Sa plec de la mama fata…
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
pisu_miau spune:
quote:
Originally posted by BlueEyes
Noi stam deocamdata cu parintziiAsha ca o sa plecam fiecare de la casa lui in ziua nuntzii... Parintzii nostri totzi vor lautari... Noua nu prea ne convine ideea. Inca nu stim daca acceptam sau nu. Probabil n-o sa murim cateva minute cu lautari...ca sa le facem pe plac
Am shi cateva intrebari... Care-i faza cu ruptul turtei shi hora din fata blocului? Shi...inca ceva... cre ca toata lumea o zis ca se duce la starea civila...apoi se imbraca in mireasa shi celelalte... Voi nu mergetzi imbracate in rochie de mireasa la cununia civila?Ca la noi asha se face.
Nunta noastra
Noi doi
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
'Neatza!
Hora si turta reprezinta un obicei care marcheaza maturitatea unei femei . pe parcursul vietii, ti se rupe turta de 2 ori: cand implinesti un an de la nastere si cand te mariti . Se practica pentru noroc, spunandu-se ca acestea sunt punctele de rascruce in viata unei femei .
Nu-i musai sa se faca afara, in fata blocului, merge si in casa, am auzit ca in prag se rupe turta ... acum nu stiu nici eu sigur, oricum lautarii nu sunt deloc obligatorii....mie nu-mi plac, nu voi avea .
La starea civila iecare se imbraca asa cum considera, aici in Bucuresti nu exista obiceiul de a te imbraca mireasa de la civila pentru ca de obicei nu sunt una in continuarea celeilalte si mai mult, uneori nu sunt nici macar in aceeasi zi . In orice caz, este o ocazie de a etala 2 tinute, si nu doar una
![](hippi.gif)
Pisu_Miau
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Yrys78 spune:
Citindu-va, mi-am dat seama ca am inca o problema: treaba asta cu plecatul de la mama de-acasa. La inceput i-am spus mamei sa-si ia gandul, insa acum incep sa reconsider. Eu sunt din Ploiesti. Acum, daca ma supar, ma duc la mama sa ma imbrac si conduc imbracata in mireasa pana in Baneasa, ca doar n-oi muri. Sau s-o gasi careva sa-mi conduca rabla, daca nu o fi una mai de doamne-ajuta. Noroc ca mai sunt 2 luni si mai am timp sa ma gandesc... SOS...help!!! pipici
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Darria spune:
quote:
Originally posted by nushulica
urasc chestia asta cu lautarii si asa ca nu o sa plec de la mama ca noi stam deja impreuna dar sa imi mai cante si lautarii
nunta
noi doi
Cum ma Nushulica, nu vrei sa-ti cante nenea "ia-ti mireasa ziua buna de la tata si de la mama"?
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Ce copil rau esti
![](icon_smile_big.gif)
P.S. acusi plec.
idei nunta
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nushulica/nushulica.jpg)
nushulica spune:
nu vreau sa-mi cante ca e cam sadica melodia aia
imi zice sa-mi urasc parintii
nunta
noi doi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Raza de soare spune:
quote:
Initial creeata de Raza de soare
Ne vom trezi de dimineata, ne aranjam si plecam la starea civila, ma ia si-l iau si apoi ?... Ma duce la mama ? Adica, nici nu ma ia bine cu acte si ma si tranteste in fata usii maica-mii ?Si el pleaca acasa la noi…
(... ) - dupa cununia civila, ma aduce si ma imbrac la mama, ca asa mi-am dorit si asa e traditia ( bine ca e aici, in oras si nu la nu stiu cati km )
Raza de soare
"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)
Dupa ce m-am gandit si razgandit, asta am ales... Vreau sa ma imbrac si sa plec mireasa de la mama mea ! Am zis !!!
![](icon_smile_big.gif)
Raza de soare
"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)
BlueEyes spune:
Shi eu vreau sa plec de la mami de acasuca....shi pana nu demult, nici nu vroiam sa aud de lautari...apoi m-am gandit...daca nu-s lautari...shi nene de ala care vorbeshte (nush cum ii zice) atunci nu-i prea sec? adika vine puiu cu
...ma ia....shi plecam?
Shi asha ca am hotarat ca-i bine cu lautari....shi facem pe plac shi la parintzi
Va pupik
Nunta noastra
Noi doi
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
Ioana-Cristina spune:
Fetelor , la mine e ca dracu' fiindca eu sunt din Slatina iar Adi din Tirgu Ocna. Stam in Bucuresti impreuna fiindca el ucreaza si eu mai am un an de facultate. Faza e ca eu tre sa-i iau pe ai mei cu toate catrafusele si sa-i duc acolo ! Deci cum o sa stau eu separata de el daca o sa locuim in aceeasi casa?!?! Ca parca nu ma ia de la mama....ma ia de la ma-sa !!!
Ioana-Cristina
Ioana-Cristina spune:
BlueEyes a faza cu lautarii....parca n-are nici un farmec nunta fara lautari , nu? Dar Adi e total impotriva....zice ca nu-i suporta ! Deh , acum iese profesionalismul din el !!!!(lucreaza in dimeniul audio-video).
Ioana-Cristina
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nushulica/nushulica.jpg)
nushulica spune:
quote:
Originally posted by Ioana-Cristina
BlueEyes a faza cu lautarii....parca n-are nici un farmec nunta fara lautari , nu? Dar Adi e total impotriva....zice ca nu-i suporta ! Deh , acum iese profesionalismul din el !!!!(lucreaza in dimeniul audio-video).
Ioana-Cristina
sa stii ca eu sunt de acord cu adi al tau
![](icon_smile_tongue.gif)
![](icon_smile_tongue.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
nunta
noi doi
Ioana-Cristina spune:
Eu n-am nici o probema , ori de-mi canta lautaru "Ia-ti mireasa ziua buna...." ori de-mi canta cd-ul ....tot asa ma cheama si tot eu ma marit ! Dar nu cred ca o sa scapam de gura parintior !
Ioana-Cristina