei nu are asa o capacitate...
NU ma plang si INCA nu disper, stiu ca sunt alti copii cu probleme mult mai serioase decat ale Mariei, dar vorba lui Ally McBeal, problemele mele sunt cele mai serioase pentru ca sunt ale mele (si pentru ca dezvolt sindromul mamei slabanoage care vrea sa isi umfle compensatoriu copilul, asa cum in starile de luciditate ma psihologizez singura... ), asa ca am postat doar ca sa vad (da)ca mai sunt si alti copii in starea asta de fapt...

POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Raluca draga, Sabina mea de vreo saptamana(adica de cand au inceput caldurile mari) se trezeste noaptea de cateva ori, in tipete sfasietoare, de-mi taie respiratia... Tipa exact ca si cum s-ar fi lovit tare... Inclin sa cred ca e totusi caldura de vina...
Trebuie sa precizez ca Sabina dormea noaptea legat 7-8 ore...
In ceea ce priveste mancarea, cand ma obisnuisem si eu cu ideea ca 100ml de mancare reprezinta portia ei, acum nu mai mananca nici atata....

Cookie si bb Sabina

Mergi la inceput

Si inca ceva pentru Raluca, legatura intre idei fiind aproximativa:
Ma duc eu acum catva timp la doctor cu copilu', crezand ca a facut rosu-n gat/viroza/sau cine stie ce. Ajung acolo, ii recit poezia lu' dom'doctor, el parea cam absent. Ma opresc din recitat, ma uit la el intrebator, la care el zice:"Eu urmaream copilul cu urechea la dvs. dar vad ca este vioaie si rade, asa ca mergeti acasa, copilul nu are nimic!"

Cred ca orice anomalie in comportamentul zilnic al copilului suntem tentate s-o interpretam ca pe o catastrofa, dar bebelusii nu sunt robotei, dupa cum nu suntem nici noi. Si la urma urmei, ei sunt niste oameni mai mici, nu-i asa? Au si ei zile sau perioade mai proaste, dupa cum avem si noi.
Par coerenta in ceea ce spun sau nu?

Cookie si bb Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Buna dimineata!
Draga Raluca,
avnad in vedere tot ceea ce ai spus despre mamaruta ta 9 o barfesti, nu ? ) si mai avand in vedere si fptul ca afara gradele si-au cam facut de cap... (si mai luand in consideratie si experienta mea de mama cu "dintuci") eu zic asa: copilu e, exact cum spunea si cookie si cum cu siguranta si tu stii, un om in miniatura, cu zile proaste, f proaste si f bune. Asa e, noi, ca mama, tindem sa exagera orice reactie a lor...nu te ingrijora atat timp cat ea hohoteste de ras, chiar daca asat vine dupa plans. Sigur e de la caldura asta infernala...de la dintuci...??? nu stiu, ce sa zic...Vladut n-a facut febra, nici n-am observat practic cand i-au iesit dintii, decat ca balosea exagerat...si dadea sa muste...Daca trec caldurile si ea tot nu papa...trebuie sa mergi la un medic care sa te indrume bine...or fi si mofturele de don'soara???? Nu stiu cum as reactiona daca Vladut n-ar manca bine, el care e un sfant in ceea ce priveste masa...
Asa ca iti doresc rabdare si mamarutei ii doresc sa aiba pofta de papa si sa o asculte pe mamai a ei.
Si faptul ca bea ceai mult? II cere organismul, din cauza deshidratarii...caldura mare dom'le...

mami de vladut(15 nov.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Cookie, drum bun si distractie pe masura...nu-ti fa probleme de pe acum...ai sa vezi ca Sabinuta o sa fie bine, Vladut are cateva drumuri la activ, si mereu s-a comportat bine, inclusiv cu somnul si papa...mai ales la munte o sa fie super, o sa vezi...prietena ta are un bebe rasfatat , dar Sabinutza e o .
Pup you si Vladut pe Sabina si ... sa n-o cucereasca vreun flacau pe acolo, da?

mami de vladut(15 nov.2004)

Mergi la inceput