Ii poate lua copilul???

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bosioc spune:

D-na Kadijha, mamica a fost la Centrul de Mediere si Securitate Comunitara cre a avut un program sponsorizat de americani.Nu au la Buc. filiala, dar au promis ca sapt. viitoare o sa-i dea citeva adrese si nr. de tel.de la org. si fundatii din Buc. care o sa va ajute.
Va dorim mult succes si s va ajute Dumnezeu sa aveti sa ramina copilul linga dv.

Silviu si mamica

tedy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kadijha spune:

Buna si merci pt raspuns Vanessa. El fiind cetatean olandez locuieste in olanda sin u in Romania, si actele toate trebuiesc traduse in olandeza si legalizate.. El nus tie romana, si chiar daca stia procedura trebuie facuta in limba lui ƒ¼.Am facut procedura de 6 luni dar confirmarea de primire nu a venit inpoi niciodata, nici refuz nimic, eu stiu sigura ca actele au ajuns la el si ca a semnat, dar asta e birocratia din Romania, probabil sa pierdut pe undeva. Nu sa dat nici o sentinta, tot ce trebuia sa fac era sa o iau de la capat cu procedura de 6 luni dar neavand bani nu m-am mai dus la tribunal. Eu incerc sa gasesc alta cale daca o exista sa termin acest divorty, pt ca nu imi mai permit sa cheltui bani sit imp mai ales.:((((

Mergi la inceput

Astept cu nerabdare adresele sau nr de tel de la fundatii din bucuresti, tin sa va multumesc la toti pt sprijin si pt ajutor, chiar am nevoie. Sper ca intr-un final sa rezolv toate problemele pt ca nu mai am puterea sa merg mai departe...
mama lui Eric si Andrei

Mergi la inceput

rog moderatorii sa-mi permita sa apara mesajele mele pe site. si vreau sa intreb de ce dureaza asa mult ca un mesaj sa fie moderat? Am mai folosit acest site mult timp in urma si nu am avut aceste probleme. Cu multumiri..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Moderarea raspusurilor se face doar in limita timpului disponibil a fiecarui moderator pe fiecare sectiune in parte si pe perioada restransa. Exista diferenta intre a fi cititor sau a posta mesaje. Un user nou este acel user care are un numar reltiv mic de mesaje postate si care sunt in prealabil verificate de catre moderator pana sa fie aprobate. Aceasta perioada de verificare temporara este valabila pentru oricare user nou. Unele mesaje pot fi respinse sau chiar sterse daca contravin prevederilor regulamentului DC. Nu e cazul de fata. Doar am explicat. Nu e necesar sa va rugati de un moderator asa cum ati facut mai sus pentru ca oricum in cazul in care totul e OK moderatorul va aproba mesajele in mod automat. La finalizarea perioadei de proba nu va mai fi cazul avizarii mesajelor. In cazul in care aveti nedumeriri de orice ordin ar fi recomandabil sa adresati intrebarile la locul potrivit. Cum ar fi cazul de fata intrebarea era ideal sa fie pusa la sectiunea tehnica(probleme sugestii). Am raspuns aici acum.
Cu multumiri,

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bosioc spune:

D-na Kadijha,

Am intirziat cu raspunsul, imi cer scuze dar abia azi a aflat mamica nr. de tel si adresele.

1-Centrul de resurse juridice
tel.021/2120691

2-Centrul de parteneriat si egalitate
tel.021/2121196

3-Polimed-Apaca
tel.021/4104135

4-Fundatia Familia si Ocrotirea Copilului
tel.021/3366354

Speram din toata inima sa va puteti rezolva toate problemele.

Silviu si mamica

Mergi la inceput